Pkk Lice'de Heykel Dikti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havaalanı konusunda ülke çağ atladı diyen hüloğcular bu konuda gözükmüyor nedense.

Oh ne güzel ne güzel.Aslında resme biraz daha uzaktan bakıp halk olarak öleninde öldüreninde kendimiz olduğunu gerçeğini görmeliyiz şu tabloda siyasetçilerin kirlilikler ve çıkarlar üzerine kurulu düzenlerine dur demeliyiz birbirimizi öldürmekten vazgeçip.

O heykeli devirmeyen cb veya bb'nin aklını seveyim ben.

Aciz herifler..

Heykeli filan gectimde, suan Abd ve avrupa pkk'yi terör listelerinden silip, silahlandirmayi planliyorlar. Yakinda o silahlar bize karsi dogrulacak..bizim cumuzboskanimiz herzamanki gibi izleme modunda :confused:

Pkk ile Görüşmemiz Olmadı

Pkk ile Gürşmedim

Pkk ile talimatlarımla yardımcılarım görüştü.

Abdullah Öcalan (Gördünüz mü BB benimn açıklamalarımı kendi açıklamasıymış gibi anlatıyor hahahahaha)

Artık çocuklarımız ölmüyor.

Kan dökülmesi mi Abdullah Öcalanın çıkması mı (2016 çıkacak)

Kan dökülmesi çocuklarımızın ölmesi mi 19 tane il mi? Zaten orası ülkeye yük (19 ülke Kürdistana katılacak 2017)

Terörist heykel diker,almanya terörist muamelesi yapip yillardir Türkiyeyi dinler.Sonra Güclü Türkiye dünya lideri tayyib diye 50% oyla basimiza bir hirsiz secilir.

davutoglu daha sabrizi sinamasinlar demedimi?

güvenlik güçleri gitmeye tenezzül bile etmemiş.. akepeye oy verin.. devamm lan

nerde kaldı sizin Türklüğünüz , karakteriniz gururuunuzz ??

15 yıl önce hazırlanan senaryolar uygulanıyor. Andımız kalkacak dediler. apoyu çıkartacak dediler , atatürkün büstlerini kaldıracaklar .hatta apoyu başbakan yapacak bile dediler biz hayal ürünü abartma desekte hepsi bir bir oluyor.

o heykeli bacaklarını kesip tüm doğuda önünde bayrak olan tank ile gezdireceksin.. önüne çıkanı da vuracaksın.

kardeşlik ve barış süreciymiş

en komiğide bunlarr devlet kursunlar diye olmayna tarihlerine saçma şeyler ekleyerek bir devlet yaratmaya çalışıyorlar..

seyit onbaşının heykeli nerde bu heykel nerde ?? gurur bunun neresinde bir Türk askerine pusu kurmak mı ADAMLIK ..

koca topu kaldırıp Dev bir gemiyi batırıp ülkenin kaderini değiştirmek mi Adamlık. ?

yok dil özgürlüğüymüşte yok... işidmiştee...

işidin tek bir amacı var kürt devletinni kurulmasına yardım etmek..

ne oluyor suriyeye, ırağın kürt kentlerine özellikle giriyorlar.. sonra irana ve türkiyeye tehdit oluyor. en son göreceksiniz. sözde bir kürt ordusu tarafından işid tarihten silinecek ve kurtuluş savaşı görüntüsünde sözde birlik sağlandığıın söyleyecekler..

ben olsam hiç onlara bu şansı vermem girer işidi de onlarla savaştığını söyleyen sözde pkklılarıda indirir geri dönerim.

O heykel duruyormu orda halen? Indirmedilermi halen?

Burda pkk kılıklı ak trolleri nerde ciddiden.

Yemişim sizin hava limanını ,yolunuzu.

O heykelin dikileceğinden mit in devletin haberi olmayabilir mi? Koskoca heykel, ufak tefek taşınabilir vs bir şey değil. Buna ses çıkartmayanlar zaten çıkarmayacak demektir. Yazık cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt