Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Uzerinde baski olan atislar olsa asla agzimi acmam , ama oyle pozisyonlar yaratildi ki , ayni seyleri bir oyuncu yapinca orn. stancu bos kaleye ayak icini koyamayinca soylenenleri hatirliyorum , simdi ise haluk a en ufak bir tepki yok. Ben kendisine akil almaz bir umursamazlik gordum oyunda.

Futbol ile basketbolu bir tutmasak daha iyi olacak sanki.

Haluk Yıldırım Türkiye'de kulüpler üstü bir sporcudur. Bu ülkede en fazla saygı duyulması gereken basketbolcu belki de sporculardan bir tanesidir. Gittiği her takımda aldığı dakikaya bakmadan katkı vermeye çalışmış örnek bir sporcudur. Mücadele etmedi demek umursamazlık var demek ayıp olur Haluk Yıldırım için.

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 1-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Uzerinde baski olan atislar olsa asla agzimi acmam , ama oyle pozisyonlar yaratildi ki , ayni seyleri bir oyuncu yapinca orn. stancu bos kaleye ayak icini koyamayinca soylenenleri hatirliyorum , simdi ise haluk a en ufak bir tepki yok. Ben kendisine akil almaz bir umursamazlik gordum oyunda.

adam zaten basketbolu bırakcak. seneye zaten bizde olmaz sanmıyorum. abi taraftar niye tepki göstersin:) haluk un ekmegini yediler zaten. bizede dibini sıyırmak kaldı.:)

Abartmiyorum ama aciklamiyor neden sokamadigini. Her oyuncunun (futbol basket vs.) bahanesi klise laflar. "Denedik ama olmadi" ... Boyle aciklama mi olur

Yahu ben bu sene KOBE'nin Dallas maçında bomboş turnike kaçırdığını gördüm ama hiç sizin gibi bomboş üçlük kaçıran adama bu kadar tepki vereni de görmedim.

Yahu ben bu sene KOBE'nin Dallas maçında bomboş turnike kaçırdığını gördüm ama hiç sizin gibi bomboş üçlük kaçıran adama bu kadar tepki vereni de görmedim.

Hala tepki diyorsunuz , tepki vermiyorum. Ancak bir kisiye mikrofon uzatildiginda her kaybedilen mac sonrasi otomatige baglanmis gibi ayni seyleri soylemek zorunda degiller .Bugun Alex ornegin iyi penaltici , ama bir macta 2 penalti kacirsa ust uste , bu bir haberdir ve konusulur ,ben de neden atamadi diye soruyorum. Ailevi bir sorunu mu var , aldigi paradan mi memnun degil , basketbolu kafasinda mi bitirmis , bir sakatligi mi var , bir sebebi olmali. .

burda bütün oyuncularımıza tesekkür edilmeli. bu formayı terlettiler. cogu oyuncu gitmeli. bana kalsa. ben andricte düsünürüm belki ama diger yabancılar gider. shumpert türk olcak zaten. cok iyi yabancılar alınmalı eurlig elemesini gecmemiz lazım. bu ilerki gelcegimiz icin cok önemli.

Dün salonda çok gereksiz adamlar vardı,sadece rakip Fenerbahçe diye maça gelen,takım final oynuyor diye maça gelen.Bir de bütün sezon takımın yanında olanlar vardı,onlar da maç sonu gerekeni yaptılar.

Bence fb cok abartiliyor , barcelona ve olimpiyakos u yendikleri dogrudur ,ancak karar verici maclarda yuksek farklarla ic sahada bile yendiklerini ve final hayali kurarken birakin finali , hatta final four u , final four un elemesina bile katilamadiklarini unutmayin

Cholet basket ya da Zalgiris gibi takimlara yenildiklerini de unutmayin. Bizden daha iyi olabilirler ama biraz daha iyiler , oyle aman aman daglar kadar fark yok , ustelik bizim takimi da bu kadar "cok kotuler ama mucadele ediyorlar" noktasina getirmeyin , bugun efes ,banvit , besiktas gibi takimlar elenmis ama biz finalde isek demek ki o kadar da yerin dibine sokulacak takim degiliz. Aradaki fark kapatilmayacak olcude degil.

