Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C

ya seneye adam gibi sponsor saglanır amatör branşlarda hedefler koyulur yada hiç kimseyi almadan sıradan takım olunur final serisindeki farka bak fener naptı DÜZGÜN YÖNETİLİYO ÜLKER BİRLEŞİYOR ÜLKER SALON YAPIYOR SONUC ORTADA ya biz hangisi var hiçbiri nasıl başaçıkıcaz bekliyorum başkan bekliyorum:(

rezillik ya

bu ne be,cikmasaydiniz maca daha iyiydi

bu adamlara yenilmekten biktim kardesim

rezillik ya

Duyan da 100 maçtır falan yeniliyoruz sanacak!

Sezon içinde bir biz kazandık bir onlar. Şimdi de seri de 1-0 öne geçtiler o kadar.

Basketbol takımının sezon içinde kaç maçını izlediniz acaba. Esip gürlüyorsunuz hepiniz.

Bu takım bu sezon camianın yüz akıdır. Sizin gibi kendini bilmez taraftara da bu takımı yedirmeye niyetimiz yok.

Şu takımın finale bile çıkması büyük başarıdır diye bas bas bağırıyoruz. Amma velâkin anlayamadınız gitti.

Takım maça çıkmasın diye saçma sapan yorum yapacağınıza, siz maçları izlemeyinde bizde saçma sapan yorumlardan kurtulalım.

Aziz YILDIRIM bana göre bir Futbol teröristidir. Zaten anlamıyor da futboldan falan. Ancak Sezar'ın hakkı Sezar'a! Adam borç batağındaki Fenerbahçe'yi aldı şimdi borsa değeri olarak (Galatasaray + Beşiktaş + Trabzonspor)x2 şekline getirdi. Gelirlerini giderlerinin üzerine çıkardı. Amatör branşlara sponsor buldu, onları yük olmaktan çıkarıp reklam aracına çevirdi. Tesisleşmenin dibine vurdu. Fransız bir ekonomi dergisine göre ise önümüzdeki 10 sene içinde aynı performans ile devam ederse Avrupa'nın en zengin klüplerinden biri olacak. Fenerium diye bir marka yarattı ki rakibi yok.

Bunları yazmak içime acı veriyor ama bunlar gerçekler. Bence hedef şu anda geçici sportif başarılardan çok kalıcı ekonomik gelişme olmalıdır. Bir kaç sene dişimizi sıkıp, her şeye ***** gerip artık şu ekonomimizi düze çıkarmamız gerekiyor. Bir şeyler yapmalıyız. Bir de taraftar olarak takımımıza onlar kadar sahip çıkmıyoruz galiba. Biz de kendi üzerimize düşeni yapmalıyız.

Seri konusunda açıkçası pek bir ümidim yok. Tek bildiğim yarınki maçı vurup, kırarak hatta parçalayarak almak zorunda olduğumuzdur. Yoksa bu işe 4-1 biter diye düşünüyorum. :(

Ne kadar uzatırsak o kadar başarıdır bizim açımızdan.

1 mac kazansak bari. Olayı FB-GS muhabbetine dönüştürmeye gerek yok bizden bikac gömlek üstün bir takımla oynuyoruz. 4 numaramız yok resmen

bu ne ya 1 mac yenildik diye takımı yerden yere vuruyorsunuz ayrıca dediğiniz gibide öyle kadro kalitesi farkı yok ermaL ve shumpert kendini biraz topLadıklarında görücez ve ben şampiyon olucağmıza inanıyorum birkere abdi ipekçide maç kazanamazLar biz sinan erdem den 1 mac cıkarırsak ki cıkarıcas serinin 2.macında ve şampiyon olucaz..

yalnız 2.macda jerry johnsonun daha fazla süre alması lazım cünkü cok hızlı iceriyi dağıtır ve göksenin köksalada mümkünse şans vermesin bu macLarı kaldıramaz..

1 maç kaybettik diye civcivler toplanmış buraya ne iş?

rezillik ya

40_y%C4%B1l.jpg

basketbolcularımızdan illa şampiyon olacaksınız diye bir birbeklentim yok. sadece armalarına yakışır bir biçimde mücadele etsinler, ellerinden geleni yapsınlar yeter. kadro kalitesi bariz gözüküyor ama, yine de 20-30 fark yemek de bize yakışmıyor. umarım diğer maçlarda daha düzgün oynarız

Şu içimizdeki Kuş yavrularını bir temizleseniz diyorum...

yok maça çıkmayın...

falan filan konuşuyorlar ve asabımızı bozuyorlar...

İnanmıyorsan girmeyeceksin Ulan...

hele bir abdi ipekçiye gelin , gerekirse döve döve alırız biz o maçları ;)

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C | 4-19 Haziran | Spormax

f26e0logo_buyuk.gif

47579fbulker446.png
canstock3144043.jpg
V.png
canstock3144048.jpg
0d413galatasaray-logo.png

057bdspormax.png

4 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Fenerbahçe Ülker 8159 Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

6 Haziran 2011 Pazartesi

20.00 Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)

9 Haziran 2011 Perşembe

20.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

11 Haziran 2011 Cumartesi

19.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

Serinin uzaması hâlinde oluşabilecek muhtemel maç programı şu şekilde:

14 Haziran 2011 Salı

17 Haziran 2011 Cuma

20.00 Galatasaray Cafe Crown – Fenerbahçe Ülker (Abdi İpekçi Spor Salonu)

19 Haziran 2011 Pazar

20.00 Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Cafe Crown (Sinan Erdem Spor Salonu)​

..

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C | 4-19 Haziran | Spormax

14 haziranda şampiyon olurlar.

Bu tarihlerden bizi en cok yaralayacak olanlar 17 ve 19 haziran olur.. 2-2 ye getirip bir de iceride 4-2 olursa cok problem olur. 3-3 e getirip sonra 3 mac kazanmisken dis sahada 4-3 teki sevincleri gormek de keza...

bir yenilgiyle bitmez herşey. işimiz zor şampiyon olmasakta içerdeki iki maçı kazanalım yeter

Birincisi futbolla ilgilenen kesim düne kadar basketbolla ilgili tek birşeyle ilgilenmeyen taraftarlar dün final serisi ve fb ile oynadigimiz icin bu foruma toplanmislar.

Hala anlamıyormusunuz bu takım finale çıkması başarıdır.

Hala anlamıyormusunuz bu takım 21 yıl sonra finale çıktı.

Hala anlamıyormusunuz adamların butcesi bizim 2 3 katımız.

rezillik varsa oda bana göre Ülker'dir haksız rekabeti sağladığı için ondanda bu yıl sonunda kurtulucaz...

19 Haziran 2011 Pazar

Bu tarihten sonra uzama ihtimali var mi?

Geri
Üst Alt