Piliçlere Tecavüz Edip Döner Yapıp Satmış!

Recep İçfındık

Büyük Kaptan

Kıbrıs, bir restoranın eski çalışanının sosyal medya sitelerine yüklediği skandal görüntüleri konuşuyor. Görüntülerde bir restoranın eski çalışanının, paketlenmiş piliçlere tecavüz ettiği ardından bunları döner yapıp satışa sunduğu görülüyor.

ESKİ ÇALIŞANIMIN BANA KOMPLOSU

Görüntüler üzerine harekete geçen KKTC polisi, olayın başkent Lefkoşa'da bir restoranda gerçekleştiğini tespit etti. İşyeri sahibi Rasim Kırmızıgil, bir komploya uğradığını, eski çalışanın para karşılığı kendisine bir komplo kurduğunu söyledi.

Restoran sahibi, videoyu hazırlayan kişinin KKTC'ye çalışmak için gelen Y.B. olduğunu ve adadan ayrıldıktan sonra bu görüntüleri paylaştığını iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Lefkoşa Türk Belediyesi iş yerini 7 gün süreyle kapattı.

DHA

Tövbe bismillah..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

gıvır soteli döner demek

ulan tam da kızarmış piliç yiyecektim iştahım kaçtı

Çeptalk

ya aga en kötü bir genelevde 50 liraya işini görebilir normal bir insan evladı, niye tavuklara sey yapsın geçiniz

bu herif gibi binlercesiyleaynı otobüse binip onun tuttuğu elini dokunduğu yerlere sizler de dokunuyorsunuz.

Ne günlere kaldık böylesinide gördük hey Allahım

Taptap

Sonra vay efendim Kibrisli Turkler neden Turkiye'den gelenleri sevmiyor . Nerde beyinsiz ugursuz sapik manyak var buraya geliyor da ondan . Adamlar 40 sene once Turkiye gelecek Turk askerleri gelecek bizi kurtaracak derken , Turkler geldiginde gokten Tanri inmis gibi karsilarken suan onyargili yaklasiyorlar tedbirli yaklasiyorlar dogal olarak . Cunku nerden hirsizlik var sapiklik var tecavuz var olay var her tasin altindan Turkiye'den giden bi manyak cikiyor . 2 bucuk senedir Kibris'tayim hic birinin kotu muamelesini kotu davranisini gormedim aksine keske senin gibiler gelse hep burasi da gelisir diyorlar lakin gir internete bak bizim hayvanlar hem gelmis pislik yapmis hem de Kibris'a Kibrisli'ya salliyor Turkler'i sevmiyor Turkiye'yi sevmiyorlar diye .

başlığı bitchlere tecavüz edip döner yaptılar diye okudum:crushed:

Geri
Üst Alt