SON DAKİKA PFDK Cezaları Açıkladı!

Anlatmak istediğim topa vurup vurmaması değil. Topa vursa bile rakibi sakatlamaya yönelik olduğu için yine kırmızı kartı yerdi. Bu durumda 2 maçı anlardım o zaman. Ne top var, ne pozisyonun içinde aktif ne de iyi niyetli.

Bu cezanın 2 maç olmasının temel nedeni hakem raporudur. Hakem, raporunda ne yazdıysa ona göre ceza kesilir.

GT-I9300 Tapatalk

Top dzemailinin önünde değilmiydi orda? Yani dzemaili orda yok say o durumda topa müdahelesi olurdu. Ama onun tercübesindeki bir oyuncu bukadar acemice ve dengesiz hareket yapması tuhaf gele bilir, haklısın belkide.
Hakem raporda herhalde benim dediğim çekilde yazmış ola bilir. Bilmiyorum artık. Art niyet var olduğunu düşürsek direk o zaman ceza çok çok az. Ama alvesin böylwe kontrolsüz müdahaleri hep vardı.
Bazen başarılı oluyordu, bazen işde oha be dedirtiyor. Mücadele anlayışı böyle bunun. Art niyet yok bence. Dengesiz herif sadece . Ama tartışmaya açık konu. Art niyetli diyenede asla değil de diyemiyorum.

2 mac mi? Allah sizi bildigi gibi yapsin namussuzlar!

Top dzemailinin önünde değilmiydi orda? Yani dzemaili orda yok say o durumda topa müdahelesi olurdu. Ama onun tercübesindeki bir oyuncu bukadar acemice ve dengesiz hareket yapması tuhaf gele bilir, haklısın belkide.
Hakem raporda herhalde benim dediğim çekilde yazmış ola bilir. Bilmiyorum artık. Art niyet var olduğunu düşürsek direk o zaman ceza çok çok az. Ama alvesin böylwe kontrolsüz müdahaleri hep vardı.
Bazen başarılı oluyordu, bazen işde oha be dedirtiyor. Mücadele anlayışı böyle bunun. Art niyet yok bence. Dengesiz herif sadece . Ama tartışmaya açık konu. Art niyetli diyenede asla değil de diyemiyorum.

Top Dzemali' nin önünde, Alvesin ayağı Dzemali' nin sırtında.

GT-I9300 Tapatalk

Top Dzemali' nin önünde, Alvesin ayağı Dzemali' nin sırtında.

GT-I9300 Tapatalk

He bende bunu anlatmaya calışıyorum. Bu alves biraz kör galiba. Sadece topu görüyor herhalde ne bileyim. Bunu rusyada da yapıyordu. Rakibi görmüyor herhalde. Sadece top ben alacam ne pahasına olsun düşüncesinde. Hırs iyidir top kapmak için ama bu biraz deli bu konuda. Neyse ya, bize ne

Alveare'in yaptığı hareketi Melo yapsa 4 maç garantiydi. Malesef tff medya hepsi ustumuze oynuyor.

İyi bari Dzemaili'ye 2 maç ceza vermemişler.

Aynı hareketi Melo yapsa en az 5 maç verirlerdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Ciddi faul".... ??? Faulün şakası da mı oluyor muş...

Başkasının twitini RT etmek ile aynı değerde olması daha ilginç ve trajik.

Mevzu Galatasaraylı herhangi bir oyuncu olduğunda "Sportmenliğe aykırı" statüsüne sokuyor olayı TFF...

Aman bende ne anlatıyorum yahu... Bir zamanlar sırf çamur at izi kalsın hesabı , asıl şikecilere ceza vermek yerine bütün takımları PFDK ya gönderen TFF den bahsediyoruz değil mi.

Hani şu (sözde) tarafsız olması gerekirken ; " Meireles tükürmedi ama Melo tükürdü" diyen bir başkanı olan TFF....

Geri
Üst Alt