# Peter Crouch

Ari Sarkosyan

Sarı Üye
Crouch için geri sayım!

Anlaştığı Amr Zaki'yi beklemeye alan G.Saray'ın daha 'dev' bir planı var!13/01/10 11:04Tottenham’ın 2 metrelik yıldızı Peter Crouch’u sezon sonuna kadar kiralamak isteyen G.Saray, transfer gerçekleşirse golcü oyuncunun satın alma opsiyonuna da sahip olacak.

Baros'un sakatlığından sonra forvet arayışlarına geçen G.Saray, Amr Zaki’den sonra Peter Crouch’la da temasa geçti.. Sezon başında Premier Lig ekibi Portsmouth’tan, Tottenham’a 10 milyon Euro gibi yüklü bir bonservis bedeliyle transfer olan Crouch’u kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu yüksek maliyet nedeniyle golcü oyuncuyu kiralama yoluna gidiyor.

Tottenham'da bu sezon 4 gol atan 2.01’lik yıldızın satın alma opsiyonuna da sahip olmak isteyen yönetim, 28 yaşındaki oyuncudan haber beklemeye başladı.

ZAKİ TRANSFERİ KIZIŞTI

G.SARAY’DAN 2 gün süre isteyen Crouch’un da Türkiye’ye gelmeyi kabul etmesi durumunda, yönetim anlaşmaya yakın olduğu Mısırlı golcü Amr Zaki’yi beklemeye alacak. Portsmouth ve Southampton’da parladıktan sonra İngiliz devi Liverpool’a giden Peter Crouch, Tottenham’daki forvet yarışında kendisine yer bulmaya çalışıyor. 2 metrelik boyuyla hava toplarında rakip savunma oyuncularına korku salan Crouch, 35 kez İngiltere Milli Takım forması giyerken 18 de gol attı.

İngiliz golcünün sarı-kırmızılı takıma olumsuz yanıt vermesi durumunda ise Zaki ile yeniden anlaşma zemini aranacak.

HABERTÜRK

Cevap: Crouch için geri sayım!

Yanlış yere açmışsın konuyu

Farkettim ama konuyu silmeyi ya da taşımayı bilmiyorum

Moderatörler gerekli yere taşırlar şimdi.

Gelirse faydalı olur ama kasapları da unutmamak lazım.O yüzden TSL için en uygun forvet tipi Makakula , Baros gibi adamlar.Fizikli ve güçlü olmalı yani.

Bugun HT gazetesinde Crouch haberleri gecmekte. Ben sahsen cok isterim. Siz ne dersiniz ?

Cevap: # Peter Crouch

Nonda gitmeden olmaz.

İmkansız,Tottenham yeni çuval dolusu para verip aldı,belki yedeği Pavlyucenko olur adam bu adam olmaz..

Banko oynamiyorki Crouch Keane,Defoe oynuyor.

Bende pek geleceğini sanmıyorum.

Nonda'dan fazla sadece 1-2 kafa golü verebilir o kadar.

Valla harika transfer olur kim ne derse desin.

10 gol civarı atar 17 lig maçında.

Cok sevdigim bir topcu ve cok da underrated bir adam, herkes uzun kazma bir adam saniyor ama top kontrolu, gol sezgileri cok ustaca olan bir adam.

YouTube - England vs Croatia(Crouch goal)

Buyuk ustanin pasi, ve muthis bir goal.

crouch cok iyi bir santrafor ama almamiz imkansiz.

Geri
Üst Alt