# Philippe Senderos

Cevap: # Philippe Senderos

Ingiltere´de ummadigimiz bircok futbolcunun cinsel tercihleri farkli:D

Eskiden İtaya'da oynayan sonra İngiltere'ye giden sonra tekrar İtalya'ya dönen bir oyuncuda da böyle birşey vardı haber falan olmuştu ama bunlar bizi ilgilendirmez:D:D:D:D.

Bana göre Emre Güngör'ün yanına iyi bir yabancı oyuncu alırsak çok iyi bir ikili oluşacağını düşünüyorum ;);):).

cinsel tercihi kendisini bağlar hatta takım ile arasında güzel bir bağ oluşturur. düşünsenize kızlardan oluşan bir takımda oynuyorsunuz insan her an onlarla olmak her an maç yapmak ister. birde bu açıdan bakın.:f68.gif:

Transfer Gelişmeleri

Transferde suskun kalan Galatasaray,2 gün içerisinde bu suskunluğunu bozacak gibi.Lincoln, Nonda ve Linderoth'un durumları kesinlik kazanamadığı için bir türlü Bitirici hamleyi yapamadılar.Lincoln'u göndermek için uğraşıyorlar büyük ihtimallede satılacak.Linderoth ve Nonda ise kalacaklar gibi görünüyor.Transfer(leri) 2 gün içerisinde yada hafta başı açıklabilir Galatasaray.

https://wizardofon.blogspot.com/

Rijkaard´i herkesten evvel aciklayan blog..Günlerce haber yapmazlar mesela.

Bilgi gelirse aciklarlar.2 gün sonra TD gelecek dedi geldi.

Güveniyorum sahsen bu bloga

Transfer Gelişmeleri

Transferde suskun kalan Galatasaray,2 gün içerisinde bu suskunluğunu bozacak gibi.Lincoln, Nonda ve Linderoth'un durumları kesinlik kazanamadığı için bir türlü Bitirici hamleyi yapamadılar.Lincoln'u göndermek için uğraşıyorlar büyük ihtimallede satılacak.Linderoth ve Nonda ise kalacaklar gibi görünüyor.Transfer(leri) 2 gün içerisinde yada hafta başı açıklabilir Galatasaray.

https://wizardofon.blogspot.com/

Rijkaard´i herkesten evvel aciklayan blog..Günlerce haber yapmazlar mesela.

Bilgi gelirse aciklarlar.2 gün sonra TD gelecek dedi geldi.

Güveniyorum sahsen bu bloga

İnşallah renktaş, bizde güvenmek isteriz.

Evet doğru t.dyi bilmişler İnşallah 2 gün içinde en geç Pazartesi açıklanır.

bizim yönetime de helal olsun. 6 aydır transfer çalışması yapıyorlardı sözde ama sadece mustafa sarp. yapmasalardı hoca da gelmezdi herhalde. daha takımdan gidcek yabancılar belli değil.

Gidicekler konusunda ve finansman konularında sıkıtımız var bu zaten gözüküyor bu yüzden gecikiyor transferler

Valla Nonda ve Linderoth yerine Lincoln kalsin be kadroda.

topu kontrol etmekte bile zorluk ceken Nondaya bir sene nasil tahammul ederiz yada

2 yilldir topu görmeyen Linderoth geri dönmüs olsa bile eskisi (3-4 yil) gibi top oynar mi?

nonda yı kesin yollamamız lazım.yönetim dediğine göre fırtına gibi takımda tank gibi yavaş nonda nın işi ne?linderothun kalması lazım.mehmet topal ın gidebilme ihtimali hala var.lincoln inş kalır

Bende gercekten Linderoth ve Nonda´nin takimda kalmalarini anlamiyorum.

Ne güzel planimizi yapmistik.Nonda zaten cok yetersizdi.

Linderoth´un yüzünü unuttuk zaten. Ne düsünüyor bizimkiler?

Neden böyle bir karar aldilar aklim almiyor.Umarim hayirlisi olur.

Yalniz Linderoth birdaha sakatlanirsa ( ne zaman olursa olsun ), yönetim bunu kimseye aciklayamaz.Uzun sakatlik olursa, ne diyecek yönetim?

Nonda yine yürürse ne diyecek yönetim?

Niye ugrasiyoruz?

Bende gercekten Linderoth ve Nonda´nin takimda kalmalarini anlamiyorum.

Ne güzel planimizi yapmistik.Nonda zaten cok yetersizdi.

Linderoth´un yüzünü unuttuk zaten. Ne düsünüyor bizimkiler?

Neden böyle bir karar aldilar aklim almiyor.Umarim hayirlisi olur.

Yalniz Linderoth birdaha sakatlanirsa ( ne zaman olursa olsun ), yönetim bunu kimseye aciklayamaz.Uzun sakatlik olursa, ne diyecek yönetim?

Nonda yine yürürse ne diyecek yönetim?

Niye ugrasiyoruz?

Renktaş, Linde 'yi Puyol deneyecek. Eger onay verirse kalacak. Ki sağlam bir Linde süper transfer olur kanımca... :cay:

Renktaş, Linde 'yi Puyol deneyecek. Eger onay verirse kalacak. Ki sağlam bir Linde süper transfer olur kanımca... :cay:

Mutlaka öyle olur kardesim.Ama bunun garantisi yok.

Sonra bi yüklenecek Pujol ona, yine safti kayacak.

Sonra onu yollamakla ugras, yerine transfer edecegin kisiyle ugras.

Hepsi zaman kaybi.Bu senenin sakasi yok.Bi de ön elemelerde elenecek olursak ( Allah korusun ), cok yüklenirler yine yönetime.

Nasil mantiktir bu diye.Hadi Linderoth´da biraz ümit var, Nonda ne istir ya?

Ne yapti ki Nonda bu sezon?Özgürcan´in vereceginden fazlasini verebilir mi?

Sanmiyorum.4-5 gol Özgürcan´da atar devamli oynarsa.

Bosuna yabanci kontenjani

Geri
Üst Alt