Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C | 4-19 Haziran | Spormax

Birincisi futbolla ilgilenen kesim düne kadar basketbolla ilgili tek birşeyle ilgilenmeyen taraftarlar dün final serisi ve fb ile oynadigimiz icin bu foruma toplanmislar.

Hala anlamıyormusunuz bu takım finale çıkması başarıdır.

Hala anlamıyormusunuz bu takım 21 yıl sonra finale çıktı.

Hala anlamıyormusunuz adamların butcesi bizim 2 3 katımız.

rezillik varsa oda bana göre Ülker'dir haksız rekabeti sağladığı için ondanda bu yıl sonunda kurtulucaz...

Kesinlikle katılıyorum. Bu takım en azından bu sezon için üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Ayrıca henüz herşey bitmiş değil. Hala şampiyon bile olabiliriz. Olamazsak da sorun değil. Artık önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başlamalıyız. Barcelona'yı, Olympiakos'u deplasmanda Siena'yı kendi sahasında yenmiş bir takımla oynuyoruz. Şampiyon olamazsak kimse bunun hesabını soramaz. Zira hesap verilecek bir şey yok ortada.

Bu arada şimdi şampiyon Fener olursa Eurolig ön elemesi oynayacağız. Peki sistem nasıl oluyor? Tek ön eleme mi oynayacağız yoksa bir kaç tane mi oynamamız gerekiyor? Biri prosedürü anlatabilir mi acaba?

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C | 4-19 Haziran | Spormax

Kesinlikle katılıyorum. Bu takım en azından bu sezon için üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Ayrıca henüz herşey bitmiş değil. Hala şampiyon bile olabiliriz. Olamazsak da sorun değil. Artık önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başlamalıyız. Barcelona'yı, Olympiakos'u deplasmanda Siena'yı kendi sahasında yenmiş bir takımla oynuyoruz. Şampiyon olamazsak kimse bunun hesabını soramaz. Zira hesap verilecek bir şey yok ortada.

Bu arada şimdi şampiyon Fener olursa Eurolig ön elemesi oynayacağız. Peki sistem nasıl oluyor? Tek ön eleme mi oynayacağız yoksa bir kaç tane mi oynamamız gerekiyor? Biri prosedürü anlatabilir mi acaba?

3 tane on eleme oynucaz elemeye katilan her takım 1 turdan baslar...

Cevap: Play-Off Final Serisi | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C

40_y%C4%B1l.jpg

eeeeeee

ne alaka?

Duyan da 100 maçtır falan yeniliyoruz sanacak!

Sezon içinde bir biz kazandık bir onlar. Şimdi de seri de 1-0 öne geçtiler o kadar.

Basketbol takımının sezon içinde kaç maçını izlediniz acaba. Esip gürlüyorsunuz hepiniz.

Bu takım bu sezon camianın yüz akıdır. Sizin gibi kendini bilmez taraftara da bu takımı yedirmeye niyetimiz yok.

Şu takımın finale bile çıkması büyük başarıdır diye bas bas bağırıyoruz. Amma velâkin anlayamadınız gitti.

Takım maça çıkmasın diye saçma sapan yorum yapacağınıza, siz maçları izlemeyinde bizde saçma sapan yorumlardan kurtulalım.

Yazilani anla once,sonra cevap ver.

Ben bir tek basketboldan bahsetmedim.

Kendinizi kandirmaya devam edin siz,adamlar her dalda eziyor,ve siz boyle pollyanaya bagladikca boyle devam edecek.

Kendinizi kandirmaya devam edin siz,adamlar her dalda eziyor,ve siz boyle pollyanaya bagladikca boyle devam edecek.

Biraz erken belli etmiyon mu ne olduğunu?Biraz bekle daha 10. mesajdan kendini ele veriyorsun

ceza almıs ve bu adam fenerli cok belli...

Bizim yönetim bunun gıçına vurmuş tekmeyi şutlamış...

Teşekkürler GSCimbom Yönetimi...

Ayaklarınıza sağlık...

