PES mi FIFA mı ?

Hande Ataizi-Eylem Şenkal-Aysu Baceoğlu-Selin Toktay-Petek Dinçöz güzel kadınları seçmişler soyad olarak :) Ayrıca Ali Kırca-Levent Kırca-Ercan Saatçi-Şener Şen gibi ünlülerin soyadlarını da anımsayabiliyoruz :)

fifa 12 hatta 11den beri oynuyorum ama artik sikmaya basladi pese geri donus yapicam oyun istedigi kadar b.k olsun.
fifanin bu yil yaptiklari da cakallik oldu sprey falan filan eklediler kadin futbolu eklediler ama normal oyunla ayni sadece kadin futbolcular. oyunu yavaşlatmalari ağırlaştirmalari da benim hic hosuma gitmedi begenmedim

Sende amiga da mı oynuyordun ? Weah ne akıyordu ama oyunda :D Şaka maka oyunda fena database vardı, bugünün FM'si kadar iyi sayılır.

Valla Mehmet bana laf atarsın diye düşündüm hani antikacıyız ya :D Evet amiga oynuyordum,eskiden yeteneğim vardı oyunlara şimdi rezil olurum.FIFA 99 da güzeldi ama he :D FIFA 99 çıkınca CD Oyun(bayılırdım bu dergiye) veya Level dergisi olması lazım "tam bir sanat eseri" demişti. Duygulandım :(

Son düzenleme:
PES'in en büyük sorunu lisans. Hem takım sayısı az hem de büyük bölümü lisanssız. En iyisi FM oynamak.

Valla Mehmet bana laf atarsın diye düşündüm hani antikacıyız ya :D Evet amiga oynuyordum,eskiden yeteneğim vardı oyunlara şimdi rezil olurum.FIFA 99 da güzeldi ama he :D FIFA 99 çıkınca CD Oyun(bayılırdım bu dergiye) veya Level dergisi olması lazım "tam bir sanat eseri" demişti. Duygulandım :(

Allah bilir sen çaktırmadan arada bir sensible atıyorsundur :D

Fifa 99 deyince direkt olarak soundtrack'i çalmaya başladı kafamın içinde :D eskiden oyunlar çok daha basitti ama sanki daha zevkliydi gibi geliyor bana.

Eskiden PES oynardım ama Fifa oynuyorum artık. Fifa bana daha stratejik geliyor. Ayrıca Fifa'nın Menajer modu falan daha zevkli...

pes 16yi denedim az once. oyunun 2 sikintisi var benim icin fifada analogla rahatca yapabildigim hareketleri burda yapamìyorum birde mayis ayindaki kadrolar var takimlarda lisansi filan bosverdim de bunu neden halletmemisler cok garip. bir diger gariplik de oyunda galatasarayi bulamadim acaba eklenmedimi bu sefer ?

oyunun bana gore iki eksiģi var sadece. onun dişìnda pes 13 birazda pes 2008 havasi var ama daha oturmus bi oyun olmus bu sefer. birde pesteki master lig keyfinin yarisi yok fifada. fifa multide ultimate team filan , pesde singleplayer master lig vs zevkli oluyor cod battlefield gibi

Son düzenleme:
Valla ne fifa 16 ne pes 16 bu aralar fifa online 3 takılıyorum.Gerçekten güzel bir oyun denemek isteyene tavsiye ederim.Gerçi online a daha adım atmadım ama single da takılıyorum.

Iki oyununda kendine has iyi ve kotu taraftari var. Fifada daha cok ozellik var o yuzden ben Fifa diyorum ama bu sene pes aldim onu oynuyorum.

Benim icin en efsane FIFA oyunları 98 & 99 ve 2000. 98 de kapalı spor salonunda onyayabiliyordun. 2000'in yeri ayrı.

Hâlâ Playstation 1 duruyor bu oyunu yılda 1-2 kere oynuyorum canım çekti mi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Allah bilir sen çaktırmadan arada bir sensible atıyorsundur :D

Fifa 99 deyince direkt olarak soundtrack'i çalmaya başladı kafamın içinde :D eskiden oyunlar çok daha basitti ama sanki daha zevkliydi gibi geliyor bana.

Bir ara Sega oyunlarının sitesini bulmuştum.Hafta sonu öğleden sonramı şenlendiriyordum :)

Biz çocuktuk da ondan biraz. Bir de teknoloji yeni yeni devrim yapmaya başlamıştı şaşırıyorduk yeniliklere. Artık o kadar hızlı bir değişim var ki birçok şey olağan geliyor. Yaşam hızlanınca önemseme de az oluyor tabii.

Aslında 2k futbola el atsa nasıl futbol oyunu yapılıyormus gösterir bunlara. İkiside iyi değil ama Fifa Pes'e göre bir adım önde

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt