PFDK, Fatih Terim'e ve Başkan Mustafa Cengiz'e Ceza Yağdırdı!

mustafa cengiz mal tupcuye kardesim demeye devam etsin. g.tunuzde bomba patlasin fenerasyon

Rica ediyorum bugün küfür serbest olsun. Siz bari şu kuralları değiştirin.

Ne savciligi yahu ? Biraz bilerek konussaniz . Biri Cas a gidelim der oteki savcilik der

Hukuk profesorlugu beklemiyoruz tamam da bu kadar asgari bilgi sahibi de olun yani

Savcilik ne alaka
Kes lan. Adamın kastettiği şeyi herkes anladı. Yırtık dondan çıkar gibi düzeltip durma milleti.

Başkanı savunanlar gelsin buraya kendilerine güzel laflarım olacak.

4 kupa macı dahilmiş ama ne farkeder

Allahtan kupa maclarına denk geliyo ama gereken neyse fazalsı ile yapılmalı

Yetmez
Şu an öyle bi açıklama gelmeli ki bu camianın neler yapabileceği gösterilmeli
Bir cacık yapamıyoruz bence bu ortada.

Federasyonun çoluk çocuğa bırakılmasını onaylayanların suçu bu ama, şikeyi aklamak için kalitesiz kulübün kalitesiz başkanı tff başkanı oldu ve anasını ağlattı ülke futbolunun.

Cift mac usulune basliyoruz bu turdan itibaren , ligde bir kaydirma yapildi 1 kesin var da 2 ve 3 icin bakmak lazim

Daha önce fatih hocanın cezası burda kalmaz artar demiştim, şimdi dahada arttırıyorum, fatih hoca çıkıp birdaha sokup sokup çıkaracaktır. Cezasıda 20 maçı geçecektir. Hoca a dese ceza verenler başka kimseyi görmüyor ne hikmetse. Bu ülkede sadece fatih terimmi hakemler için konuştu. Diğerlerine neden ceza yok. Bu fatih terim ismine olan tff nefretinin bir sonucudur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cidden bu cezaları kabullenecek miyiz? Millet ceza ne zaman sona erer diye hesap yapıyor. Kafayı yemişsiniz siz. Şuanda yapılması gereken cengiz denilen herifi istifaya davet etmek. Devre arasına bu adamla girmek intihar olur. Sizde bu adam gibi pısırık olmayın.

Geri
Üst Alt