Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Son

Beyler Shumpert'ın durumu nedir?Diğer maçlarda oynayacak mı?

Cevap: Play-Off Final Serisi | (1) Galatasaray C.C 97 - 93 FB Ülker (2) | 9 Haz | Son

bu mutlu günümüzde adminlerimize sesleniyorum transfer nöbetinde arkadaş kadro paylaşmış bende altına şahan 107 gol yiyen adamın skeçini koydum konuya girişimi engellemişsiniz modlar lütfen düzeltin :D

ohhhhhh ohhhhh bole koyarlar iste

Siz yine iyiniz, bizde 3-4 elektrikler gitti mac esnasinda. :asd:

İnandık yanlıtmadınız bizi gerçi şippppp diye bağırmaktan ... Babam azdaha kertiyordu beni şip tam reyis ya :D

AÇIKLA TRANSFERİ BAŞKAN TAM ZAMANI :lol:

Bu galibiyetin hatrina adminler nobetteki uzaklastirma cezami kaldirirmisiniz :D

Hakemler bu galibiyet size armağan olsun.Hayatımda bu kadar aptalca maç yöneten hakem üçlüsü görmedim ben.Hakemlerin bu kadar yanlı kararlar vermelerine rağmen kazandığımız için oyuncularımızı tebrik ediyorum.Umarım 4.maçı da kazanırız ve seriyi eşitleriz.Shumpert'in ciddi sakatlığı yoktur umarım.Hücumda ne kadar bocaladığımızı gördük Shumpert yokken.

Basketboldan çok çakmam ama sahada resmen taraflı hakemler izledim.

O kameranın tam çektiği yerde ki yedek kulübelerinin önünde ki hakem in hakem formasının altında Fener forması vardı bence bir hakem bu kadar ben fenerliyim der göstere göstere ya

Cevap: Play-Off Final Serisi | (0) Galatasaray C.C 50 - 45 FB Ülker (2) | 9 Haz | Spo

drogba ipekçide beyler

317797408.jpg

.

Arkadaşlar kullandığınız sözlere lütfen dikkat edin. Rapor üstüne rapor geliyor.

Şampiyon olmadık..Hala zorlu maçlar var. KONSANTRASYON.

Bu heyecana yürek dayanmaz ya:) Ama Aslanlar seriyi 2-2 yapıp zorda olsa feneri evinde yenmeyi bilecektir

Eurosport News : Putto Galatasaray Ebenisito de Fener :)))

Geri
Üst Alt