Ben de 3-4 yıldır polyanna taraftar zihniyetine karşıyım. Fenerbahçe'ye her sene her branşta yenilmeyi önemsemeyen ve olsun canım ne olacak düşüncesinde olan insanlara şaşırıyorum ama bu sayı fazla olduğu için değişen de birşey olmuyor. Bakın fb son 3 yıldır Galatasaray'a tek bi kez mağlup oldu futbolda. O da Şampiyonlar Liginde tarihlerindeki en büyük başarı olan çeyrek finale çıktıkları yıldı. Lider çıktıkları maçı 1-0 kaybederek şampiyonluğu Galatasaray'a teslim etmişlerdi. Ancak o başarılı sezona rağmen bile 1 tek Galatasaray yenilgisine tahammül edemeyen ve futbolculara saldıran bir grup vardı. Oysaki Galatasaray sanki mecburmuş gibi fb'ye her yıl her branşta mağlup oluyor ama hala bu yenilgilerin hesabını soran, bu sporculara giydiği formanın hakkını vermedikleri için karşı çıkan, onları fb'yi yenmeye mecbur edecek bir taraftar oluşumu yok. Herkes böyle gelmiş böyle gider düşüncesine kaptırmış bir vaziyette fb'nin başarılarını izlemekle yetiniyor. Yeryüzünde var mı acaba bunun bir örneği. Ezeli rakibine bu kadar çok üst üste mağlup olup hala hiçbir şey olmamış gibi davranan ve hala eski başarılarıyla övünmeye çalışan bir grup.

Ben de 3-4 yıldır polyanna taraftar zihniyetine karşıyım. Fenerbahçe'ye her sene her branşta yenilmeyi önemsemeyen ve olsun canım ne olacak düşüncesinde olan insanlara şaşırıyorum ama bu sayı fazla olduğu için değişen de birşey olmuyor. Bakın fb son 3 yıldır Galatasaray'a tek bi kez mağlup oldu futbolda. O da Şampiyonlar Liginde tarihlerindeki en büyük başarı olan çeyrek finale çıktıkları yıldı. Lider çıktıkları maçı 1-0 kaybederek şampiyonluğu Galatasaray'a teslim etmişlerdi. Ancak o başarılı sezona rağmen bile 1 tek Galatasaray yenilgisine tahammül edemeyen ve futbolculara saldıran bir grup vardı. Oysaki Galatasaray sanki mecburmuş gibi fb'ye her yıl her branşta mağlup oluyor ama hala bu yenilgilerin hesabını soran, bu sporculara giydiği formanın hakkını vermedikleri için karşı çıkan, onları fb'yi yenmeye mecbur edecek bir taraftar oluşumu yok. Herkes böyle gelmiş böyle gider düşüncesine kaptırmış bir vaziyette fb'nin başarılarını izlemekle yetiniyor. Yeryüzünde var mı acaba bunun bir örneği. Ezeli rakibine bu kadar çok üst üste mağlup olup hala hiçbir şey olmamış gibi davranan ve hala eski başarılarıyla övünmeye çalışan bir grup.

haklı oldugun yerler var ama biz hiçbir zaman fenerbahçeyle rekabet edelim üstünlük sağlıyalım düşüncesinde olmadık.Bizim her zaman kuruluş amacımız olan avrupada başarı kazanmaktı.fenerliler için bizi yenmek şampiyonluktan onemlidir.Çünkü hedefleri bizi yenmek başarımızı geçmek deilki oysa galatasaraylilar icin fb maci derbidir otesi yoktur bana gore avrupada kazanilacak maclar kupalar benim için daha onemlidir.

Ayrıca bu konunun uzamamasını istiyorum cunku burasi onun yeri degil basketbol bolumu...ve sadece 1 mac kaybettik oda deplasmanda...ister 1 sayıyla yenil ister 30 sayıyla farkeden bişey yok...

6607.jpg

Bak Emrah bizzat karşı çıktığımız şeyi yapıyorsun. Futbolla Basketbolu aynı pota da eritiyor ve haklılığını bu yönde dile getirmeye çalışıyorsun.

Bu yanlış. Çıkış noktan yanlış. Kimse maç kaybetmek istemez ve kimse yine sürekli başarısızlığı kabullenmez. Fakat gerçekleri göz ardı edip, basketbol takımına sallamak için Futbol'daki başarısızlığı sıçrama tahtası olarak kullanırsanız bu yanlış olur. Futbol için söyleyeceklerinizi orada zaten söyleyip yazıyorsunuz.

