- 1 Ağustos 2009
- 46.652
- 48.914
- 4.708
Feramuz Kayalar: Erenin cezasını Afrika kupasına göre ayarlamışlar. Gsli olmaktan utanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum böyle aptalca mesajlar atmamFeramuz Kayalar: Erenin cezasını Afrika kupasına göre ayarlamışlar. Gsli olmaktan utanıyorum.
gsc yöneticisine hakaretten cimere yazdım umarım gün yüzü görmezsinDostum böyle aptalca mesajlar atmam
Tamamdırgsc yöneticisine hakaretten cimere yazdım umarım gün yüzü görmezsin
hangi maclara ne oynadigini görmeden bunu söylemek zorAli Sasal ismini daha yeni gordum demek o komik gollerin yeme sebebi de ortaya cikti. Zaten mac sattigi kesin olmustur.
TamamdırMetehan Brezilya kupasında İpatinga-Guarani maçına 3.5 üstü gol oynamış
120 dakika 0-0 bitmiş
Fener macinda yedigi gollerin izahi yoktu yav hatta Riza bile saskin kaldigini soylemisti mac sonrasinda.hangi maclara ne oynadigini görmeden bunu söylemek zor
kuponlari yayinlasinlar, ikna olalimFener macinda yedigi gollerin izahi yoktu yav hatta Riza bile saskin kaldigini soylemisti mac sonrasinda.
Zaman aşımı olmasa da şunlar da gün yüzüne çıksa keşke ertesi maç fb maçıydı herif şu kırmızıyı yiyip elini kolunu sallaya sallaya çıktıFener macinda yedigi gollerin izahi yoktu yav hatta Riza bile saskin kaldigini soylemisti mac sonrasinda.