Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.578
Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 40-29 Galatasaray C.C | 4-19 Haziran | Sporma
napıyo bunlar ya :S
napıyo bunlar ya :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadro ile final oynamak bile müthiş başarıdır..İlk önce bu oyuncu kadrosunu ve Oktay Mahmudiyi tebrik ederim..
tabikide seri bitmedi fakat şu fenerin kadrosuyla bizim kadro arasında dağlar kadar fark var..fener şu ligte rahat rahat at koşturuyor.buna müsade eden,hiçbir rahatsızlık hissetmeyen Galatasaraylı yöneticilerden nefret ediyorum..Benim gözümde bir taraftar olarak bir gram değerleri yoktur onların..Göstere göstere taraftarında buna göstek olmasıyla yok sistem yok sabır diye diye bu hale getirdiler..
Hala her branşda şu oyuncuyu alamayız,bu oyuncu gelmez,şu kadrodaki yetersiz bir çok oyuncuyu o çok hırslı,içimizden biri deyip göndermediğimiz sürece bizden hiçbirşey olmaz..
ilk önce hırs olacak,isteyeceksin,yöneticilerde hangi klüpte yöneticilik yaptığının farkında olacak o zaman başarı kendiliğinden gelir..
Karşımda televizyon var ama maçı seyretmek içimden gelmiyorr,kahroluyorum..