PFDK'dan Kulübümüze 40 Blokluk Rekor Ceza!

Bu pfdk ve tahkim fanatik fenerli. Orayı tarafsız kişilerden kurulu hale getirmek bizim kulübün önceliği olmalı. Bu kaçıncı gs aleyhine düşmanca, adeletsizce karar saymayı unuttum.
PFDK baskani zaten Fenerli. Eski tweetleri duruyor Fenerbahcem sampiyon olacaksin gibi mesajlar atmis :D

PFDK baskani zaten Fenerli. Eski tweetleri duruyor Fenerbahcem sampiyon olacaksin gibi mesajlar atmis :D
Pfdk ve tahkim uzun yıllardır böyle. Rastgele oluşturulmadığı çok belli zaten. Hep en ağır ve en saçma cezalar bize verildi. Retweet yapan meloya, soyunma odasında tezahürat yapan ardaya, fatih hoca ağzını açınca ceza veren bu zihniyetti sonuçta

sezonun hatta son yılların en iyi tribünüydü

korkutmuş

40 blok toplam kaç bin kişi ediyor?

yasaklanan blokların biletleri cezası olmayanlara devredilebiliyor mu?

öyle bir durum varsa 2 bilet alabilirim, maksat stad boş kalmasın.

Az olmamış mı ya.

Direkt tüm stada ceza verselerdi.

Küfüre ceza verilmesine anlam veremiyorum ben ya sanırsın ülke futbolunu idare edenlerin hepsi İstanbul beyfendisi

Küfür bu oyunun içinde var asıl çıkardığında tadı tuzu kaçar .

Var mı bu kuralı bizden başka uygulayan ülke acaba

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sesi cok mu kısıyorlar? Fazla küfür duymadim.

Hep bir şeylerin ilki bizi buluyor.

Lehine taç kararı verdi diye hakem emekli edilmesi
Top toplayıcı çocuğa ceza ve men
6 saniye kuralının uygulanması
Var kayıtlarının bir kereliğine açıklanması

Şimdi de rekor ceza.

Zahmet verdik tffye o kadar hesap kitap. Kapatıvereydiniz komple. Ulan vazgeçmiyorlarda uğrasmaktan

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Gs'nin fikstur avantaji dillendiriliyordu medyada son zamanlarda. K.O.Ç. PFDK'daki soytarilarini kullanarak avantajimizi bertaraf edebilecegini dusunuyor.

Futbolu yöneten kurumu hukuksuzluk yaptığında şikayet edebilecegin başka bir kurum yok. Böyle bir düzen olmaz. Adamlar göz göre suç işliyorlar. Bir kulübün haklarını gasp ediyorlar. Ama hesap sorabilecegin bir yer yok. Böyle bir düzen olmaz. TFF birilerinin emriyle suç işliyor. Ama hesap sorabilecek kimse yok. Bu düzenin yıkılması gerek. TFF denen kurum hesap vermek zorunda.

Geri
Üst Alt