Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

maç sonunda taraftar bişey yaptımı???

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

elimizdeki maçı verdik ona yanıyorum :( umarım faullerde problem yaşamayız dedim yine çok kaçırdık

johnson son faulü atsa alırdık bide saçma sapan stepslerimiz oldu

Tebrikler aslanlara

Hepinizin eline koluna yüreğine sağlık.

Canınız sagolsun.

Olsun 21 yıl sonra ilk kez finale çıktık, şampiyon olsaydık çok ekstra olurdu ama 2. likte iyi önce final oynamayı öğrenmemiz lazım bu yenilgi bize tecrübe olmuştur bu seneden itibaren Efes in koltuğunu bizim kapmamız lazım iyi yatırımlar olursa her sene final oynarız şampiyonluklarda kazanırız mutlaka. rakip son 5 yılın full finalisti ve arkalarında mükemmel bi sponsor desteği vardı bunu unutmamak gerek

Shipp'i aglarken görünce gözlerim doldu yemin ederim ya.

Ülker grubuna rağmen. Hakemlere ve is düzene rağmen. Rakibinizin 4'te 1'i bütçeyle aslanlar gibi savaştınız. Ananızın ak sütü gibi helel olsun aldığınız paralar. Gönüllerin Şampiyonu YENİLMEZARMADA..

Hiç değilse geçen maç bubir kere daha şampiyonluk için hazırladıkları ekipmanların üzerine oturmalarını sağlayabildik.. Ona da şükür.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

spikerin dediğine bak f5 sahaya çıkıp kupayı almak için her yer sarı kırmızı diye almıycak zannetmeyin ulan tam bir

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

FORMANIN ŞEREFİNE LEKE GETİRMEYENLERİN ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUM.

Parçalı Yenilince değil,ıslanmayınca gücenir!

Bugün Galatasaray'ın kaybettiği bir gün değil. Bugün G.Saray, birçok şeyi kazandı. Basketbol şubesinin canlandığı, taraftara basketbolu hatırlattıkları günün başlangıcı bugündür.

Sağlık olsun.. Tüm oyunclarımızı ve Oktay Mahmudi'yi kutluyorum.

Hakemlerin topunun Allah belasını versin kul hakkı yemek ne demek Allah hepsine öteki dünyada göstecek, Allah çoluğunuzdan, çocuğunuzdan çıkarmaz inşallah, fatketmez biz yine alkıslarız yıne gonlumuze oyuncularımızı basarız ama sızlerı mezar bile kabul etmez, mezar atar sizin gibilerini.

Şerefsizlere rağmen. Ülker grubuna rağmen. Hakemlere ve is düzene rağmen. Rakibinizin 4'te 1'i bütçeyle aslanlar gibi savaştınız. Ananızın ak sütü gibi helel olsun aldığınız paralar. Gönüllerin Şampiyonu YENİLMEZARMADA..

hakemler çok saçma kararlar verdi ayrıca ben böyle bişey görmedim biz oynadık adamlar aldı

Mücadeleden dolayı takımımızı kutlarım.

Andric niye oynamadı anlamadım, son periyota kadar hiç girmedi nerdeyse. Neyse, sağlık olsun..

Bunlar şimdi sevinir şampiyonluğa

İnanilmaz bir mücadele koyduk bugün yine parkede . Terlerinin son demlerine kadar oynadı aslanlarımız hepsinin alınlarından öpüyorum teker teker bu sene bize heycan dolu bir yıl yaşattıkları için sonsuz minnettarım hepsine . Bu bizim yapılanma sürecindeki ilk senemizdi ve iler ki seneler için ışık dolu sinyaller verdi . Oktay hocamızla seneye zirveyi görcegimize inaniyorum .

Helal olsun sizlere,teşekkürler potanın aslanları..

Geri
Üst Alt