Petr Cech In - Fernando Muslera Out

Muslera-Cech Değişikliği

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Basında sürekli olarak geçen kriz haberlerinin gerçek olduğunu düşündürten gelişmeler hepimizin malumu.

Kulübün Ruslar'a satışı, basketçilere ödenmeyen paralar, emekçileri fazlalık olarak işten çıkarmak gibi haber ve uygulamalardan sonra şu takımda en çok sevdiğim 2 isimden biri olan Muslera'nın henüz para ediyorken elden çıkartılarak yerine Petr Cech gibi Chelsea'den uygun bir maliyetle alınabilecek durumda olan bir başka dünya çapında ismi kadroya katmak bence mantıklı duruyor.

Bu nedenle forumun da bu konuda fikrini merak ettiğimden bu konuyu tartışmaya açmak gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
<<<<<<<< Cevap burada Alpay!

Senin cevabından bir şüphem yoktu zaten Ömer. :)

Ama şu an takımda ki en değerli isim kendisi. Durumlar da malum görünüyor. Ben taraftarım ben de kalsın isterim, ama yönetici olsam bu başlığı açtırtan mantık ile düşünürdüm, o sebeple açtım zaten.

Bundan daha büyük hata olamaz. Muslera'nin bizimle 4.sezonu ve bir aksilik olmazsa en az 4 sezon daha kalemizde olacak.

Dünya kupası ve cl deki rezalet performansından sonra kimse öyle büyük para verip almaz. Hoş öncesinde de tek ciddi transfer haberi çıkmadı. Biraz sert yazacağım ama musleranin dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olduğuna kendini içten inandırmış tayfayla uğraşamam. Realist olmak gerekirse kimse ciddi para verip almaz.

He bize franco, zapata müstehak biri atlamadan ben yazayım.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
Ben Muslera, Sneijder, Telles, Bruma ve Semih üzerinden kadro inşa edilebileceğini düşündüğüm için asıl tasarrufun geri kalan 30-35 oyuncunun en az 20'sini göndererek ve yerlerine uygun ücretli genç ve aç isimler transfer edilerek yapılabilceğini düşünüyorum.

Muslera-Sinan-Koray-Telles-Tarık-Semih-Bruma-Emre-Sneijder + Sinan-Birhan-Altuğ-Recep Burak Yılmaz

üzerine bir kadro kurmalıyız.

Yabancı kaleci alacaksam Muslerayı göndermem kardeşim. Ne gerek var.

Muslerayı iyi bir teklif gelse satarmıyım ?

Bayıla Bayıla...

Türkiyede 5+3 gibi bir sistemde bu kadar yeteneksiz Türk oyuncular varken Yabancı kontenjanımı sağ bek sol bek kaleci ye harcamam.
Gol yollarına harcarım...

Sinan Bolat bu ligde her türlü ilk 11 oynar. Avrupada da keza öyle .

Dünya kupası ve cl deki rezaket performansından sonra kimse öyle büyük para verip almaz. Hoş öncesinde de tek ciddi transfer haberi çıkmadı. Biraz sert yazacağım ama musleranin dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri olduğuna kendini içten inandırmış tayfayla uğraşamam. Realist olmak gerekirse kimse ciddi para verip almaz.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Muslera'dan iyi ( kurtarış, oyun kurma, yan top) 5 kaleci sayar mısın kriterlerinle beraber?

Konuyu açan arkadaş kuş galiba, Muslera düşmanlarını öldüreceğiz.

Sinan falan yerini doldurmaz asla Muslera'nın.

Sınır kalkmazsa zaten satılması teklif edilemeyecek 3 isimden biridir Muslera nazarımda.

Sınır eğer kalkar ve yabancı serbest olursa, kanat bölgesine Shaqiri gibi bir isim alınmak sureti ile ve daha cuzi miktara Cech gibi marka bir isim gelecekse olabilir diye düşünerek açtım başlığı.

Hep uzun yazdığım için kısa yazmışım arada kaynamasın. :D

Muslera önemli bir isim. Takımda mutlaka tutulmalı bencede. Son iki şampiyonluğumuzda bireysel olarak katkısı çok oldu. Kalması dahada katkı verecektir takıma.

GT-I9300 Tapatalk

Muslera önemli bir kaleci ne kadar formsuz olursa olsun hala ciddi bir piyasaya sahip bu yüzden iyi bir bedele satılabilir.Takımın içinde bulunduğu mali durumda ise Musleranın satılması takımın mali durumuna olumlu etki yapar.Asıl önemli olan ise en az Muslera kadar kaliteli sadece daha yaşlı bir kaleci daha uyguna alınabilir.Kalede pek bir fark olmayacak ve takım ciddi bir mevla kazanacak.Bu yüzden fena bir transfer politikası değil bu.

son milli macını izledim dehsete düstüm

nolmus yau bu adama

Yabancı kuralı %80 değiştirilip yeni bir sistem gelecek. Bu nedenle Muslera kesinlikle kalmalı. Tabi yabancı kuralı eskisi gibi devam ederse iyi bir yerli olmadan asla Muslera gönderilmemeli, ama dediğim gibi yabancı kısıtlaması kalkacak. Bu yüzden gerek yok.

Muslera'yı 10'a satıp Cech'i 5'e alabiliyorsak olur derim.Hem maddi açıdan rahatlarız hem de Muslera kadar iyi bir kaleci almış oluruz.

Son düzenleme:
Muslera'yı 10'a satıp Cech'i 5'e alabiliyorsak olur derim.Hem maddi açıdan rahatlarız hem de Muslera'dan kadar iyi bir kaleci almış oluruz.

5 Milyon Euro için 5 yaş büyük olacaksa kalsın.

Arada en az 10-12 Milyon Euro olmalı.

Cech 3-4 Muslera 15-18 arası olmadıkça mantıklı olacağını sanmıyorum.

5 Milyon Euro için 5 yaş büyük olacaksa kalsın.

Arada en az 10-12 Milyon Euro olmalı.

Cech 3-4 Muslera 15-18 arası olmadıkça mantıklı olacağını sanmıyorum.

Kimsenin Muslera'ya 15 vereceğini zannetmiyorum.Zaten 86 doğumlu.Çok genç bir kaleci de değil yani.

hayırdır beyler fm mi oynuyorsunuz muslera iyi bir teklif olursa bende satılmasından yanayım çok sevmeme rağmen bu rezalet kadroda harcanmasının gereği yok artı maddi durum ve yabancı sınırlamasından ötürü sinanla idare ederiz hücumcu şart hücumcu

Geri
Üst Alt