PES 2014 (PS3/Xbox 360/PC)

Cevap: PES 2014 İlk Resmi Trailer Yayınlandı!

hayırlısı be gülüm

2009 un oyun sistemi aynı kalsın grafikleri geliştirin yeter ! nedir bu inatlaşmanız !!!!

Winning Eleven den Pes 6 ya kadar sadik bir Pes oyuncusuydum ..Malesef Fifa 2007den sonra cok öne gecti son 3-4 yildirda Ambargo koydu Futbol Oyunlarina

Pes 6 harikaydi ..ondan sonrasi cok kötüydü pes 2007 ile pes 2011in cdlerini almistim ve ayrica bütün serilerinin Demolarini oynadim

Fifa 4 Life

:)

şu türk oyuncularının yüzlerine bir update çeksinler 5 senedir aynı face

birde selçuk ve burak'ın +80 en kötü olması gerek

Bu peste oyuncu moralleri önemli olmuş gözüküyor .

Anasını satım benim takımım meşale yakacak o kadar uğraşıp kareografi yapacak lan o macı almadan pesi bırakmam :D Utanırım kendimden .

Fenerbahçe maçlarında Aziz Yıldırım'ın koreografisi yapılmalı.:asd:

6582_10151677247269113_127214797_n.jpg

PES 2014'de Allianz Arena :ka21:

Fifa akar, pes bu saçma oynanısa devam ederse bi halt olmaz.

Alıyorsun adamı top sürerken topu ayagından açma diye birşey yok, özellikle robben messi ronaldo vs top ayaklarına yapısıyor sanki.

Fifada kontrollerin zor olması zevkli hale getiriyor

oyun içinden bir video olsa daha iyi yorum yapabiliriz ama şu son çıkan videoda gördüm ki pes te hiçbir gelişme yok taraftar falan filan geçelim oynanış olmadıktan sonra ne işe yarayacak süslemişler dışarıyı ama içi boş. video boyunca hep çalımlarla goller izledik. pes fiziğe dayalı olacak dedi hiç öyle görünmüyor ama bakalım

robben hiç olmamış bu arada

i1w6ro.png

[video=youtube;foGfXQ73jHw]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=foGfXQ73jHw[/video]​

[video=youtube;-_piYE7KoXk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-_piYE7KoXk[/video]​

E3'ün sürprizlerinin ardı arkası kesilmiyor. PES 2014 de bunlara katıldı ve yeni görüntülerini bizlerle paylaştı. Konami'nin Pro Evolution Soccer 2014 üzerine büyük oynadığını zaten biliyoruz. Pro Evolution Soccer serisi de zaman geçtikçe, grafiksel anlamda kendisini geliştirmeye devam ediyor. PC, PS3, Xbox 360 platformlarında piyasaya çıkacak olan PES 2014, 30 Eylül tarihinde bekleyenleriyle buluşacak.

944417_462111387212509_374307747_n.jpg

Cevap: PES 2014 (PS3/Xbox 360/PC)

FİFA'yı çok öven var, PES'i tokatlar diyen var ama ben çevremde FİFA oynayan kimseyi görmedim.

Cevap: PES 2014 (PS3/Xbox 360/PC)

Oyuncularin yürüyüsü hala cok tuhaf.

Cevap: PES 2014 Tanıtım

lisans sorunu, oyucu yüzlerinin sürekli ayni olmasi, sabri'nin en güclü türk oyuncu olmasi, hizli olan yer adamin is yaptigi oyun. yigit gökoglan'la sampiyonlar ligini alabiliyorsun, takas + para sistemi geri gelmeli. master lig daha zor olmali, oyuncu moralleri önem kazanmali

Geri
Üst Alt