Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Son

Biz büyük ihtimalle bu seriyi alamayız, onların sahasında 20 sayı fark yerken bu maçı uzatmada anca kopardık. Ancak kendi sahamızda gösterdiğimiz mücadele ve takımın potansiyeli, önümüzdeki seneler için çok umut verici.

Takım büyük ölçüde değişecektir seneye diye düşünüyorum. Buralara gelmemizde aslan payı Oktay Mahmudi'nin. Fenerbahçe'yle aramızda ciddi kalite farkı var.

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Son

Rahat bir nefes alayım ya kalpten gidiyordum :D

Bu galibiyetin hatrina butun cezalar kaldirilsinnnnnnn :D

Helal be!

oh yeeahhh felan diyo ışıl alben twitte :D

Terden su oldum yeminle.Fark atabileceğimiz bir maçtı ama beceremedik bir türlü.Ama herşeye rağmen KOYDUK MU!!!!!

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 96 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz |

yensende yenilsende bu taraftar hep seninle.. şampiyon galatasaray (1000.ci msjıma böyle girmek istedim) :)

Seyirci kazandı bu maçı kesinlikle! Hepsinin ağızlarına sağlık. Aslanlar bee!

Taraftar budur mücadele budur helal olsun size helal olsun Aslanlar:tiphat:

Bu galibetin hatrina uzaklastirma cezam kaldirilsin :D

58935123.png

Başkanın yanındaki bağyan kim bu arada :o

Ligtv.com.tr Fülker yendiğinde son dakika haber veriyordu,şimdi hiçbirşey yok.Bizde gidip bunlara para veriyoruz!!!

aynen birader bende maç bittiğinde hemen baktım ve spormaxta hala reklam var maç sonunu göremiyoruz

Ne sayı farkı ya neyin kafasını yaşıyosun dostum 4 yapan kazanıyor :D

E hocam 2 maçı onlar almadımı, bizde 1 'ini aldık, öbürünüde alsak sayı averajına bakılmıyor mu ? :D (Eskiden basketbol oynardım, şimdi basketbol bilgi seviyem 0.)

Spiker ve yorumculara da girsin bu galibiyet aynı zamanda.

Sanki maça ben çıkmışım gibi, bacaklarım kollarım acip ağrıyor...

shumpert sakatlandıgından beri hic girmedimi arkadaşlar...

la bunlar sokak köpegi ya(:

f26e0logo_buyuk.gif

0d413galatasaray-logo.png
5055fbir.jpg
V.png
79be6iki.jpg
47579fbulker446.png

057bdspormax.png

4 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Fenerbahçe Ülker 8159 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

6 Haziran 2011 Pazartesi

20.00 Fenerbahçe Ülker 9574 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

9 Haziran 2011 Perşembe

20.00 Galatasaray Cafe Crown 97-93 Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

11 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

14 Haziran 2011 Salı

20.00 Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

Serinin uzaması hâlinde oluşabilecek muhtemel maç programı şu şekilde:

17 Haziran 2011 Cuma

20.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

19 Haziran 2011 Pazar

20.00 Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)​

..

Geri
Üst Alt