- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Yuh ya..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlatmak istediğim topa vurup vurmaması değil. Topa vursa bile rakibi sakatlamaya yönelik olduğu için yine kırmızı kartı yerdi. Bu durumda 2 maçı anlardım o zaman. Ne top var, ne pozisyonun içinde aktif ne de iyi niyetli.
Bu cezanın 2 maç olmasının temel nedeni hakem raporudur. Hakem, raporunda ne yazdıysa ona göre ceza kesilir.
GT-I9300 Tapatalk
Top dzemailinin önünde değilmiydi orda? Yani dzemaili orda yok say o durumda topa müdahelesi olurdu. Ama onun tercübesindeki bir oyuncu bukadar acemice ve dengesiz hareket yapması tuhaf gele bilir, haklısın belkide.
Hakem raporda herhalde benim dediğim çekilde yazmış ola bilir. Bilmiyorum artık. Art niyet var olduğunu düşürsek direk o zaman ceza çok çok az. Ama alvesin böylwe kontrolsüz müdahaleri hep vardı.
Bazen başarılı oluyordu, bazen işde oha be dedirtiyor. Mücadele anlayışı böyle bunun. Art niyet yok bence. Dengesiz herif sadece . Ama tartışmaya açık konu. Art niyetli diyenede asla değil de diyemiyorum.
Top Dzemali' nin önünde, Alvesin ayağı Dzemali' nin sırtında.
GT-I9300 Tapatalk