Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Geçen maç takımı alkışlamaktan aciz tipler acaba galibiyete sevinmişler midir,veya bir dahaki maça koşarak gelirler mi?

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Aklıma 7 Mayıs 2006 Beşiktaş-Galatasaray maçının son dakikalarında Hasan Kabzenin attığı gol geldi. O maçı bir çoğumuz umutsuzca izlemiş, hatta tümer gol attığında ben fenerli arkadaşlarıma şampiyon oldukları düşüncesiyle tebrik mesajı bile göndermiştim. Ama o son dakika gelen gol, son maçlar fener açısından kolay gözükse bile herşeye yeniden inandırmıştı bizi.. Bence basketçilerimize o maç ve sonrasındakiler seyrettirilmeli.. Shipp neden bi Hasan Kabzemiz olmasın?

Angutlar konu açmışlar..Bağırmayan taraftar gelmesin:asd:

Rancik 6. Macta oynuyormu? Angutlar Rancikle dahada güclenecekler diye altlarina isemeye baslamista.

Sampiyon olmasak bile, onlarin maddi olarak yakinina gelemeyen bir kadroyla,adamlara bu korkuyu yasatmamiz bile yeter.

Saygilar Oktay Reis ve Oyunculara.

işteydim maçı izleyemedim ne basket atmış Shipp öyle :D hemen özeti izliyorum :D

istedikleri kadar konu acsinlar hicbir zaman bizim gibi olamiyacaklar bizimkisi yürekden gelen bir bagimlilik bu takim yenildimi kötü durumda oldumu uyuyamiyorum nesem yerinde olmuyor

hayatimizin adi Galatasaray

bu angutlar bu duyguyu hicbir zaman anliyamiyacaklar

ezik geldiniz ezik gideceksiniz !!

Rancik yarın antrenmanda kendisini deneyeceğini ve oynama ihtimalinin olduğunu belirtti.Son karar sağlık heyeti ve coachla konuştuktan sonra

@veliyigit

Rancik 6. Macta oynuyormu? Angutlar Rancikle dahada güclenecekler diye altlarina isemeye baslamista.

Sampiyon olmasak bile, onlarin maddi olarak yakinina gelemeyen bir kadroyla,adamlara bu korkuyu yasatmamiz bile yeter.

Saygilar Oktay Reis ve Oyunculara.

Basketbolcularımızın niye parmak kaldırdıklarını anlamadım ????

[video=youtube;i12UqdESWnA]https://www.youtube.com/watch?v=i12UqdESWnA&feature=related[/video]

şu yaşadıkları korkuyu gördüm ya yeter bana . fenerli arkadaşlar tutuşmuşlar . bu maçın en önemli noktasıda kendi evlerinde yenilmez oldukları düşüncesini kırdık tüm fener camiasının. yenersek içerde final onlar için çok sancılı geçer

8547__WALL2.jpg

Rancik inşallah oynar. Ermal'in ne yapacağız belli olmuyor. Allahtan bugün Luksa show vardı. Shipten daha çok maçı o getirdi. Tek başına pota altında mücadele etti.Angutlara paso faul aldırdı.

cuma günü kız arkadaşım gezelim diyor arkadaş Amerika'ya gidiyor parti var ve maç var ne yapcam şaşırdım :D

Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır!

Totem yapıp maçı izlemedim hatta arkadaşlarımdan sadece skoru yazmalarını istedim.Maç sonucu geldiğinde de en çok sevinenlerden biri oldum aslanlırımızın sayesinde.Gönül isterdi ki Abdi İpekçi'de 6.maçı izlemeyi ancak iş durumu yol durumundan dolayı evde izleyeceğim.Umarım o maçı da kazanarak 7.maça taşırız seriyi.Şimdiden teşekkürler aslanlara bize bu mutluluğu yaşattıklarından dolayı.

Hakan Üstünberk'in 4.maçtan sonra dedikleri de çok manidar oldu yalnız.Son saniyeye kadar savaşacağız dedi ve aslanları yüreklerini ortaya koyup seriyi tekrar Abdi İpekçi'ye getirdiler.6.maçta her zamanki gibi muhteşem atmosfer yaratacağımızı düşünüyorum.Umarım takımımız o maça iyi konsantre olur ve 4. maçta yapılan hatalara düşmez.

ntvspor'uda kutluyorum.hala skor tabelalarında galatasaray cafe crown ev sahibi olarak görülüyor ve 71-72 fenerbahçe ülker'in kazandığını gösteriyor.

Geri
Üst Alt