Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C | 6 Haziran | 20:00 | Spormax

Geçen maç çok hücum ribanundu verdik, deli oldum resmen. Bugün İnşallah ribauntlarda sıkıntı yaşamayacağız.

Cevap: Play-Off Final | FB Ülker 1-0 Galatasaray C.C | 6 Haziran | 20:00 | Spormax

Kırılma maçına çıkıyoruz.Maçı alamassak şampiyonluk gider. 2-0 geriye düşüyoruz.Takım moralmende çökmüş olacak.Ya 3-1 Şampiyon oluruz, Yada 3-2 ezikler şampiyon olur.

Kırılma maçına çıkıyoruz.Maçı alamassak şampiyonluk gider. 2-0 geriye düşüyoruz.Takım moralmende çökmüş olacak.Ya 3-1 Şampiyon oluruz, Yada 3-2 ezikler şampiyon olur.

Seri 4'te bitiyor renktaş. :ays:

admin seri 4'te biter nba gibi avrupadaki 5 maçlık seri degil 7 maçlık bu :D :D :D yenilsekte gitmez daha bize gelicekler 2 0 olsun biz 2 2 olur abdi ipekcide...

macın adamı jerry johnson olucak bide ermal

Seri 4'te mi bitiyor ?

Ozaman Kus'lar bugün kazansin Sampiyon diyebiliriz.

Ermal iyi başlarsa devamını getiriyor.

Bu arada Ntvsporda uyuz ismail şenol maçı değerlendiriyor.

içime yenicez gibi geliyo

Seri 4'te mi bitiyor ?

Ozaman Kus'lar bugün kazansin Sampiyon diyebiliriz.

4 macta degil. Ilk 4 maci alan aliyor yane.

Yane kuslar alsa bile ondan sonra 2 kere bizim sahamizda oynancak. 2-2 olur. Noluyoruz hemen. Yok bugün kaybedersek bitermis.

Hem bence bugün cok daha oynariz ve maci alacaz gibi hisler var icimde.

Geçen maç çok hücum ribanundu verdik, deli oldum resmen. Bugün İnşallah ribauntlarda sıkıntı yaşamayacağız.

aynen ilk periyot bitmeden 10 u bulmuştu neredeyse... bence herkes önemsemese de Rancik çok önemli bir eksik f5 maçlarında aşırı motivasyonla oynuyor..

Onları yenebilecek gücümüz fazlasıyla var. Yeter ki gerçek pefromansımızı koyalım ortaya.

2-3 numaradakilerden skor katkısı gelmeli. Geçen maç Shipp'in son dakikalardaki basketleri dışında sayı gelmemişti oradan. Ermal'in maça nasıl başlayacağı çok önemli. Aışırı motivasyondan mıdır bilmem Fenerbahçe maçlarında çok kötü oynuyor nedense. Tutku'yu nasıl savunacakları önemli, geçen maça benzer bir savunma yaparlarsa Jerry ile aynı anda oynatmak mantıklı.

BUGUN feneri YENECEGIZ DIYEN KAC KISIYIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Onları yenebilecek gücümüz fazlasıyla var. Yeter ki gerçek pefromansımızı koyalım ortaya.

2-3 numaradakilerden skor katkısı gelmeli. Geçen maç Shipp'in son dakikalardaki basketleri dışında sayı gelmemişti oradan. Ermal'in maça nasıl başlayacağı çok önemli. Aışırı motivasyondan mıdır bilmem Fenerbahçe maçlarında çok kötü oynuyor nedense. Tutku'yu nasıl savunacakları önemli, geçen maça benzer bir savunma yaparlarsa Jerry ile aynı anda oynatmak mantıklı.

tbl de ki iki maçta da gayet iyi oynadık ilkinde 60 sayıyı bulamdılar 2.maç ise son dklarda ki hatalar nedeniyle 83-80 kaybettik, yenebilecek gücümüz olduğunu zaten kanıtladık ve buna da eminim...

f5'in kendi evinde bize yenilecegini dusunmuyorum.. adamlar taraftar destegini arkalarina alirsa yine farka giderler.. egri oturalim dogru konusalim..

f5'in kendi evinde bize yenilecegini dusunmuyorum.. adamlar taraftar destegini arkalarina alirsa yine farka giderler.. egri oturalim dogru konusalim..

rotasyon olarak bizden tabi ki iyiler ama ligde ki maçı izlediysen son anda galip gelebildiler... geçen maç hem hücum hem savunma çok kötü başladık ve toparlayamadık umarım bu sefer daha iyi bir başlangıç yaparız...

ben amansız bir mücadele, sertlik güzel oyun istiyorum, bunları yapsınlar yenilseler de canları sağolsun

İnanıyorum. Bugün söke söke kazanacagız Allahın izniyle :)

ilk maça göre daha fazla mücadele görmek isityorum.yenilsek de önemli değil yeter ki o direnci tekrar gösterelim

Geri
Üst Alt