PFDK, Burak Yılmaz'a Ceza Verdi

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
e3c6415.jpg

Profesyonel Disiplin Kurulu, oyuncumuz Burak Yılmaz'a para ve maç cezası verdiğini açıkladı.

Detaylar GSC Portal'da..

İşimize yarayan biri olsa 7 8 maç verirlerdi. Onlar da biliyor işlerini.

Bu kadar düşünüp 2 maç mı vermişler

Hakem raporuna göre dogru karar.

Ama Meireles olayinda hakem raporunu ciddiye almayan TFF ye selamlar.

Gesendet von meinem Xperia Z1

bursaya karşı sahada kral.

Güzel, Bursa maçında sahada olsun :ka21:

hayirdir indirim mi vardi??

halen ne oldu bilmiyorum ama bizden bir oyuncuya 2 mac ceza verdiyseler kesin sahaya sol ayagi basarak girmistir...

Kupa maçında olsa iyi olurdu.Lig zaten bitti artık.

Konuyu portala da ekledim.Sadece maç değil para cezasıda vermişler.

Fenerbahçe Kulübü'nün, TFF'nin geçtiğimiz günlerde küfür ve kötü tezahüratla ilgili yaptığı değişiklik itirazı Tahkim Kurulu tarafından reddedildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün, TFF'nin geçtiğimiz günlerde küfür ve kötü tezahüratla ilgili yaptığı değişiklik itirazı Tahkim Kurulu tarafından reddedildi.

TFF'nin, Futbol Disiplin Talimatı'nda yaptığı değişikliğe itiraz eden Fenerbahçe hakkında Tahkim Kurulu kararını verdi.

İşte o açıklama;

Fenerbahçe A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun, 21.01.2014 tarihli ve 37 sayılı toplantısında TFF Futbol Disiplin Talimatı'nda yapmış olduğu değişikliğe karşı itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; başvurunun süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı ve taraf teşkili sağlanarak TFF vekili tarafından cevap dilekçesinin sunulduğu görüldü. Tüm dosya üzerinde yapılan müzakere neticesinde;

- Yerinde görülmeyen duruşma talebinin reddine,

- TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine;

- Esas hakkında karar verilmiş olduğundan uygulamanın durdurulması talebinin reddine, oybirliğiyle karar verilmiştir.

Bu neyin itirazı tam anlayamadım..

1 milyarını kendi cebimden ödemek istiyorum

burak abiye nasıl ulaşırım

Ya burak'a çok küfrediyordum hala da sevdigim söylenemez ama bu umut ve drogbanın antep maçındaki performanslarından sonra tek forvet burak oynasın daha iyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt