# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

Rıjkaard'ın oynatacağı sistemi bilmeyip Senderos'a alınmasın diyenler var.Şunu söyleyimki total futbolda stoperlerden biri uzun,güçlü biri diğeri ise daha kısa ama hızlı biri olur.Çünkü ileride baskıyı kurduğunuzda rakibin atağa çıkması için iki yol var;ya defansın arkasına top atarlar(bu kısa stoperle halledilir),yada pivot santroforlarına top şişirip topun ilerde kalmasını sağlarlar(buda uzun stoperle halledilir.)Bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz;biraz düşünün şampiyonlar liginde büyük tecrübesi olan Puyol ve Marquez ikilisinden biri niye formayı genç Pique'ye kaptırdı?

Senderos G.Saray'a doğru

Galatasaray'da Servet'in ayrılmasının kesinlik kazanmasından sonra savunmanın ortasında oynayacak oyuncu arayışları yoğunluk kazandı.

Sarı-Kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in, İsviçre Milli Takımı'nın yıldız savunmacısı Philippe Senderos'un transferi için girişimlere başladığı iddia edildi.

Bu sezon oynadığı kulübü Milan'da fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki Senderos sarı kırmızılıların teklifine sıcak bakıyor.

Kadrosunda ciddi bir revizyon yapmak isteyen İtalyan kulübü de, İsviçreli yıldıza gelecek sezon kadroda düşünmediklerini açıkladı.

Bu gelişme sonrasında Haldun Üstünel'in Senderos ile olan görüşmeleri daha da olumlu bir hal alırken, Servet'in Marsilya'ya imzası sonrasında transferin olumlu sonuçlandırılacağı öğrenildi.

18.06.2009

Kaynak : DHA

Sporx,Dha,Türkspor.Diğer kaynaklara göre daha doğru haber yapan sitelerde geçtiyse demekki Senderos'u ciddi ciddi düşünüyoruz.

ya bizim defansimiz orta sahaya yakin olucak. Bekler sIk sIk ofansa katilacaklar.

Ben bu adamdan korkyorum yahu, bildigim kadariyla cok yavas birisi. Hatta Robot mu ne lakabi takmislar ona. Cok adam kacirmaz insAllah ))

Sivas gibi defans oynayan takimlarda ise cok iyi is yapardi. Onlarda cogu futbolcular zaten kendi ceza sahanin icinde bitiriyorlar 90 dakkayi :)

Hayirlisi artik ne diyelim...

Rıjkaard'ın oynatacağı sistemi bilmeyip Senderos'a alınmasın diyenler var.Şunu söyleyimki total futbolda stoperlerden biri uzun,güçlü biri diğeri ise daha kısa ama hızlı biri olur.Çünkü ileride baskıyı kurduğunuzda rakibin atağa çıkması için iki yol var;ya defansın arkasına top atarlar(bu kısa stoperle halledilir),yada pivot santroforlarına top şişirip topun ilerde kalmasını sağlarlar(buda uzun stoperle halledilir.)Bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz;biraz düşünün şampiyonlar liginde büyük tecrübesi olan Puyol ve Marquez ikilisinden biri niye formayı genç Pique'ye kaptırdı?

Topu ikisinden de daha iyi kullanıp takımı daha çabuk ileri taşıdıgı için ... ;)

Ayrıca Senderos Pique'yi sadece Start çizgisinde yakalar ...

Sendros''u çok isterim ama tahminen gelmez.

bende öyle düşünüyodum ta ki yarım saate kadar ama diğer forumlarda felan bizde olduğunu iddaa edenler varmış.ayrıca DHA da haberi geçti senderosta sona doğru diye..hayırlısı artık ne diyelim.

Simdi tartisin bakalim Senderos´u..Iyi veya kötü diyin.

Resmi aciklama oldugunda nasilsa hepiniz dünya stari aldik, helal olsun yönetime diyeceksiniz.Her transferde böyle oluyor...

