Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C

Lan ne adamlarsınız yahu.Umarım maç biletlerini derbi diye,final diye böyle saçma taraftarlar almamıştır da 2 maç takıma bu sezon için doğru dürüst teşekkür ederiz ki hiçbirşey bitmedi daha...

2 sene önce fener taraftarı ile kavga eden angut değil mi bu Kaya:asd:

2 sene önce fener taraftarı ile kavga eden angut değil mi bu Kaya:asd:

:asd:

stargq3.jpg

hiç kimse oyuncularımıza ve teknik ekibe laf etmesin. adamlarda mirsad vidmar engin kinsey yokken bile korkunc bir kadroları var ve euroleague de olimpiakos barcelonayı deplasmanda sienayı yenen takımdan bahsediyoruz. bu yuzden basketboldan anlamayan cahiller buraya yorum yapmasın. biz bu sene cok güzel seyler yaptık şampiyon olmassakta ben bu takımı ayakta alkıslarım. bu yapılanma sürdükce kupalarda uzak değil. yeterki kendi kendimizi zehirlemeyelim

bahsettigin eksikleri tamken bile bu adamlari biz yenmedik mi ligde ? bilerek mi yenildiler bize ? ya da iki mac abdi ipekcide kazanirsak farkli kadrolu fener mi olacak karsimizda ? bu macta oyuncular yeterli direnc ve karakteri koymadilar, bunu kendimize itiraf etmek bu kadar zor mu

Beyler süper oldu.Şimdi bizi çok küçümseyercekler ve beklemedikleri bir sürpriz ile karşılacaşacaklar.Oly-Siena EL serisi gibi olacak.

Bazen okuduklarimi garipsiyorum. Burada herkes arada cok fark var , kadro kalitesi filan diyor , ayni seyleri Kaya soyleyince serefsiz mi oluyor ? Adam dogrulari soyledi sizin de soylediginiz ayni ,sayfalardir okuyorum.. Kayanin fenerli oldugunu da snmiyorum ,aliyor parasini oynuyor ..

Bize hafife alacaklar artik, su 2'i maçi alip 3'u maçta taraftar destegiyle darmadagan edip bitirmeliyiz.

4'u maçida bal'a göt'e alirsak isi evde bitiririz.

Kaya Peker: Skor olarak da ortam olarak da bunu bekliyorduk. Sanırım bu fark bir mesaj olmuştur. Aramızdaki fark görülsün istiyorduk.

her branşlarında olmazsa olmaz karaktersiz oyuncularından sadece bir tanesi..Efesteyken şimdiki ezik taraftarları tarafından hem dövülüp hem ana bacı küfür yerdi dangalak..adamım diye dolaşır ortalıkta..

kötü oldu bu. 2. maçı mutlaka almalıyız. saha avantajı onlarda olduğu deplasmanda 1 galibiyet şart

her branşlarında olmazsa olmaz karaktersiz oyuncularından sadece bir tanesi..Efesteyken hem dövülüp hem ana bacı küfür yerdi dangalak..adamım diye dolaşır ortalıkta..

Ya kardesim bu konusmada ne var ? Burada forumda butun G.Sarayli kardeslerimiz de ayni yorumu yapmadilar mi ? Evet ben de bu macta yedigimiz farktan oturu mesaj aldim , siz de demiyo musunuz cogunuz "bu takim cok ustun bize gore , umudumuz kirildi" diye .. Kendimize neden durust olamiyoruz.

Bize hafife alacaklar artik, su 2'i maçi alip 3'u maçta taraftar destegiyle darmadagan edip bitirmeliyiz.

4'u maçida bal'a göt'e alirsak isi evde bitiririz.

