PFDK, Zaniolo ve Samet Akaydin'in Cezalarını Açıkladı!

Yazıyı eksik yazmışlar tükürük balgamlı ve oyuncunun suratına olmadığı için ceza verilmemiştir denecekmis

Tukuruge falso vererek cezadan yirtmis galiba

Aslında bu cezalar ve mhk kararları bizzat bize mesaj verme amaçlı o sebeble seneye bu itleri degistiremezsek olacaklar için şimdiden fragman izletiyorlar bize

Zaniolaya diyelim ki; bak evlat artık rakiplerine tekme atmak yerine onlara tükür

images.webp

Ankara maçında şampiyon olsak bile Fbyi yenmek lazım. O yüzden başlamamalı.

Haftalardir hayalet gibi Mertens yerine Zaniolo ilk 11 baslasa Fbyi yenme sansimiz kalmiyor mu? Ilk 11e monte edilmeli, Mertens bitik. Sergio da ayni, yerine Midtsjö oynamali. Son maclarda Mertens-Zaniolo, Sergio-Midtsjö degisiklikler den sonra oyunumuz direkt daha iyi, daha dinamik oldu.

Haftalardir hayalet gibi Mertens yerine Zaniolo ilk 11 baslasa Fbyi yenme sansimiz kalmiyor mu? Ilk 11e monte edilmeli, Mertens bitik. Sergio da ayni, yerine Midtsjö oynamali. Son maclarda Mertens-Zaniolo, Sergio-Midtsjö degisiklikler den sonra oyunumuz direkt daha iyi, daha dinamik oldu.
Mertens-Oliveira'dan ben de memnun değilim ama durduk yere millete tekme atan faul makinese de zerre güvenim yok. Barış, Berkan, Mitçö falan daha çok hak ediyor 11'i

Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa İCK'nın hayvan gibi girişlerine sadece birer maç mı vermişlerdi??

Cezalı olduğu maçların biri kupada Rize maçıymış

Bir maç ceza alan Valencia imiş. Adamın birinin taşşağına tekme atmıştı demek ki kasıtlı tekme sallamak bir maç pozisyon gereği birine tabanla girmek iki maç

Rosier de birine taşaklarını gösterip 1 maç cezayla yırtmıştı. Süper adaletli bir PFDK'mız varmış

Ulan kahpeler, fenerli değilde Galatasaraylı olsaydı Samet denilen sütübozuğa kaç maç ceza verirdiniz? Hepinizi üst üste koyup iyi edeceğiz, az kaldı sıkın dişinizi !!!

Tahkim Kurulu, Nicolo Zaniolo'ya verilen 2 maçlık cezayı onadı.

Geri
Üst Alt