Pierre Frelot: "Gomis İstanbul'u istiyor"

Beleş Gomisi kaçırmamak lazım. Paramız da yok zati.

doumbia traore'yi istesemde hayır demem sonuçta maddi olarak sıkıntıdayız gomis taraftarı kesmesede verim olarak burak umut sonrası muhtemelen dzeko etkisi felan yapar umut yeteneksizinin olcan takasında kullanıp mevlütü alırsak yedek forvetimizde olur adam gibi burakıda sat töreyi al al sana 5+3'e göre kurulacak en iyi kadrolardan biri

Doumbia'da bence adaylar arasında ancak 10 Mn € üstü bir bonservis isteneceği kesin o yüzden çok ön planda değil gibi.

Lacina Traore veya Bafetimbi Gomis'ten birisi Galatasaraylı olacak deniyor hadi hayırlısı.

Doumbia'da bence adaylar arasında ancak 10 Mn € üstü bir bonservis isteneceği kesin o yüzden çok ön planda değil gibi.

Lacina Traore veya Bafetimbi Gomis'ten birisi Galatasaraylı olacak deniyor hadi hayırlısı.

hayır demem lacina olursa efsane olur çok genç müthiş potansiyel havadan yerden çok etkili o boyla nasıl o kadar seri onuda anlamış değilim fizik kurallarına aykırı bir oyuncu

Bonservisi elinde. Eger mancini yabanci golcu istiyorsa ve yillik ucreti makulsa gelsin. Belli bir kalitesi var gomis'in. Lakin ben hala bruma'ya forvet mevkisindesans verilmesi gerektigini dusunuyorum.

hayır demem lacina olursa efsane olur çok genç müthiş potansiyel havadan yerden çok etkili o boyla nasıl o kadar seri onuda anlamış değilim fizik kurallarına aykırı bir oyuncu

Gomis'in istediği yıllık (3 Mn €) + 4 Mn € imza parası çok ciddi bir rakam , eğer bonservis ve yıllık olarak daha uyguna , hatta yıllık olarak daha uyguna olacağı kesinde Gomis'ten , bonservisi mevcut Lacina'nın da , bonservis olarak uyguna getirebilirsek Lacina Traore daha iyi olur hem yaş , hem potansiyel itibariyle.

Gomis'in istediği yıllık (3 Mn €) + 4 Mn € imza parası çok ciddi bir rakam , eğer bonservis ve yıllık olarak daha uyguna , hatta yıllık olarak daha uyguna olacağı kesinde Gomis'ten , bonservisi mevcut Lacina'nın da , bonservis olarak uyguna getirebilirsek Lacina Traore daha iyi olur hem yaş , hem potansiyel itibariyle.

bende öyle düşünüyorum çünkü gomisin ileride getirisi olmaz tek getirisi verimi olur yaşı geldi ama lacinayı 2 sene sonra 30 35 40 ne kadar gelişim gösterirse okutma imkanın var

Neden bilmiyorum hiç sevmem bu adamı gelmesini de istemiyorum saçtan kaybediyor

Gomis bizim dandik ligin anasini aglatir arkasinda koskoca Sneijder varken.

I am the one who knocks!

Gelsin o zaman hemen bize, Her yıl ŞL'deyiz bizden iyisini mi bulacak :D

Tek forvet oynayacaksak sakın ama sakın, bizden uzak dursun. Zaten pek beğenmem. Gelirse de Burak sağ veya sol açığa yerleşir.

boş verin gomisi bize torres gelsin.ayrıce epl den yaptığımız transferler gayette iyi katkı verdiler zamanında

F/P olarak şahane olur gibi düşünüyorum. Ama paramız varsa daha iyisi alınabilir.

Yine de kendisine sempatim ayrı. Saçları yeter.

Gelsin ya, bonservissiz eto'o var bir tek, onu da boşver. Yedekten girmeyi bile kabul etmez.Ayrıca çok para ister. Gomis iyidir :encouragement:

Basında yazılan rakamlara gelecekse gelmesin.Şuan 2m'a oynuyor.Bunun farkında olmalı.Daha önceki sözleşmesine göre şuan geride.

Bu sezon büyük ihtimalla çok yüksek bir bedelle göğüs reklamı alıcaz ve bunlarda dünyanın en büyük firmaları yani demek istediğim en az bir tane ses getirecek çilek mutlaka gelecek üstelik feneV diegoyuda almışken gomis hafif kalır gomis mevlüt gelirse bu bülent tulun işi olur bunuda kabül etmek zor mevlüt hariç

Gomis.jpg

burak boyle bi assist yapsin once

+ asisten önce sağından atıp solundan geçsin onada razıyım. sağından atıp solundan geçmesinede gerek yok bi şekilde geçsin işte, geçsin yeterki sadece geçsin bikerecik:(

Geri
Üst Alt