Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Son

show tv de özet bekliyorum ben vermeycek mi şimdi? izlediğim en güzel maçlarda ilk 3 e girerdik, preston ve haluk olmadan sürekli aynı beşle oynamak zorunda kaldık gene bırakmadılar helal olsun özellikle jerry ve ermal kritik yerlerde devreye girdi...

yayın akışında öyle bir şey yok veriyor muydu öncekileri.

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

koydukmufb

TT olmuş twitterda anında :D

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Maç

Arkadaslar beni aydinlatirmisiniz?

19 Haziran'da son mac olacak Sinan Erdem'de.

Arada 3 fark olmazsa, uzama ihtimali var mi? Yoksa o tarihte 1 farkla önde olan falan direk kazaniyor mu?

4 galibiyete ulaşan takım seriyi kazanıyor ..

Hacilar,

4'u maç Abdi Ipekçide olacak (kendi seyircimiz onunde)

5'i maç Sinan Erdem

6'i maç tekrar Abdi Ipekçi

Son maçta Sinan Erdem (eger gerek duyulursa)

4'e ulasan ilk takim seriyi kazaniyor

Arkadaslar beni aydinlatirmisiniz?

19 Haziran'da son mac olacak Sinan Erdem'de.

Arada 3 fark olmazsa, uzama ihtimali var mi? Yoksa o tarihte 1 farkla önde olan falan direk kazaniyor mu?

4 olan kazanıyor fark falan önemli değil renkdaş

Her zaman kırmızı bantta verdikleri son dakika haberi, bugün ortalardan kaybolmuş. Tesadüfün böylesi...

Bu arada süpürülecektik? :asd:

bütün medya kimin olursa olsun bizi hiç tutmasınlar boşverin arkadaşlar... biz bize yeteriz biz galatasarayız.. yakında gstv de şifresiz olacak orda herşeyimizi görecekler..

Allah izin verir de 2-2 yaparsak, sonraki 2 mac yine onlarin salonda mi oynanacak, yoksa bi mac orda bi mac bizde mi olacak?

Allah izin verir de 2-2 yaparsak, sonraki 2 mac yine onlarin salonda mi oynanacak, yoksa bi mac orda bi mac bizde mi olacak?

5.maç orda 6.maç bizim sahada olacak

yavaş biz ULTRASLAN'ız şerefsiz değil

Kapalının Üstündeydi o pankart gittiysen stada görmüş olman lazım..

Efsane kapalı pankartlarındandır.. Konsantrasyonla birlikte ama klavye taraftarı kendini her yerde ultrAslan ilan ediyorlar...ULTRASLAN :D

Başka varmı pankartlarla sormak istediğin bi şey ?

Basketbolla alakasi olmayan herkez icin.

Seri 2-1 durumda.

1. Mac FB Sahasinda 1-0

2. Mac FB Sahasinda 2-0

3.Mac Bizim Sahamizda 2-1

4.Mac Bizim Sahamizda 2-2 veya 3-1

5.Mac FB Sahasinda 2-3, 4-1, 3-2

6. Mac bizim Sahamizda 3-3, 4-2,2-4

Artik buraya kadar kimse 4 galibiyet almadiysa son mac FBnin sahasinda oynanacak,cünkü onlar sezonu bizim önümüzde kapattilar ve seri o maclan bitecek.

Super oldu be, simdi varimizi yogumuzu koymamiz lazim 4'uncu maçta

Beyler izleyemedim maçı. Kimler iyi oynadı. Shumpert'ın durumu nedir?

Hacilar,

4'u maç Abdi Ipekçide olacak (kendi seyircimiz onunde)

5'i maç Sinan Erdem

6'i maç tekrar Abdi Ipekçi

Son maçta Sinan Erdem (eger gerek duyulursa)

4'e ulasan ilk takim seriyi kazaniyor

.

Fikstir onlarin lehine.

2-2 yapsak. Diger macta 3-2 yapmalari %99 gibi bir sey. Abdi Ipekci'de yine alip 3-3 yapabiliriz.

Sinan Erdem'de oynanacak son maci vermezler.

Sinan Erdem'de bir mac almamiz lazim ama cok zor.

Şampiyonluk tabi önemlide

olamazsak dahi bu maçta benim için şampiyonluk maçıydı

aldık ya gerisi önemli değil

Geri
Üst Alt