Servet gider, zaten hirsiyla oynuyordu, ahim sahim oyuncu degildi dersiniz.

Kalirsa, takimin en yararli futbolcusuydu iyi oldu dersiniz...

Senderos´u nasil begenmezsiniz?Aklim almiyor.24 yasinda üst düzey bir stoper ya..Daha ne istiyorsunuz?Rijkaard geldi diye Galatasaray´i dünyanin en iyi takimi mi sandiniz?En zengin takimi mi sandiniz?Puyol gelse bisey bulacaksiniz yani...

Hayret ediyorum gercekten bazi yorumlara...

Iddia ediyorum Ahmet Cakar gibi, Senderos gelsin, bu forumda kimse olumsuz kelime söylemeyecek.Oooooo Senderos ollleyyyy ayaklari yapacaksiniz...

bende öyle düşünüyodum ta ki yarım saate kadar ama diğer forumlarda felan bizde olduğunu iddaa edenler varmış.ayrıca DHA da haberi geçti senderosta sona doğru diye..hayırlısı artık ne diyelim.

İnşAllah renktaş ya!Hayırlısı bakalım.

Servet'in yerine Philippe Senderos

Kadir ÇETİNÇALI / İstanbul (DHA) 18 Haziran 2009

Galatasaray'da Servet'in ayrılmasının kesinlik kazanmasından sonra, savunmanın ortasında oynayacak oyuncu arayışları yoğunluk kazandı.

Sarı kıırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in, İsviçre Milli Takımı'nın yıldız savunmacısı Philippe Senderos'un transferi için girişimlere başladığı iddia edildi.

Bu sezon oynadığı kulübü Milan'da fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki Senderos, sarı kırmızılıların teklifine sıcak bakıyor.

Kadrosunda ciddi bir revizyon yapmak isteyen İtalyan kulübü de, İsviçreli yıldızı gelecek sezon kadroda düşünmediklerini açıkladı.

Bu gelişme sonrasında Haldun Üstünel'in, Senderos ile olan görüşmeleri daha da olumlu bir hal alırken, Servet'in Marsilya'ya imzası sonrasında transferin olumlu sonuçlandırılacağı öğrenildi.

Kaynak:hurriyet.com

Simdi tartisin bakalim Senderos´u..Iyi veya kötü diyin.

Resmi aciklama oldugunda nasilsa hepiniz dünya stari aldik, helal olsun yönetime diyeceksiniz.Her transferde böyle oluyor...

Servet gider, zaten hirsiyla oynuyordu, ahim sahim oyuncu degildi dersiniz.

Kalirsa, takimin en yararli futbolcusuydu iyi oldu dersiniz...

Senderos´u nasil begenmezsiniz?Aklim almiyor.24 yasinda üst düzey bir stoper ya..Daha ne istiyorsunuz?Rijkaard geldi diye Galatasaray´i dünyanin en iyi takimi mi sandiniz?En zengin takimi mi sandiniz?Puyol gelse bisey bulacaksiniz yani...

Hayret ediyorum gercekten bazi yorumlara...

Iddia ediyorum Ahmet Cakar gibi, Senderos gelsin, bu forumda kimse olumsuz kelime söylemeyecek.Oooooo Senderos ollleyyyy ayaklari yapacaksiniz...

Su testisi kırıldıkdan sonra yapcak birşey yok mecbur olleyyy çekecez ;)

hadi inşallah almışızdır..ayrıca Onur'a katılmamak da elde değil..

Ben Rijkaard'ın savunmayı orta sahaya kadar çekecegini düşünerek yorum yapıyorum ... Haa Defans hattımız normal bir şekilde olacaksa buyursun gelsin Senderos'dan daha iyisini bulacak degiliz ama sisteme ters bir stoper MADARA olur ...

Ben Senderos kötü demiyorum

Rijkaard'ın futboluna ters diyorum

Çok Kırmızı Kart yer ...

Şunları koyalımda millet yanlış anlamasın ...

Geri
Üst Alt