Petr Cech’den Galatasaray’a Övgü

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Petr+Cech+Galatasaray+v+Chelsea+ZkzWsOAvJ9_l.jpg

Chelsea’nin Çek kalecisi Petr Cech resmi Twitter adresi üzerinden Galatasaray taraftarını onore etti.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

hesap hacklenmiş arkadaslar cech şimdi acıkladı

Ezik beşiktaşlılarda inönüye gelmedin tabi hiç falan yazmıslar, lan siz kim sampiyonlar ligi kim? :asd:

Espri yapma yarışı hazır yeni başlamışken araya girmiş oluyorum amagerçekten o maçta inancını kaybetmeyen ve golü atacağımızı hisseden sağlam bir taraftar vardı. Chedjou ile golü bulduk galipte gelebilirdik olmadı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ewoK0psgnss[/media]

ya ne deseydi ? mardinspor mu deseydi ? menemencilerin olmayan stadı mı deseydi ?

Geçen EA FIFA Ultimate Team forumunda da en korkutucu (iyi anlamda) taraftarların kimde olduğunu sormuştu biri bi konu açıp. Birçok kişi Galatasaray yazdı, arada birkaç FB yazan da olmuştu ama çoğunlukla bizden bahsediyorlar bu konuda.

N5

cech delikanlı adamsın nihat iyi çakmıştı ama kusura bakma

Yahu " devletin yaptığı stad" cidden çok sığ çok tuhaf bir söylem. Hayır Fenerin kaçak stadına laf etmeyenler söylüyor bunu.

Bir de "Sen inönüye gelmedin daha " diyen bejekeli tam bir kavram kargaşası içinde bir zat.

Aslında onu yazarken koskoca Cech'in bu twitine yazdığının bile farkında değil.

O hala feyste yaptığı goygoyların havasında. Ha sen yazdın ya öyle, adam " Dur la hakket o stada gitmedim. ben şunu sileyim." diyecek.

Tıpkı hani şu Fenerlilerin " Ama ama sizde MÖ 453 yıllarında şike yapmıştınız" söylemi var ya. İşte o havada twitler atmış.

Espri yapma yarışı hazır yeni başlamışken araya girmiş oluyorum amagerçekten o maçta inancını kaybetmeyen ve golü atacağımızı hisseden sağlam bir taraftar vardı. Chedjou ile golü bulduk galipte gelebilirdik olmadı.

Cünkü bizimkiler 85'de "Ölüm Varmis Korku Varmis" söylüyordu ...

Geri
Üst Alt