PFDK'dan Galatasaray'a 1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası!

Bu pasolig ne işe yara bre sığırlar.Kafaan göre kullanma bunu sonra merdivenler bile dolsun sonra provakatörlere gün doğuyor işte hiçbir ceza almayacak o gerizekalılar.Olan Galatasaray'a olacak.

UA mallarıının twit sayfasına bakın takımla alakalı hiçbirşey yok

Yok demokrasi yok diyarbakır bilmem ne yani full siyaset

Bunların başı var adını bilmiyorum o adam net fetöcüdür, olmasa bile anti Galatasaraylıdır

Tarafsız sahadaki bir maçtan sonra tribün kapatma cezası yemek saçma. En fazla para cezası olmalı. Kaldı ki böyle hiçbir şeyin önüne geçilemez. Kişileri cezalandıracaksın arkadaşım. Adam diğer maç yine aynı şeyi yapacak ceza yemedikten sonra. Kamera yok mu? Hangi yüzyılda yaşıyoruz? Kim yaptıysa o çeksin cezasını.

Atın hapse bu adamları, bir daha kimse yapamaz böyle şeyleri.

Madem Passoligi cikartiyorsun kupa finalinde neden uygulamiyorsun? Provakatorler elini kolunu sallayarak girip ceza aldiriyor buradaki en buyuk suclu tff

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

boş bir passolig çıkartıyorsun, kupada geçerli yapmıyorsun, cezasını takım çekiyor böyle iş olmaz. Passolig'i her yerde kullanacaksın ve bu meşaleyi atanları yakalayacaksın onlar çekecek cezalarını. Ne kadar boş adamlarsınız siz, o meşaleyi oraya nasıl sokturuyorsunuz? Sizden cidden bi halt olmaz, takıma değil, kişiye vereceksin cezayı.

Hay aksi bee renkdashlar 1 saat önce bilet aldım passoligden ne olacak şimdi

Takımın ne suçu var, kameralardan kimlerin attığını tespit edecek teknoloji mevcut at onları 2 sene içeri, stada girişte görevli polislere de kes yarım maaş para cezası bakalım daha oluyor mu?

Zaten karabük maçı günü ve saatiyle satılan kombinesiyle 10 bin olurdu.Seyircisiz oynayalım daha iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnsaflı davranıp az ceza vermişler ama o meşaleleri yakanlar kimse tespit edilip, ömür boyu masa tenisi maçına bile gitmeleri yasaklanmalı!

bir avuç asalagın yüzünden kulüp ceza alıyor.

o şerefsizler bir daha tt arena'ya girmemeli.

Arkadaşın birinin dediği gibi seyircisiz oynanacak maçın stadın full olması üzerinden edilecek hasılatı mahkeme yoluyla bu boku yiyen salaklardan alınması gerekli. Bak bakalım bir daha meşale yakılır mı o zaman

Son düzenleme:
aslında güzel taktik. git rakibinin tribününe at sahaya ne varsa, zaten kişiye ceza meza yok sahayı kapattır geç.

renkdashlar lütfen cevaplarmısınız ne olacak benim biletim?

Hakettik ama kişilere ceza verilmediği sürece bu işe çözüm olmaz. Atan kişiler belli atan bölge belli atana vereceksin sağlam para cezası bak bir daha atıyor mu. Bir avuç MAL yüzünden hem kulüp seyircisiz sezona başlayacak hem de sezonun açılışına gitmek isteyen taraftarlar mağdur olacak.

Geri
Üst Alt