GSC Haber PFDK, Leroy Sané'ye 2 Maç Ceza Verdi

ts tjk maçında bilal de istemsizce tsli topçunun aşile basıp atılmıştı baktım şimdi ona da 2 maç vermişler. Keşke hakem sane’ye hemen sarıyı gösterip ikinci sarıdan atsaydı
Niyeti oydu ama icerdekiler ilerisini düsünmüs, gördümüz kadariyla.

Oromatik 2 mac olmaz. Direk 2 mac olmasi icin cok agir bi faul veya sportmenlige aykiri bi faul veya hareket olmali. Bu pozisyonda adamin niyetine bakilmali, nereye bastigini bile görmüyor adim atip kurtulmak isterken basiyor. Bilincli hareket bile degil. Örnegin bünyamin gezer buna kart bile vermem dedi, cünkü niyet önemli.
Dünyanın her yerinde direkt kırmızı kartın cezası iki maçtır bellir exceptionlar dışında.

Şiddetli hareketse spesifik maddeden sevk edilir.

Dünyanın her yerinde direkt kırmızı kartın cezası iki maçtır bellir exceptionlar dışında.

Şiddetli hareketse spesifik maddeden sevk edilir.
Istemsizce oldugu icin tahkimden 1 maca indirilmeli. Dedigim gibi art niyet yok orda. Normal faullerde 1 mac verildiginide hatirliyorum sanki, demekki tahkimden indirimli olmus onlarda ozaman.

Son düzenleme:
Bu maçların ikisinden hangisi dev maç yaw açıklamalara bak

Kollaniyoruz

Kodugumun haramzadeleri

Cok önemli olacak sane daha. Skora yansimamasi digerlerine biraz bonkörlükleri

Direk kırmızı ve 2 maç abi nolacaktı her şeye yangın yapmanın bi anlamı yok normal ceza

ilki için kırmızı görüp 2 maç olsa anlarım da kazara yapılmış harekete 2 maç şerefsizliğin daniskası olarak not düşülür

Son adam hariç her kırmızıya minimum 2 maç veriyorlar daha şiddetli bassaydı 3-4 maç alırdı cezada bir sıkıntı yok biraz kafasını toplasın yüz ifade son günlerde hoş değil.

ilki için kırmızı görüp 2 maç olsa anlarım da kazara yapılmış harekete 2 maç şerefsizliğin daniskası olarak not düşülür
Kazara ise kral o zaman niye kırmızı çıktı onu konuşalım o başka bi konu ve bence yanlış bi kırmızıydı

Direkt kırmızıda iki maç normal

Geri
Üst Alt