Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C

canınız sağolsun. abdi İpekçideki 2 maçtada tribündeyim..sonuna kadar destek aslanlara..

Kötü oynarız anlarım, yeniliriz anlarım. Ama bir takım bu kadar önemli bir maçta, deplasmanda mutlaka 1 maç kazanması gerekiyorsa, bu kadar kötü OY-NA-YA-MAZ. Şu farka bakın yahu. Resmen rezillik. Finale kalan bir takımın bu kadar küçülmemesi gerekiyor.

lafa bak finale niye ciktik , o zaman subeyi kapatalim hic maglubiyet almayiz boylelikle.

Takımımla gurur duyuyorum, hepsinin ellerine sağlık. 20 yıl sonra yaşattıkları şu heyacan yeter.

Bu mu yani taraftarlığınız? Takımın kapasitesi belli zaten, kimse sene başı şampiyonluktan bahsetmezken iki gün önce herkes şampiyon olabilir miyiz acaba diyordu. Bu mu yani şu takıma gösterdiğiniz sevgi ve saygı? Karışınızdaki rakibin iki üç katı bütçe ayırmış basketbola ve bize göre de çok kaliteli oyunculara sahipler.

Abartmayın saygı gösterin şu takıma!!!

Sizde abartmayın bence..

Ben daha önce iyi oynadığı maçlarda sihpi nasıl övüyorsam ,şu sezonun en önemli maçında oynadığı kötü oyun dolayısıylada eleştiririm..Karşında eurolig seviyesinde bir takım var..bu maçta normalin çok altında etkisiz kalırsan yeterliliğin sorgulanır..Artık bu taraftar şampiyonluk istiyor...

İlk periyotta o kadar hücum ribaundu verdik ki adamlar 1 kez geldiler 3 kez hücum ettiler ve sonucunda basketi buldular.bir takım sürekli savunma yapıp savunma ribaundu alamaz ve de üstüne sayı yerse moral diye birşey kalmaz.zaten hücumda doğru düzgün birşey üretemiyorsanız savunmanızda iyice düşer.bizim en büyük avantajımız savunmamızdı bu seride ancak sadece savunma yapmak yetmiyor.savunma ribaundlarını alamayıp birçok kez basket yedik bu şekilde.2.yarıda zaten işler iyice koptu.ermal'ın büyük maçlarda ne kadar etkisiz kaldığını birkez daha görmüş olduk.umarım diğer maçlarda böyle oynamaz.en beğenmediğim oyuncu olan andric takım adına sahanın en iyisiydi tebrik ediyorum kendisini.bu kadar kolay atış kaçırıp sürekli hücum ribaundlarından sayı yerseniz ve kötü hücum ederseniz kaybetmeye mahkum olursunuz.boşuna demedik dış skorer ve iyi bir pota altı oyuncusu lazım bu takıma diye.2.maçta birşeyler yapamazsak seri gider diye düşünüyorum.Abdi İpekçi'ye 2-0 değil de 1-1 gidersek herşey eşit olur.Eğer 2-0 olursa seri döndürmemiz çok zor olur bunun nedeni de Fenerbahçe geniş rotasyonuyla ve dış sahadaki başarılı performansı.bu maçı farklı kaybetmemiz umarım takıma pozitif yönde geri döner.hatalardan ders çıkarmak gerek.bunu yapabilecek kapasitede olduğumuzu göstermemiz lazım.

Kİmse böle bir maç beklemiyordu ama bir sözüm var

Hiçbir maçı takip etmeyip sadece derbiyi izleyen ve gelip burda dalga geçen insanlar ugramayın buraya ne olursunuz ugramayın....

Maça gelirsekte bizi yıkan alamadıgımız savunma ribeondlarıydı... olsun canları saolsun ikinci maçı bekliyoruz simdi de haa sadece 22 sayılık bir fark beklenmiyordu.....

Ne kara birgun bu boyle allahim :( caniniz sagolsun

lafa bak finale niye ciktik , o zaman subeyi kapatalim hic maglubiyet almayiz boylelikle.

hiç kimse oyuncularımıza ve teknik ekibe laf etmesin. adamlarda mirsad vidmar engin kinsey yokken bile korkunc bir kadroları var ve euroleague de olimpiakos barcelonayı deplasmanda sienayı yenen takımdan bahsediyoruz. bu yuzden basketboldan anlamayan cahiller buraya yorum yapmasın. biz bu sene cok güzel seyler yaptık şampiyon olmassakta ben bu takımı ayakta alkıslarım. bu yapılanma sürdükce kupalarda uzak değil. yeterki kendi kendimizi zehirlemeyelim

Takımla tabiki gurur duyuyorum ama bunların seviyesinde olmamız için temizlik gerek biraz.Rancik,Shipp,Jerry,Evren gitmeli bence.

Şu Kaya deenn şerefsizin açıklamalarını görünce sinirlerim bozuldu. Seneye Zaza reisi getirip dövdürtmek lazım.

Fenere yenilicez madem finale çıkmayalım, nasıl bir mantıktır bu ? Takımınızın tarihini biraz araştırın isterseniz.

Kötü oynarız anlarım, yeniliriz anlarım. Ama bir takım bu kadar önemli bir maçta, deplasmanda mutlaka 1 maç kazanması gerekiyorsa, bu kadar kötü OY-NA-YA-MAZ. Şu farka bakın yahu. Resmen rezillik. Finale kalan bir takımın bu kadar küçülmemesi gerekiyor.

fark etmez. Toparlanip 2'i maçi alirsak yine avantaji biz kapiyoruz isterseler bu maçi 200 farkla alsinlar. 2'i maçi alalim ilk maçtaki fark unutulup gider.

2.maci alamayiz , bu maglubiyetten sonra sampiyonluk gitmistir..

bu maglubiyetten sonra tüm biletlerin satildigi Abdi Ipekci dolarmi diye düsünmeye basladim.

Geri
Üst Alt