PFDK'dan Tribün Kapatma Cezası!

Anıl Kıraç

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
PFDK, Galatasaray'a Torku Konyaspor maçındaki kötü tezahürat sebebiyle 1 maç deplasmanda tribün kapatma cezası verdi.

GALATASARAY A.Ş.'nin 13.12.2014 tarihinde oynanan TORKU KONYASPOR - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

Deplasmanmıymış ohhh be ben de kendi stadımızda zannettim.
Ama Tff yine yaptı yapacağını...

ulan zaten ankara da 1 tane süper lig takımı var tüm yıl bu maçı bekliyoruz o maçta da tribün kapanıyor ne saçma ceza kardeşim konya lı adamın yaptığından niye ben ankara da oturan adam olarak mesul oluyorum!!!!

[TABLE="class: blk_11_gs"]
[TR]
[TD="align: right"]Gençlerbirliği[/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
maci

hmmmmnnn bula bula gençler maçını buldunuz demi kapatacak
küfredenlere de şimdi ben küfrediyorum düm düz

Koskoca başkent Ankara'dan bir takım var, oraya senede bir defa gelen bir Galatasaray var. Ve sen kalkıp şikeye ceza veremeyen TFF olarak, saha kapatma cezası veriyorsun.

İnsanların bir sabrı var, sonra olay fln çıkınca dış güçlerin oyunu demeyeceksiniz, tamamen TFF başkanı halkı isyana teşvik ediyor, savcılar göreve.

Allah kahretsin. Şuna bak ne derbiye gidebiliyorum ne de Gençler maçına..

Tapatalk

Sorun yok baskanimizdan 500 bin dolar istemisler vemeyince malum operasyon baslamis ve sahamiz kapanmis :D

1 yıl boyunca bu maçı bekle tribün kapansın şansa bak.
Şimdi bir sorum olacak Gs passo kartım ile Gençlerbirliği tribününden bilet alabiliyor muyum bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

angarada degilim allahtan eger orda oldugum bi gune denk geleydi basardim sozde federasyonu

Ceza Gençlerbirliği maçında değil kupadaki Diyarbakır maçında çekilecek.

Geri
Üst Alt