OnurSahinler
Yeni Üye
- 3 Mart 2011
- 37
- 0
- 966
Cevap: Play-Off Final | FB Ülker 2-0 Galatasaray C.C | 9 Haziran | Spormax
euroleage te olyimpiakosu 2. turda yenmişlerdi yanılmıyorsam.. ki ülkerden gelen lisansın süresi bitti o süre bitesiye kadarda gerekli altyapıyı oluşturup kendi lisanslarını aldılar. eğer bizde sponsor değiştireceksek yapmamız gereken bu. bu sene elemeye dahi katılsak seneye en az finale çıkıp kuracağımız kadro ve ayıracağımız bütçe ile EL ye hazırlanmalı ve direk katılma hakkını bizde almalıyız...
son olarak maalesef ülker in kadrosu biraz ömer biraz mirsad tan ibaret değil... en yakın örnek maçı koparmaya giderken çöpe kağıt atar gibi 3 lük atan ukic. ne kadar eski gücünde olmasada maalesef türkiyeye fazla olan jasi. preldzic ve vidmar a yaptıkları yatırımın meyvesinide alıyorlar.
bu seneyi ki şampiyonluk zor gözüksede hala şansımız olduğuna inanıyorum olamasak bile kayıp sayıp saldırmamalıyız takıma.
fianle çıkarak harika bi iş başardık evet tüm takımı kutluyoruz. ama karşımızdakinide küçümsüyoruz sanki. ki bu düşünce ilk maçın skorunu ortaya çıkarandır.fb nin abartildigini dusunuyorum. Euroleague ye eski ulkerin lisansi ile katiliyorlar ve benim gorusumdur ancak o donemki ulkerden daha iyi degiller euroleaguede.. klasik fb durumu yani , avrupada nal durumlari.. ligimizdeki en iyi takim ama adamlar onu yapti bunu yapti diye abartmaniz da yersiz. bir iki tane eli duzgun oyuncusu var o kadar. biraz omer , biraz mirsad , sirf bizim maclarda cosan lavri ..
maclarin onemsiz zamanlarinda barcelonayi filan yenmis olabilirler ,ama disarida yendiklerine daha buyuk farklarla iceride yenildiler. cholet basket gibi komik takimlara yenildiler. ve final four da final olur mu derken birak finali birak final four u , birak final four un elemesine bile katilamadilar.
bu yuzden biraz beklenenden ekstra mucadele ile ,hele de devreyi 2 sayi onde kapamisken mac kafa kafaya oynanirdi.
euroleage te olyimpiakosu 2. turda yenmişlerdi yanılmıyorsam.. ki ülkerden gelen lisansın süresi bitti o süre bitesiye kadarda gerekli altyapıyı oluşturup kendi lisanslarını aldılar. eğer bizde sponsor değiştireceksek yapmamız gereken bu. bu sene elemeye dahi katılsak seneye en az finale çıkıp kuracağımız kadro ve ayıracağımız bütçe ile EL ye hazırlanmalı ve direk katılma hakkını bizde almalıyız...
son olarak maalesef ülker in kadrosu biraz ömer biraz mirsad tan ibaret değil... en yakın örnek maçı koparmaya giderken çöpe kağıt atar gibi 3 lük atan ukic. ne kadar eski gücünde olmasada maalesef türkiyeye fazla olan jasi. preldzic ve vidmar a yaptıkları yatırımın meyvesinide alıyorlar.
bu seneyi ki şampiyonluk zor gözüksede hala şansımız olduğuna inanıyorum olamasak bile kayıp sayıp saldırmamalıyız takıma.