Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Oguz öküzü bi halta yaramiyor aslinda. Bizim Ermal günündeyse adamdan iyisi yok.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Bu maçı yenilsek bile rezil olduk gibisinden kimse birşey yazmasın.Efes'in bile bu sene bizden iyi kadrosu vardı.Ama gelecek sene bir çok daha iyi olacağız. Ezikler,Efes ve Bşiz baya çekişme olacak..Kesinlikle tecrübeli iyi oyuncular almamız lazım.

Sarunas Jasikevicus Boşuna ben böylebir ambians görmedim demedi. Ezikler çekirdek çıtlatıyor.Hoparlörden çoşturmaya çalışıyorlar.

Buraya yazıyorum ve bu yazdığımın arkasındayım, Galatasaray Taraftarı, Fener taraftarından her zaman üstündür, takımının arkasındadır ve şereflidir.

Bunu Galatasaraylı olduğum için demiyorum, ama hepimiz biliyoruz ki bu durum böyle. (Her Fener taraftarı için bu geçerli değil ama.) (Her Galatasaray taraftarı için de geçerli değil yazdığım, istisnalar var.)

Ukici durdurursak aliriz. 3./4. Periyotta baslar yine.

Ezikleri çoşturmamalıyız.. 10 Fark geri düşersek daha alamayız. Tempo şuanda iyi gidiyor.

Hücum ribaundlar belirleyici faktör olacak. 3.çeyrekte oyunumuzu devam ettirirsek fülker strese girer ve JJ'nin hızlı hücumlarıyla sonuca gitceğimizi düşünüyorum...

HAYDİ ASLANLAR ! ARMA İÇİN !

ukic ve preldzici durdurursak bu mac bizim!

Ribaund sorunumuz ve serbest atış sorunumuz olmasaydı fark atıyorduk şu an..

Müthiş fb taraftarı,atmosfere bak çay demle:asd:Çekirdek seslerini duyuyorum:asd:

bu digitürkün sahibi mehmet emin karamehmet bizim kongre üyemiz fanatikin haberine görede kartalda bir sosyal tesis verecekmiş bize bu adam maç izlemiyormu acaba yani digitürk benim olsa çoğu spikeri kovarım

GS'li olsa bu adamlar Spiker ve Yorumcu olmazdi bence...

Adamlar kötü gününde taraftar da etkisiz. Ama buna rağmen öne fırlayamıyoruz. :( Biraz kıpırdasalar yine cevap veremeyeceğiz.

Bu maçı yenilsek bile rezil olduk gibisinden kimse birşey yazmasın.Efes'in bile bu sene bizden iyi kadrosu vardı.Ama gelecek sene bir çok daha iyi olacağız. Ezikler,Efes ve Bşiz baya çekişme olacak..Kesinlikle tecrübeli iyi oyuncular almamız lazım.

bizde ilan gurovic diye bi adam vardı geldiğinde avrupanın en kariyerli basketçisi denmişti noldu bu adam niye gönderdiler

VAy berabere ha? izleyeceğim de yeniliriz diye korkuyorum.:asd:

ermal oyunda olduğunda sürekli ribaund veriyoruz şu an için andriç daha iyi katkı veriyor

Kerem gönlümü arıyoruz..

Mactan kopmazsak son ceyrekte kazanabiliriz. Malum sampiyonluk deyince eli ayagi titriyor adamlarin :lol:

Geri
Üst Alt