Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 40-29 Galatasaray C.C | 4-19 Haziran | Sporma

napıyo bunlar ya :S

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 40-29 Galatasaray C.C | 4-19 Haziran | Sporma

4.kez bos turnikeyi kacirdik.

biraz düzelltik

yüh be girmezmi yaaa

Bu kadro ile final oynamak bile müthiş başarıdır..İlk önce bu oyuncu kadrosunu ve Oktay Mahmudiyi tebrik ederim..

tabikide seri bitmedi fakat şu fenerin kadrosuyla bizim kadro arasında dağlar kadar fark var..fener şu ligte rahat rahat at koşturuyor.buna müsade eden,hiçbir rahatsızlık hissetmeyen Galatasaraylı yöneticilerden nefret ediyorum..Benim gözümde bir taraftar olarak bir gram değerleri yoktur onların..Göstere göstere taraftarında buna göstek olmasıyla yok sistem yok sabır diye diye bu hale getirdiler..

Hala her branşda şu oyuncuyu alamayız,bu oyuncu gelmez,şu kadrodaki yetersiz bir çok oyuncuyu o çok hırslı,içimizden biri deyip göndermediğimiz sürece bizden hiçbirşey olmaz..

ilk önce hırs olacak,isteyeceksin,yöneticilerde hangi klüpte yöneticilik yaptığının farkında olacak o zaman başarı kendiliğinden gelir..

Karşımda televizyon var ama maçı seyretmek içimden gelmiyorr,kahroluyorum..

67-49 bitti 3.periyot.

Bu seriyi 4-1 yenilecez diyenlere gülüyorum.

Bu seri 7'e kadar uzar. 1 maç yenildik diye hemen baslamis herkes klasik yorumlara.

3'u periyotta biraz tempoyu yukselttik hemen 8-2'lik bir seri yakaladik.

tutkuyu neden bu kadar uzun süre oyuna aLmadı anlamadım gökseninde ısrar ediyor ya

1 kaybetmek şampiyonluğu kaybetmek değil!

Haluk..Yillarin tecrübesinin yaptigi hataya bak

May'de Oğuz'un yokluğunu aratmıyor.Hep bize mi ulannnnnnnnnnnnnnnnn

Shiiipppppp

2. maç böyle olmaz umarım..

Spiker'e bak sokak basketbol'una çevirecekmisiz

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 67-52 Galatasaray C.C | 4. Periyot | Spormax

Eziyorlar.

Bu kadro ile final oynamak bile müthiş başarıdır..İlk önce bu oyuncu kadrosunu ve Oktay Mahmudiyi tebrik ederim..

tabikide seri bitmedi fakat şu fenerin kadrosuyla bizim kadro arasında dağlar kadar fark var..fener şu ligte rahat rahat at koşturuyor.buna müsade eden,hiçbir rahatsızlık hissetmeyen Galatasaraylı yöneticilerden nefret ediyorum..Benim gözümde bir taraftar olarak bir gram değerleri yoktur onların..Göstere göstere taraftarında buna göstek olmasıyla yok sistem yok sabır diye diye bu hale getirdiler..

Hala her branşda şu oyuncuyu alamayız,bu oyuncu gelmez,şu kadrodaki yetersiz bir çok oyuncuyu o çok hırslı,içimizden biri deyip göndermediğimiz sürece bizden hiçbirşey olmaz..

ilk önce hırs olacak,isteyeceksin,yöneticilerde hangi klüpte yöneticilik yaptığının farkında olacak o zaman başarı kendiliğinden gelir..

Karşımda televizyon var ama maçı seyretmek içimden gelmiyorr,kahroluyorum..

Sana katiliyorum , ama tek suclu aramak yanlis olur. Bu sekilde maglup olan bir takimin da biraz ahlak sorgulamasi yapmasi lazim. Bu lafim ahlaksizlik filan olarak algilanmasin ,zaten kisisel ahlaktan bahsetmiyorum. Oyun ahlaki , ciddi sekilde turnikeye girmek , laubali top kayiplari yapmamak gibi.. Yenilebilirsin ama ortaya bir ciddiyet koyman lazim

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 67-52 Galatasaray C.C | 4. Periyot | Spormax

Seneye 1 ve 2 numaraya sağlam oyuncu lazım.Shipp'le Johnson'la olmaz.

67-52

fark 10 un altına düşsede tutku reis girse..

Seneye 2 takimin arasindaki kalite farkini kapatirz insallah. Gurur duyuyorum Aslanlarla. Yasattiklari icin

Geri
Üst Alt