PFDK'dan Mustafa Cengiz ve Serdar Aziz'e Ceza!

Sinan Bilgin

Cezalı
1543502789549.webp

GALATASARAY A.Ş.'nin, 23.11.2018 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - ATİKER KONYASPOR Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan GÜNEY KALE ARKASI 118, 119, 120, 121, 218, 219, 220, 221 ve KUZEY KALE ARKASI 105, 106, 107, 108, 205, 206, 207, 208 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, müsabaka sonrası flaş röportaja futbolcu ve teknik sorumlu katılımının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, basın toplantısına teknik sorumlu katılımının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. Kulübü sporcusu SERDAR AZİZ'in, müsabaka hakemine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

GALATASARAY A.Ş.'nin 24.11.2018 tarihinde Galatasaray TV'de sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

GALATASARAY A.Ş. başkanı MUSTAFA CENGİZ'in 24.11.2018 tarihinde Galatasaray TV'de sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının, devam eden cezasının infazının bitimini takiben başlatılmasına, (oyçokluğu)

kafayı yememek elde değil harbiden ya. nası bi belaya düştük anlamadım gitti. jailson kahpesi yumruğu atmasa hiçbiri olmayacaktı şunların.

Hayret Serdar Aziz'e "sadece" 3 mac vermisler. Alt limit buydu herhalde.

Bir kac aciklamada daha bulunursa Mustafa Cengiz 1 yil hak mahrumiyetine ulasacak bu gidisle.

kafayı yememek elde değil harbiden ya. nası bi belaya düştük anlamadım gitti. jailson kahpesi yumruğu atmasa hiçbiri olmayacaktı şunların.

2-0 dan sonra aptalca gol yemesek , yahut onyekuru girdigi net pozisyonda laubalilik etmese

Acikcasi bizim de bu surecte cok kez bu olanlara engel olma sansimiz vardi

Fener'e karsi oyuncular adam gibi oynasaydi takim ve yonetim bu duruma dusmezdi. Ve biz bu ruhsuz ve yetersiz futbolculardan maclara daha hirsli cikmalarini bekliyoruz.

Fener yarattığı kaosla başarılı bir şekilde ayağımıza çelme taktı ama ne yazıkki bu tuzağa Terim ve Yönetim balıklama atladı. Eğer durumu iyi yönetebilseydik bu işten dahada güçlü bir şekilde çıkardık. Özellikle Terim kriz kontrolünde son derece başarısız oldu.

Kepazelik devam ediyor. İyi tezgaha geldik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 mac yine iyimis

Serdar böylece Besiktas, Keciörengücü ve Rize maclarini kaciracak.

3 maç iyi vermişler. Ben bir 6 maç daha bekliyordum.

Az vermişler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligden takımı çekemeyen, radikal hiç bir karar veremeyen hükümet kuklası yönetim artık misyonunu tamamlamıştır.

Galatasaray bitmiştir bu saatten sonra.

2013 Ağustos'dan beri operasyon yapılan camiada dik duran tek adam Aysal'mış. O da vergi cezası tehditleri ile kaçtı gitti mecbur.

Yavşaklar olmayan penaltıyı verip 2 puanımızı çalıp, 3 maç ceza verdiler yahu akıl var mantık var hakemler açığa bile alındı hala neyin cezası bu hata var olum hata olmayan haysiyetinize sokayım sizin.

Tüh ya keşke serdar 4 maç ceza alsaydı da başak maçında rakibe güm pat dalmasaydi.
Yok yere sakarlik yapıp yine penaltı yaptıracak.
Devre arası bursaya geri postalayip kuzey avrupa menşeli bir stoper bulmak lazım.

Geri
Üst Alt