Zaten 2. maçı alamazsak hiç bir şansımız kalmaz bence. Abdi İpekçi'de her ne kadar müthiş oynasak da 3 maçtan en az birini alırlar gibi geliyor bana.

bahsettigin eksikleri tamken bile bu adamlari biz yenmedik mi ligde ? bilerek mi yenildiler bize ? ya da iki mac abdi ipekcide kazanirsak farkli kadrolu fener mi olacak karsimizda ? bu macta oyuncular yeterli direnc ve karakteri koymadilar, bunu kendimize itiraf etmek bu kadar zor mu

normal sezon maclarıyla play off mcları dunyanın hiç bir yerinde aynı olmaz arkadasım. hatta unlu bir söz vardır nba de play off erkeklerle cocukların ayrıldıgı yerdir diye. benim anlatmaya calıstıgım cok buyuk hayaller kurup bir sezon boyunca aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımıza ruhsuz denmesin. senelerdir finalin yanından gecemiyordu. güzel bir adım attık ve yavas yavas kupalara ulasacagız sonunda diyorum hala onlarla aramızda kalite farkı yok diyorsanda seninle basketbol konusmam

Fenerbahçe'yle baş etmemiz için basketbol branşına da hatrı sayılır bir yatırım yapılması şart. Türkiye standartlarının çok çok üstünde kadroları var.

arda sende sanirim okuma zorlugu var. mesajlari nasil okuyorsun anlamiyorum .. ben kalite farki yok mu dedim ? diyorum ki , bu takim banvit serisinde , ya da fbnin kazanmak icin cok kastigi lig macinda ortaya koydugu direnci ve karakteri sahaya yansitmadi. .. eger sadece kalite farkiysa , her maci 20 sayi ile kaybedip 4-0 bitiririz seriyi .. ama baska faktorler de var , o baska faktorlerde biz onceki maclara gore daha umursamazdik.. siz bu macta takimda bir yirticilik , kazanma azmi , ust duzey mucadele gordunuz mu , gordum de tamam dicem

Bugün çok kötü oynadık ve kaybettik. Ama şunuda unutmamak lazım fener+ülkerin basketbola yatırımı çok fazla. Yani takım değeri parasal olarak bizden çok fazla.

Ancak bu farkı hırs, istek ve arzu ile kapatabilirdik ama bugün bunların hiçbiri yoktu sahada.

arda sende sanirim okuma zorlugu var. mesajlari nasil okuyorsun anlamiyorum .. ben kalite farki yok mu dedim ? diyorum ki , bu takim banvit serisinde , ya da fbnin kazanmak icin cok kastigi lig macinda ortaya koydugu direnci ve karakteri sahaya yansitmadi. .. eger sadece kalite farkiysa , her maci 20 sayi ile kaybedip 4-0 bitiririz seriyi .. ama baska faktorler de var , o baska faktorlerde biz onceki maclara gore daha umursamazdik.. siz bu macta takimda bir yirticilik , kazanma azmi , ust duzey mucadele gordunuz mu , gordum de tamam dicem

pardon gercekten ne dediğini anlayamamısım kusura bakma. ayrıca elbette hiç bir mac 20 sayıyla bitmicek ve hatta ben iki macta alabileceğimizi düşünüyorum. ama bir tehlike daha var. sakın son banvit macı aldatıcı olmasın. karsı takım asla bir banvit değil.

Forumda çok ilginç insalar var gerçekten. Daha maçın başı skor 2-0, maçı kaybettik böyle başladı böyle devam eder diyen biri vardı. Ülkede basketbol maçı izleme zorunluluğu yok herhalde?

En korkulan sey sudur. Iyi oynadigin ve islerin iyi gittigi maclarda cosman , attikca girmesi , karsi takimn havlu atmasi ,bir mac sonrasi hayallere sebep olabilir. Iddia oranlarina baktim sampiyonluk icin , 1.05 e 3.9 du .. yani bu kadar fark var ise kalite farki yok demek zaten yersiz. Ama ben bu macta cok daha sert , seyircinin delirecegi , problem cikaracak bir takim bekliyordum..

Geri
Üst Alt