Basketbol takımı bu sezona başlarken size bu takım final oynayacak dense ne derdiniz ?

Koçumuz Oktay Mahmudi dahi 3 senelik bir program hazırladık buna göre yapılanacağız derken ve kimse bu takımın ciddi bir başarıya imza atacağını düşünmezken şimdi herkes bir maç kaybetti diye bu çocuklara sallıyor.

Bu çocukların hakkını Galatasaray basketbol şubesini önemseyen ve takip edenler kimseye yedirmez. Hele hele Futboldaki başarısızlığın sinirini ve hırsını bu çocuklardan çıkarmanıza kimse müsade etmez. Doğru olan tavır da budur.

Bu takım 21 yıl sonra final oynuyor. Alkışı ve desteği bu sene onlardan fazla hak eden yoktur. Artı seride henüz bitmedi. 1 maç kaybettik. Serhat'ın söylediği gibi 1 sayı ile dahi olsa içerideki maçlarımızı kazanalım yeter. Farka kimse galibiyet vermiyor. Biz bu seride tutundukça stres yükü Ülker'in üzerine biner. Bekleyip göreceğiz.

Sana 100% katiliyorum. Onemli olan takimlarin her dalda maglup olmasi degil. Olay basketbol da degil. GS taraftari 2000 lerin etrafindaki doymusluk ile hala tepkisizligini devam ettiriyor. Bunda uA nin gunahi ve vebali cok buyuk. Malesef baskanlarla kanka olup bir iyi niyetli cikar iliskisi icine girdiler. Bu cikar iliskisi para vs manasinda soylemiyorum. Etliye sutluye karismayalim zihniyeti. Websitelerinden danisikli dovusle yapilan aciklamalar vs vs... Ancak diger taraftar profili de bozuldu ..Malesef GS taraftari en zengininden en durumu olmayananina dek , teraziye kondugunda fb taraftari kadar takimi mali maddi sahiplenmiyor. Acikcasi ortalik coluk cocuga kalmis durumda. Ki o coluk cocugu kucumsemek icin soylemiyorum , bilakis onlar da olmasa ortada kimse yok. Tepkisizlik diz boyu. Tepki gosterilmek istendiginde olusan kucuk gruplar da ne yapacagini bilmez halde ,iste ornek floryaya gidip bekleyenler filan. Boyle olmaz. Alinti yaptigim adam hakli. fb butun branslarda 3 sene sadece bizi 1 kere yenebilsin bakin orda neler oluyor .Tasvip ediyor muyuz o yontemi ,hayir ! Ama boyle "spor bu bazen onlar bazen biz" sacmaligi yuzunden suan bjk de biz de fb karsisinda cok komik durumlara dusuyoruz. Hele son dk kaybettikleri iki tane olay ve pesindeki dalga gecmeler olmasa nerdeyse 10 senedir yuzumuz gulmeyecek. Bu kadar buyuk basarisizliga karsi yapilan ne ? Hemen hemen hic bir sey. 6 sene boyunca bu klube hemen hemen hic bir sey vermeyen bir Canaydin bile , sirf vefat etti diye (hepimiz edecegiz) , her yerde efsanevi baskan ,buyuk baskan oldu. Inanmakta gucluk cekiyorum

Bu yazi paylasildimi bilmiyorum ?

Basketbol final serisi.

Seri diyorum bakın dört galibiyete ulaşan bitirecek.

Bunun 7 maça kadar gideni var.

Hal böyleyken sahadaki takımlar kim olursa olsun rekabet üst düzeyde olacağı için her iki takım taraftarlarıda haliyle barut gibi.

Bir de bu takımlar Fenerbahçe ve Galatasaray olunca işin rengi iyice değişiyor.

Valilik toplantı yapıyor, emniyet alarma geçiyor, salon görevlileri olağanüstü bir emek harcıyorlar.

Hemde bizim ülkemizde rakip salona seyirci olarak gidemediğin halde.

