Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 94-90 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 94-90 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Maç Sonu

Bu arada maç öncesi H.Beşok´a destek verildi mi?Bu yapılmadıysa çok üzüleceğim:(

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 94-90 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Maç Sonu

Reis konuşuyo.

Yalnız Kemp süperdi bu maç. Birde bana mı öyle geldi bilmiyorum spiker beşiktaş sayılarında falan öyle bir iştahla konuşuyorduki deli oldum kemp'in 3lüklerinde falan çıldırttı beni.

Yalnız Kemp süperdi bu maç. Birde bana mı öyle geldi spiker beşiktaş syaılarında falan öyle bir iştahla konuşuyorduki deli oldum kemp2in 3lüklerinde falan çıldırttı beni.

Bana da spiker Beşiktaş'lı gibi geldi.Kritik yerde basketi atıyoruz ama sanki spiker üzülüyor gibi geldi :)

gerçi sorun değil.KOYDUK MU?

akatlara koymaya gidiyoruz.

nefeslerinin son damlası ne demek acaba

Yalnız Kemp süperdi bu maç. Birde bana mı öyle geldi bilmiyorum spiker beşiktaş sayılarında falan öyle bir iştahla konuşuyorduki deli oldum kemp'in 3lüklerinde falan çıldırttı beni.

Kötü bir niyeti yoktu bence. Cok kritik ve cok zor basketler attilar. Hepimizin agzi acik kaldi, spikerde costurmak istiyor haliyle.

Jerry ile şampiyonluk zor gibi.

Tebrik ederim güzel maçtı yeniyorduk ben açtım fark kapandı sonra galatasaray öne geçti kapattım son 2 dakikada bu sefer yenemedik neyse artık 1-1 olsa daha çekişmeli geçerdi :)

HAKAN ÜSTÜNBERK'E TEZAHÜRAT-

Galatasaraylı taraftarlar, bayan basketbol takımına, geçen sezon Fenerbahçe'de oynayan ünlü ABD'li oyuncu Diana Taurasi'nin transferi nedeniyle basketbol şubesinden sorumlu yönetici Hakan Üstünberk aleyhine tezahüratta bulundu.

Protokol tribününde kulüp başkanı Adnan Polat ile birlikte karşılaşmayı izleyen Üstünberk, taraftarların tezahüratı üzerine ayağa kalkarak, onları alkışladı.

Sporx.

Bu doğru mu arkadaşlar?

Tebrik ediyorum aslanlarımızı.Kritik yerlerde kritik savunmalarla aldık bu maçı.her maç bu kadar iyi şut sokamayacak beşiktaş ve bu kadar çok serbest atış kullanma imkanı bulamayacaklar.pota altında rotasyon giderek daralıyor.rancik çok formsuz bu sıralar andric desen akıl almaz işler yapıyor.o kalıpla saçma sapan işler yapıyor inanamıyorum yaptıklarına.bi insan hiç mi kullanmaz kalıbını arkadaş.serkan erdoğan'ı bile itemiyor pota altına kadar.bloğa kalkan oyuncunun elinden topu kaçırmak için saçma sapan işler yapıyor ve kendi kendine dengesini bozuyor.andric-rancik yerinde oğuz savaş-kerem gönlüm olsa ermal ile birlikte müthiş pota altı rotasyonu olurdu.umarım çok canımız yanmaz bu rancik-andric yüzünden.

çok iyi tanıyorum kendisini şöyle söyliyim oda bizden

Bana da spiker Beşiktaş'lı gibi geldi.Kritik yerde basketi atıyoruz ama sanki spiker üzülüyor gibi geldi :)

gerçi sorun değil.KOYDUK MU?

Galatasaraylı taraftarlar, bayan basketbol takımına, geçen sezon Fenerbahçe'de oynayan ünlü ABD'li oyuncu Diana Taurasi'nin transferi nedeniyle basketbol şubesinden sorumlu yönetici Hakan Üstünberk aleyhine tezahüratta bulundu.

Protokol tribününde kulüp başkanı Adnan Polat ile birlikte karşılaşmayı izleyen Üstünberk, taraftarların tezahüratı üzerine ayağa kalkarak, onları alkışladı.

Sporx.

Bu doğru mu arkadaşlar?

Aleyhine değil Lehine tezahurat oldu :asd:

Sporx.

Bu doğru mu arkadaşlar?

Kuyruklu yalan. Taurasi diye inledi tribünler. Nerden uydurdular anlamak mümkün değil. Zaten Taurasi'yi istemeyeni Allah çarpar be :asd:

Laaa boyle kocmu olur isim verıyor Ataman bunları cok sık yapmaya basladı macın sonunun Cevherın kotu atıslarına baglıyor adam boyle bır hoca hangı oyuncu ınanır guvenır.

Geri
Üst Alt