Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 94-90 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 21-16 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 1.Çeyrek

3 yıldır basketbol maçlarında açık spormax. :o

haha olaya bak. :D valla demesen haberim olmayacak ha :)

ya benim basketbolla ilgim, bir ara dennis rodman, scotty pippen, micheal jordan'lı bulls vardı. en son onu hatırlıyorum. o kadar.

sabah akşam futbol olmaz biraz da basketbol bakayım dedim dakika bir gol bir :D

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 43-39 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Devre |

edit

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 43-39 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | Devre |

Şu savunmada sürekli ikili sıkıştırmayı bjk'ye karşı yapamazsın. Sürekli boş adamı bulup bi şekilde 3'lük atış atıyorlar.

Normal savunma yapsak yeter.(adam adama,sert savunma) Zorlama atışları çok seven bir takım bjk. Bu sayede onların boş hücum sayılarını arttırabilirz.

Uzun oyuncu tepeye geldiğinde mutlaka 1 adamı kaçırıyoruz.

3. Periyot basladi.

edit[/QUOTE' Alıntı:
burayla alakası ne anlamadım ama :D

Onur

Sabri - Mexes - Servet - Riise

S.İnan - Cana - Culio

N'Zogbia - Baros - Kalou​

güzel bir kadro olur bence...

43-41

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 43-41 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 3.P | Sp

Kötü başladık 2.yarıya.

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 43-41 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 3.P | Sp

43-41

Oktay Mahmuti´de gercekten bir Mourinho enerjisi var ya :)

Jerry :o

saçma bir hucum yaptık

Jerry'nin harbiden sorunları var, bomboş Rancik'e vermedi 24 saniyeyi doldurdu.

hakemler sapıttı

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 43-41 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 3.Çeyrek

Jerry her zaman krtik hata yapıyor..

45-41

Bu turu geçersek Olinle intikam maçına çıkarız..

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C - Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 20.00 | Spor

Ermaaaal 45-41

Cevap: Play-Off Ç.F. 1.Maç | Galatasaray C.C 45-43 Beşiktaş C.T | 12 Mayıs | 3.P | Sp

hadi aslanlar vurun 2-0 olsun serii.

45-43

Geri
Üst Alt