PES mi FIFA mı ?

Töre Dirik

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
İki oyunun da ayrı ayrı müptelaları vardır. Sizce hangisi ?

Ben şahsen PES14 ile KONAMI şirketi her ne kadar sıvama aşamasına gelmiş olsa da, yıllardır süregelen pes bağımlılığım sebebiyle oyumu o yönde kullanıyorum. Tamamen alışkanlık meselesi benimki. Hala PES 13 oynayan biriyim.

Fifa serileri arasında FIFA 99, FIFA 2000 ve FIFA 2005'in yeri başkadır tabi bende.

anketin sonucu fifa çıkacaktır. ama herhangi bir ps3 kafeye giderseniz 10 cihazın 9'unda pes açık olacaktır. sanal alem ile gerçek hayat çelişiyor :)

Fifa ile başladım 98, 99. 90 dakikalık maç oynanıyordu sanırım, ceza sahasında kalecinin bacaklarına dalma :) :).

Pes 3 aldım sonra daha gerçekçi geldi, işte dedim oyun bu, 4'den 12'ye kadar her seriyi oynadım. Fifa çocuk oyunu gibi geliyordu bu serileri oynarken.

Devamında Fifa yapay zekayı çok geliştirdi böylede devam edecek gibi, Pes'in yakalaması zor gerek oynanabilirlik olsun gerek lisanslar olsun..

Oyum Fifa'ya.

FIFA 2002'den sonra çok bozdu, 2002'de ki o eğlence ve zevk sonradan hiç oluşmadı. Ama PES'de iyi değil, PES her sene geriye gidiyor.

Fifa07 Pes6 gerisi cop

Bu iki oyinda aldigim zevk ve hazi hicbir seride tadamadim.

Fifa tabiki.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Fifa05 ile başladım. Hala devam.

PES11-13 hariç PES ile pek haşır neşir olmadım. Bu saatten sonra da olacağımı sanmıyorum. :)

FİFA 2002-2008 arası leş. 2009'dan sonra futbol oyunlarının tek hakimi. PES diyenler fanboyluktan ilerisini göremiyor. PES 6'dan sonra PES'te yenilik görmeyince mecbur FİFA'ya geçtik. İlk başta zorlansakta FİFA'nın daha gerçekçi ve zevkli olduğunu anladık. Herkes FİFA oynayamaz futbol zekası gerektiren bir oyun çünkü.

messimi ronaldomu fifamı pesmi pelemi maradonamı call of dutymi battlefieldmi ps mi xboxmı vs vs vs

Ataizi,Dinçöz nedir lan?

CPHhxT3WoAAxij6.jpg

Fifa'yı bu sene beğenmedim (demo) ama alışmaya çalışacağım, PES bu sene güzel lakin Xbox one ve PS4 için geçerli bu... PC versiyonu kötü, bana göre fifa 16'dan kötü pc'de, iade ettim zaten.

Hey gibi Sensible Soccer 92...Nerde o eski oyunlar.

Son düzenleme:
Pes bu sene daha iyi gözüküyor. Fifa yerinde saymış gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt