Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.608
- 4.878
Dostum ilk hafta konya bay lakin sen konyalıları basmışsın
HAHAAHHAAHA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum ilk hafta konya bay lakin sen konyalıları basmışsın
facebook'tan da oynanıyormuş ama sen bilirsin üstatçağırdığımız yere de gelmiyorsun
@Uğur İz
Hocam browser olsa oynanabilirdi de telefondan uğraşmayı hiç sevmiyorum yine de teşekkürler davet ettiğin için.
Değiştiririz.Dostum ilk hafta konya bay lakin sen konyalıları basmışsın
Kimi koyacaksin knk ona gore kadroyu degistireyim ben dedur lan o zaman skubic'i çıkarayım![]()
Kimi koyacaksin knk ona gore kadroyu degistireyim ben de
ekibimize güveniyor gibisin üstadterParalar bunlara yettiEkli dosyayı görüntüle 93658
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
3-5-2 yaptım. Parayı orta sahaya gömdük.ziya erdal ya da zeki yavru'dan birini alacam
ziya erdal ya da zeki yavru'dan birini alacam
antepli stoper djilobodji geçen sezon 6 gol atmış. bizim mahmutlara saplayabilir bu hafta o da olabilir.Kimi koyacaksin knk ona gore kadroyu degistireyim ben de
antepli stoper djilobodji geçen sezon 6 gol atmış. bizim mahmutlara saplayabilir bu hafta o da olabilir.
Sa kadroya yedek almak mantıklı mı
Bütçe yetmeyecek o halde. 1 2 yedek bari alayım da kral topçulardan keseyimmantıklı çünkü aldığın mevkideki en düşük puanlı oyuncu ile yer değişiyor yedek ve aldığın yedek çok iyi puan kazandıysa iyi puan döndürmüş oluyorsun
Bütçe yetmeyecek o halde. 1 2 yedek bari alayım da kral topçulardan keseyim
genç ve düşük maliyetli oyunculardan alabilirsin o hafta bir iş yaparsa güzel puan getirebilir, zaten ilk 11 için puan alacağından emin olduğun kişileri koy tabi hepsini en üst ücretten değil daha düşük ücretten ama iyi oyuncular olarak dengeli bir sistem yapman lazım oyunun mantığı dengeli kadro kurmak aslında f/p oyuncuları tutturanlar çok iyi puanlar kazanabiliyor