Pilot Takımı için Önerileriniz

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Zaman zaman forumda yada diğer platformlarda genç oyuncularımızın gelişmesi için eksikliğini hissetiğimiz bir pliot klup üzerine öneriler ve tartışmalar yapılmakta , özellikle son zamanlardaki gençleşme operasyonu sonrası aynı Trabzonspor gibi ( 1461) alt liglerde mücade eden bir pilot klübün nekadar da gerekli olduğu daha da ayyuka çıktı.

Malesef altyapı idaremiz ve tesislerimiz bu oyuncuların gelişimi için yeterince modern ve profesyonel değil.

Bu konuda yönetime sesimizi duyurmak adına siz olsaydınız hangi klübe pilot takımımız olması için teklif götürürdünüz?

İlerleyen zamanlarda önerilere göre bir anket de eklenebilir..

beylerbeyimi yada anadolu üsküdar bizim pilot takımımız

pilot-kalem-uni-ball-ub-150-g-boxy-05-mm.jpg

Ben bu takımdan kullanıyorum, memnunum. İnce ve keskin. Tavsiye ederim..:D

Çok para gereksiz bir iş. Geçlerin lig değeri artırılcaktı güya. Onun için uğraşılsın yeter.

Çok kapsamlı bişey olacaksa Almanya da böyle bişey yapabilmek güzel olurdu.Yabancı oyuncu sıkıntımız olmaz, oradaki gurbetçileride erkenden bulabilirdik.Erdal Keser'i de getir oranın başına tamam işte.

bi ara haberi vardı galiba başkan Almanyadan takım alacaktı

beylerbeyi sanki pek bir işlevsiz kaldı , bizmi doğru değerlendiremiyoruz bilmiyorum.

diğer avrupa liglerindeki gib b takımlarında rekabet içerisinde mücadele edebilmesi için bir platform oluşturmak lazım ama bugünkü TFF ile imkansız.

bucaspor benim aklıma geliyor .

Galatasaray B

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

malesef ülkemizde futbolcu b takıma yollandı mı gözden çıkarıldı yada cezlandırıldı olarak algılanıyor.

Bucaspor iyi bir seçenek ama İstanbul'da bir takım olmalı bunun için Beşiktaş.

Geri
Üst Alt