Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 94-90 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-18 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 1.P | Sp

Saka mi lan bu ?? :o

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-18 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 1.Çeyrek

keske soguk bir cola yada cafe crown olsada icsek

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-18 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 1.Çeyrek

O nasıl hatalı yürümeydi :D

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-15 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 1.P | Sp

Art arda top kayıpları yaptık. Kemp, sayıyı buldu ama hatalı yürüme.

Biraz fazla top kaybı yaptık bu çeyrek.

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-18 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 2.P | Sp

Shumpert'ın artık sutunu bulması lazım butun sezon gectı hala ıstedıgımız sevıye degıl aynı sekılde Rancık'te gercı Oktay hocanın takımlarında bu goruluyor ama arada sut calısın arkadas.

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-18 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 2.P | Sp

Yahu ne sifresizi? Hangi kanal sifresiz veriyormus bu maci?

Arda ve Sinem Kobal tribünlerde.

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-16 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 1.Çeyrek

3 yıldır basketbol maçlarında açık spormax. :o

Acik mi? :o Ben Almanya'da oturuyorum ve Digitürk paketi degil sadece Lig Tv aldim. Lig Tv ve Türkmax acik sadece. Spormax kapaliydi hep, simdi acik ama.

Kameramanın sürekli gösterdiği kız tanıdık birisimi?Habire onu gösterio. :D

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C - Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 20.00 | Spor

21-18 ilk çeyrek

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-16 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 1.Çeyrek

Acik mi? :o Ben Almanya'da oturuyorum ve Digitürk paketi degil sadece Lig Tv aldim. Lig Tv ve Türkmax acik sadece. Spormax kapaliydi hep, simdi acik ama.

Basketbol maclari bütün Digitürk üyelerine sifresiz.

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C - Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 20.00 | Spor

Kemp'e göstermeyin lan potayı

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-21 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 1.Çeyrek

21-21. Kemp - Chatman - Serkan üçlüsü taşıyor Beşiktaş'ı.

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-21 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 1.Çeyrek

21-21

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-23 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 2.P | Sp

Sacmaliyoruz

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-23 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 2.P | Sp

23-21 bjk önde

21-23 Beşiktaş önde.

Geri
Üst Alt