Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C

kaç maç yaplacak arkadaşlar :S ben pek ilgili değlim de

Bu seri 7. maça uzar.İpekçi´de bambaşka oynuyoruz ve o atmosferden çıkamazlar.Rahat olun.

kadro olarak fenerin hayli gerisindeyiz bu sonuç normal dışta adamlarda marco tomas ukic jasi emir ömer onan lavrinoviç gibi boş kaldığında 3lüğü atan adamlar var bizde shumpert dışında çok fazla güvenebileceğimiz el yok. 2 ve 3 numaraya skorer kimlikli oyuncuların olmaması hucümda bizi çok sınırlıyor. şütör guard mevkisinde evren ve shipp ikilisi boş şutlarda bile sayı üretmekte zorluk çeken isimler gelecek sene 2 ve 3 numaraya iyi şut atan yabancı transferleri şart. pota altında sadece andric ayakta kalırken ermalin savunması! altında sean may hayatının maçını oynadı. gelecek maçta ermal shumpert shipp gibi isimler daha sağlam katkı vermeli

Bunu söylemek istemiyorum ama resmen madara olmuşuz

Cevap: Play-Off Final Seris 2. Maçi | Galatasaray C.C - FB Ülker | 6 Haziran | 20.00

Dallas 'ı destekleceğinize gelip şuaraya GCC 'yi destekleseniz olmaz sanki renkdaşlar. Kaldı ki Miami > Dallas.

Cevap: Play-Off Final Seris 2. Maçi | Galatasaray C.C - FB Ülker | 6 Haziran | 20.00

Dillerini boğazlarına kaçırmamız lazım!!!

Fena çakmışlar.

2. maçı alırız umarım .

deplasmanda bi maç kazanmamız lazım umarım o maç bu olur

2.maçta daha iyi bir mücadele bekliyorum bizimkilerden.yenersin yenilirsin önemli değil

Ben Aziz Yıldırım geldiğinden beri tüm spor branşlarında zirveye ulaşan ve tüm Türkiye'deki takımlarla kapatılması zor bir fark açan fenerbahçe'yi malesef ki kıskanıyorum. Son yıllarda gerçekten iyi yönetiliyorlar ve tam bir spor kulübü gibi sonuçlara imza atıyorlar. Derbiler konusunda da artık sözün bittiği yerdeyiz bana göre. 1 yıl değil 3 yıl değil tam 10 yıldır bütün spor branşlarındaki maçlarda ezici bir üstünlükleri var. Son 10 yıldaki tüm derbileri toplasak 120-15 gibi bir skor çıkar sanırım. Ne kadar çok istesem de değişmiyor bu tablo. Ben artık tahammül edemiyorum bu duruma. Sırf bu yenilgiler yüzünden eski heyecanımı kaybettim ne yazık ki Galatasaray adına..

Cevap: Play-Off Final Seris 2. Maçi | FB Ülker - Galatasaray C.C | 6 Haziran | 20.00

OYUNA GELME GALATASARAY TARAFTARI!

Fenerbahce Ülker'in seref yoksunu oyuncusu Kaya Peker, derbi sonrasi yaptigi aciklamada "Mac öncesinde de bu farki bekliyorduk ama söylemek hos olmazdi" seklinde konustu. Bu, karsi tarafin, taraftarimizdan ve Abdi Ipekci Spor Salonu'ndaki atmosferden ne kadar korktugunu gözler önüne seren, terbiyesiz ancak ayni zamanda kendileri adina stratejik bir aciklamadir. Stratejik diyorum, cünkü bu seref yoksunu oyuncu böyle konusarak daha simdiden taraftarlarimizi provoke etmek niyetindedir. Aklinca Abdi Ipekci'deki macta olaylarin cikmasini ve tribünlerin bosaltilmasini saglayabilmeyi umuyor bu aciklamalarla.

Bu arada aman diyelim, sakin ha Kaya'ya herhangi bir saldirida bulunmayalim Abdi Ipekci'de, zira kendisi taraftarindan dayak yedigi takima transfer olmaya alisik bir isimdir, MAZALLAH Galatasaray formasi altinda görmeyi kaldiramaz bünyemiz ve midemiz.

canınız sağolsun aslanlar sonuçtan cok mücadele yakışmadı bu seri sonuna kadar devam edecek kendi sahamızda maç vermeyelim şampiyon olacagımıza yürekten inanıyorum.

hatta bunu söyleyen fenerli bile olabilir.sponsor desteği basketbolda hakem desteği futbolda..

günahların takımını kıskanmak mı?

hatta bunu söyleyen fenerli bile olabilir.sponsor desteği basketbolda hakem desteği futbolda..

günahların takımını kıskanmak mı?

Merak etmeyin fbli falan değilim bilen bilir. Ben sadece son yıllarda doğru yönetildiklerini düşünüyorum. Sponsor desteği almak suç değil. Galatasaray da bastırsaydı da o birleşseydi Ülker ile ama gitti Cafe Crown'u kabul etti. Futbolda da 18 maçın 17'sini kazanmış 1'inde berabere kalmış tüm derbileri kazanmış ve her maçında güzel futbol oynamış bir takımdı fb ve bana göre şampiyonluğu hak etti. Trabzonspor top mu oynadı 2. yarıdaki çoğu maçta. Ayrıca ts lehine hatalar yapılmadı mı ya da bundan önceki yıllarda şampiyon olan takımlar için hiç hakem kayırmaları olmadı mı. O yüzden her spor branşında son yıllarda şampiyon olan ve hepsinde de Galatasaray'ı mağlup eden fb takdir edilmeyi hak ediyor ne olursa olsun..

fenere hakkını vermek yanlş degl ama GALATASARAYIN fener kadar olmadıgını soylemek kadar cahilce bir yorum olamaz. ZAMAN herseyi degistirir bundan 10 sene once dunyada hiçbirsey suan oldugu gibi degildi övgüleri hak eden bizdik şimdi onlar. iki buyuk klubun elbetteki iyi ve kotu zamanları olacak fenerbahçenin iyi gunlerini goruyorz onlarda yatrmlarının meyvelerini topluyor. asla bundan 10 sene sonra hiçbişey simdiki gibi olmayacak. biz nasıl hata yaptıysak onlarda aynısını yapıyor ve bu umudumu daha da artıyor cunku devran donmeye baslayacak. taraftarından oyuncusuna başkanına kadar bu takımı aşağılamak kucuk gormek onları en buyuk yanlışa surecek.biz bunu biliyoruz cunku 10 sene once biz asagıladık ve cezasını gorduk. hersey degişecek buna emin olun!

Geri
Üst Alt