Fenerliler Abdi İpekçi’ye, Galatasaraylılar Sinan Erdem’e final serisi için gidemiyor.

NBA yönetimine anlatmaya çalışsak anlamazlar bile.

Neyse, final serisinin ilk maçı oynanıyor.

Fenerbahçe Ülker ilk maçı 81-59 gibi farklı bir skorla kazanıyor.

Bu serilerde fark değil galibiyet önemli.

İlk iki maçı 40 sayı farkla kaybedip şampiyon olan çok takım görülmüştür.

Mağlubiyetten sonra Oktay Mahmudi sporun içinde kalacak aklıselim açıklamalar yapıyor.

Keza Fenerbahçe antrenörü Spahija’da rakibi kutluyor henüz herşeyin bitmediğini söylüyor.

İnternette biraz dolaşıyorsun taraftarlar bile işin ciddiyetinin farkında, sadece bir maçın geride kaldığını biliyorlar.

Ama biri var ki;

O isim Kaya Peker.

Maçtan sonra ona uzatılan mikrofona birgün önce Ömer Onan ve Haluk Yıldırım gibi centilmence açıklamalar yapılması bekleniyor.

Ama yıllarca Milli Takım formasını giymiş, bu rekabetin ne boyutta olduğunu bilen biri olarak açıklaması;

“Maçtan önce de böyle bir skor bekliyorduk ama söylenmesi hoş olmazdı.” diyor.

Rakibi aşağılayıcı, alay edercesine ve içinde hiçbir saygı unsuru bulundurmayan bir cümle.

Üçüncü maç için Galatasaray’ın sahasına gittiğinde en ufak olayda rakibi tahrik edebilecek, olaylar çıkaracak talihsiz veya akılsız açıklamalar.

Kendi içinde bile çelişen, maçtan önce söylenildiğinde hoş olmayan fakat maçtan sonra fark olduğunda ve önünde en az üç maç daha varken hoş olabilen bir cümle.

Gerçekten çok zavallıca.

Sadece Fenerbahçe taraftarına şirin görünmek için yapılan bir konuşma.

2 sene önce Efes serisinde dayak yediği taraftarla barışmak için yaptı heralde.

Yoksa bu seviyelerde çıkacak olayların sorumluluğunu kim sırtına yükleyebilir.

Umuyorum Fenerbahçe taraftarı Kaya Peker’e o beklediği desteği vermeyecek ve umuyorum Galatasaray taraftarı da bunu Abdi İpekçi’ye taşımayacak.

Yoksa her maç bu kadar rahat bitmez başabaş gidecek maçlarda çıkacak olaylar yüzünden yazın Avrupa Şampiyonasından bile ihraç edilebiliriz.

Çünkü FİBA’nın daha önce böyle kararlar almışlığı var.

Final serisi edebli geçmek zorunda.

Kaya zaten gidemiyor Milli Takıma bıraksında o coşkuyu biz yaşayabilelim.

Bir de hatırlatalım saygı unsurunu sporumuzdan kaybetmeye çalışanlar bu çevreden ilk silinenlerdir.

Hazır Fenerbahçe gibi bir camianın içindeyken oranın değerlerini çiğneme yoksa Kaya’r düşersin alimallah.

yazan:Çağatay Emeksiz

254586_10150200107989389_170401154388_7188780_6078773_n.jpg

Kayanın açıklamaları bilinçli ve planlanmış şeyler büyük ihtimalle.Her ihtimale karşı şimdiden kendilerince önlem.İçerde maç kaybederlerse,seri zora girerse Abdi İpekçide seyirciyi provoke etmeye hazırlık.Maç başında yapıcağı bir kaç hareketle seyirciyi galeyana getirmek,maçın atmosferini lehine çevirmek amaç.

Bu sene olimpiyakos-siena serisini görmüşken,daha çok sıcakken olay bizim taraftarın(!) ilk maçla birlikte gemileri yakması,taraftarın futboldaki bunalımdan kurtulmadığının göstergesi.

Birincisi futbolla ilgilenen kesim düne kadar basketbolla ilgili tek birşeyle ilgilenmeyen taraftarlar dün final serisi ve fb ile oynadigimiz icin bu foruma toplanmislar.

