Piotr Zielinski, Inter'e İmza Attı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1707076836456.png

Orta saha oyuncusu Piotr Zielinski, gelecek sezondan itibaren Inter'in futbolcusu olacak. Zielinski, Napoli ile olan sözleşmesi yaz aylarında sona ereceği için bu sezonun sonunda bedelsiz olarak Inter'e transfer olacak.

Napoli, Piotr Zielinski'yi Şampiyonlar Ligi'ne kaydettirmedi. Bunun nedeni ise Polonyalı'nın ayrılma kararı alması ve Internazionale'nin yeni kulübü olacak olması. (SKY)

ulan bunlar da ölü sevici boş mezar bulsalar atlayacaklar ne itici bir kulüp oldunuz lan

ulan bunlar da ölü sevici boş mezar bulsalar atlayacaklar ne itici bir kulüp oldunuz lan

Paralari yok diye. Baya borclular ve cin sahipleri para vermiyor mu ne diye acayip transferden kar yapmalilar diye okumustum. Bir kac ay sonra 200-300 milyonluk kredi mi ne kapatmalilarmis

Barella zu Real.

Barella zu L'pool.

kime gider sence kanki? reale çok güzel olabilir ama rotasyon çok geniş. ben manunun yerinde olsam barellayı çeker alırım. tam eksikliğini hissettiği karakter ve tarz
Ben de 1 tahmin edemedim kanks ama Newcastle United istiyodu diye haberler vardı yanlış hatırlamıyosam bu oyuncuyla ilgili.Vasfi'yle yukarıda Psg mizahı yaptık ama onlarda alabilir.Real Madrid'in o rotasyonunu görüp gelmez bence Modric ile sözleşme bile yenilediler.Manchester United'ı bilemedim kanks :D Erik Ten Hag'ın gitmesi gerek devre aasında bile Ajaxlı Hollandalı futbolcu transfer etmek istedi transfer etmediler.Yeni yönetim 1 hoca değişikliği yapsa iyi olacak bence kanks yav :D

inter dominasyonu

Geri
Üst Alt