Petr Cech In - Fernando Muslera Out

Muslera-Cech Değişikliği

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Anlamadığım şey Muslera iyi oyun kuruyor deniliyor da ben standart bi kaleciden daha fazla iyi oyun kurduğunu görmedim.Volkan'a göre kıyaslıyorsak tamam ama elit kaleciye göreyse bu kıstas kötü.Neuer'i saymıyorum bile elit kalecilerde :D
Bizim forumumuzda Muslera Neuer'den iyi diyenler var(dı).Hala varlar mı bilmiyorum.

Anlamadığım şey Muslera iyi oyun kuruyor deniliyor da ben standart bi kaleciden daha fazla iyi oyun kurduğunu görmedim.Volkan'a göre kıyaslıyorsak tamam ama elit kaleciye göreyse bu kıstas kötü.Neuer'i saymıyorum bile elit kalecilerde :D
Bizim forumumuzda Muslera Neuer'den iyi diyenler var(dı).Hala varlar mı bilmiyorum.

Neuer dışında Muslera'dan daha iyi oyun kuran(özellikle ayakla) 3 kaleci ismi rica edebilir miyim?

Hic gerek yok kardesim...

Cech 32 yasinda, büyük ihtimal son kulübü oluruz... Yabancilarda yatma karakter'i yok ama buradakilerden bulasir diye korkuyorum. Birak herkes in sevdigi Muslera oynasin

Bir de Alpay kardeşim makus tarihimiz bize hep şunu gösterdi: Bizim yöneticilerimiz eldeki iyi oyuncuyu biraz paraya satınca yerine benzer kaltede veya yakın kalitede 1 adam almak yerine 5 çöp adam alıp parayı çarçur etmeyi tercih ediyorlar. Jardel gittiğinde de, Arda gittiğinde de hep aynı şeyi gördük..

Yine aynısı olur. Yerine Cech gelmez.

Bir de Alpay kardeşim makus tarihimiz bize hep şunu gösterdi: Bizim yöneticilerimiz eldeki iyi oyuncuyu biraz paraya satınca yerine benzer kaltede veya yakın kalitede 1 adam almak yerine 5 çöp adam alıp parayı çarçur etmeyi tercih ediyorlar. Jardel gittiğinde de, Arda gittiğinde de hep aynı şeyi gördük..

Yine aynısı olur. Yerine Cech gelmez.

Maalesef bu da bir gerçek. Zapata'lar, Orkun'lar ile yılları çürüttük. Yine öyle olur muhtemelen.

musleranın satıldıgını düsünürsek bedavaya cech alınabilir tabiki ama muslera takımda kalmalı ve kalacaktır.

her zaman muslerayı kadroya yazar,onun üzerine takım kurulur..
böyle birşey teklif dahil edilmemeli.

Muslera'dan şu an kar edilebilir zaten ekonomik çıkmaz var gelir gider tablosunu mayısa kadar düzeltmemiz lazım buradan da gelir düşünülebilir hem Cech iyi kaleci ayrılmak da istiyor gayet mantıklı

Tek guvenilen bolgeyi(su ara pek formda olmasada) bozmak en buyuk hatadir.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muslere ıyı kalecı ama dunya kupasında berbattı artı her sampıyonlar lıgı maçında yedıgı goller meydanda.musleranın çok para ettıgını sadece bız idda edıyoruz.bruma ve sneıjder harıcı bırazda ched ve telles harıcı para eden adamımız yok.

Neuer dışında Muslera'dan daha iyi oyun kuran(özellikle ayakla) 3 kaleci ismi rica edebilir miyim?

Neuer iyi oyun kurduğunu neye dayanarak söylüyorsun.Hızlı hücüm kuramıyor bi kere.Hatta bu sene her maç en az 1 kere yolladığı top kısa düştü.İBB maçında o hatadan da gol yedik.Muslera standart kaleci oyun kuruculukta.

Çech gayet iyi kaleci.

Muslera'yi çok paraya satabilirsek yapmaliyiz bence.

Iyi kaleci de son aylar o kadar iyi degil ve Çech gibi senelerdir EPLde kalecilik yapmis bir kaleci bizi kesinlikle daha güçlü yapabilecegini düsünüyorum.

Son düzenleme:
#StayWithUsNandoooo

I am the one who knocks!

Arkadaş çok fm oynuyorsunuz siz vallahi , öncelikle Muslera 1-2 hata yaptı diye göndermeniz beni benden alıyor , ikincisi de sanki Cech 'in piyasası yokmuş gibi tıpış tıpış Galatasaray 'a gelecek bu mali şartlarda ? üçüncüsü de Muslera 'yı kime satacaksın , Allah aşkına saçma sapan konular açmayın.

Kaç yıldır taptınız 3-5 maçta itin şeyine soktunuz adamı. Bu vizyonsuz taraftar profiline Prandelli gibi vizyonsuz adamlar fazla bile. İyice forumdan soğutacaksınız adamı

Muslera 15-16 sezonu bittiğinde 5 senesini doldurmuş olacak, Türk yapabiliriz, ondan sonra 4-5 yıl daha oynatabiliriz. Bizim için daha değerli hale gelecek kontenjan olayından dolayı.

Muslera'yi kime satacagiz? Cech gibi piyasası büyük olan bi adamı başkalarının elinden cüzi bi miktara kapıp Muslera gibi piyasası kısıtlı olan bi kaleciyi yüksek fiyatlara satmak kolay olmasa gerek.

N5

Geri
Üst Alt