Hala anlamıyormusunuz bu takım finale çıkması başarıdır.

Hala anlamıyormusunuz bu takım 21 yıl sonra finale çıktı.

Hala anlamıyormusunuz adamların butcesi bizim 2 3 katımız.

rezillik varsa oda bana göre Ülker'dir haksız rekabeti sağladığı için ondanda bu yıl sonunda kurtulucaz...

yok yok. rezilliği saglayan sadece ülker değil REGAL de (barcelona) var.regal almayalım neden bize sponsor olmuyolar. böyle sacmalıkmı olur. bizim ve bjk nin yönetimi gibi adamların verdiği sponsorluk paralarını futbolda harcar oyuncuları sezoın ortasında kacırırsan adamlarda gider sponsorluk anlasması nasıl yapılır dersi veren ve amatör branslara fazlasıyla sahip cıkanlara verir. neyse sinirlerimiz bozmayın benim.ilk defa basketbolda iyi bir yoldayız böyle sacma sapan yorumlarda bulunmayın.

yok yok. rezilliği saglayan sadece ülker değil REGAL de (barcelona) var.regal almayalım neden bize sponsor olmuyolar. böyle sacmalıkmı olur. bizim ve bjk nin yönetimi gibi adamların verdiği sponsorluk paralarını futbolda harcar oyuncuları sezoın ortasında kacırırsan adamlarda gider sponsorluk anlasması nasıl yapılır dersi veren ve amatör branslara fazlasıyla sahip cıkanlara verir. neyse sinirlerimiz bozmayın benim.ilk defa basketbolda iyi bir yoldayız böyle sacma sapan yorumlarda bulunmayın.

seni bilmiyorum ama ben basketbolla yatan kalkan adamım bilmeden konusma acb liginde en son sponsor alan takım barcadır.Real Madridin banka sponsoru var.Tau ceramica sponsorluk icin adını degistirdi caja laboral oldu.Malaga unicaja gibi güclü bir sirketle sponsordu zaten onun icin barcanın regal ile sponsor olması dengeleri degistirmedi.

Ama ülker ne yaptı kendi takımını kapattı oyuncuları fbye verdi euroleague hakkını fbye verdi.yetmedi fbnin sponsoru degil ortagı oldu.Şimdi sen bana ülkerimi savunuyosun.Dostum biz hergun bunlara kafa patlatıyoruz.gsbasket burası bir cok yabancı sitede hergün bunları tartısıyorum.Bilip bilmeden beni boyle duz mantikla bana yorum yapamazsınız.

sen bizi besiktasmi sandin basketbol paralarını futbola yatiran sadece bjkdir hic bir zaman bu olay yapilmamistir.ulker bize sponsor olsun demedim demem.ama haksız rekabet yaptı sponsor olması benide sevindirir ama onların yaptiklari sponsorluktanda otedir

sen bizi besiktasmi sandin basketbol paralarını futbola yatiran sadece bjkdir hic bir zaman bu olay yapilmamistir.ulker bize sponsor olsun demedim demem.ama haksız rekabet yaptı sponsor olması benide sevindirir ama onların yaptiklari sponsorluktanda otedir

güzel kardeşim ülker tarafsız olması gereken bir organ deilki ortada haksız bir rekabet olsun. yani sallıyorum gider devlet teşekküllü bir firma ülkerin yaptıgını yapar tamam haklısın. ama sonucta adamlar özel bir şirket ve o takımı uygun bulmus yapısına ve bunyesine.bunun da sebepleri maalesef ama maalesef yıllardan beri amatör sponsorlara gerekli önemi vermeyen ciddiyetsiz ve beceriksiz yöneticilerimiz.dogruyu konusalım karsı yakanın takımı son yıllarda amatör subelere gerekli önem ve desteği verdğinden ülker bizi değilde onları seciyor. burda biz ülkere sallıyacagımıza kendi yöneticilerimizi sorgulamalıyız. yoksa onların taraftarı bizden dahamı falza bizden daha mı buyuk marka. elbette hayır. ama peki neden onlar? işte bunu tartısırsak dürüstce hersey yerli yerine oturacak

Geri
Üst Alt