Fenerbahçe'nin abartıldığına katılmıyorum. Gerçekten çok iyi takımlar. Barcelona ve Olympiakos'u deplasmanda yendiler ki bu iki takım 20 küsür maçtır hiç bir takıma kendi sahalarında yenilmiyorlardı. Fenerbahçe'nin eskiği üst düzey maç tecrübesi. Kritik maç tecrübeleri yoktu. İçerideki Barcelona ve Olympiakos, deplasmandaki Zalgiris maçı gibi kritik maçları fazla oynamadılar. Çünkü geçmişte hep rezil oluyorlardı. İlk kez bu sene ciddi bir başarı yakaladılar. Eğer bu zihniyette devam ederlerse o kritik maçları da iyi oynamayı öğreneceklerdir. Hele ki bu sene Finar Four İstanbul'da yapılacak. Bu onları iyice kamçılayacak. Bogdanovic, Bourousis, Fotsis gibi dev isimleri kovalıyorlar. Yani kararlılar. Yani önümüzdeki sene bu seneki Fener olmayacak karşımızda. Hatta Sadece Fener'de değil. Efes Pilsen de çok ciddi atılım içerisinde. O yüzden Ben Kerem Gönlüm'ü bırakacaklarına inanmıyorum.

Ancak aradaki fark tabii ki kapatılmayacak bir fark değil. Yapmamız gereken şey; bu seneki Fener'e göre değil de Bourousis, Fotsis ve Bogdanovic'i transfer etmiş Fener'e göre yatırım yapmalıyız.

Dün salonda çok gereksiz adamlar vardı,sadece rakip Fenerbahçe diye maça gelen,takım final oynuyor diye maça gelen.Bir de bütün sezon takımın yanında olanlar vardı,onlar da maç sonu gerekeni yaptılar.

Maç sonu herkes rengini belli etti zaten Mete kardes.... Bizler tüm sezon maca giden insalarız ve bu takımın verdigi mücadele akıttıgı terleri biliyoruz...

Ondan dolayı giden gittikten sonra kemikleşen bizler Galatasaray tribünü gerekeni yapıp oyuncuları yeniden cagırıp bagrımıza bastık....

Olması gerekende buydu zaten ama seninde dediğin gibi yüzde %70 i sadece fener ve final macı moduyla gelmişti.....

Yazık bence....

Fenerbahçe'nin abartıldığına katılmıyorum. Gerçekten çok iyi takımlar. Barcelona ve Olympiakos'u deplasmanda yendiler ki bu iki takım 20 küsür maçtır hiç bir takıma kendi sahalarında yenilmiyorlardı. Fenerbahçe'nin eskiği üst düzey maç tecrübesi. Kritik maç tecrübeleri yoktu. İçerideki Barcelona ve Olympiakos, deplasmandaki Zalgiris maçı gibi kritik maçları fazla oynamadılar. Çünkü geçmişte hep rezil oluyorlardı. İlk kez bu sene ciddi bir başarı yakaladılar. Eğer bu zihniyette devam ederlerse o kritik maçları da iyi oynamayı öğreneceklerdir. Hele ki bu sene Finar Four İstanbul'da yapılacak. Bu onları iyice kamçılayacak. Bogdanovic, Bourousis, Fotsis gibi dev isimleri kovalıyorlar. Yani kararlılar. Yani önümüzdeki sene bu seneki Fener olmayacak karşımızda. Hatta Sadece Fener'de değil. Efes Pilsen de çok ciddi atılım içerisinde. O yüzden Ben Kerem Gönlüm'ü bırakacaklarına inanmıyorum.

Ancak aradaki fark tabii ki kapatılmayacak bir fark değil. Yapmamız gereken şey; bu seneki Fener'e göre değil de Bourousis, Fotsis ve Bogdanovic'i transfer etmiş Fener'e göre yatırım yapmalıyız.

çok doğru tespiler özellikle son cümlenize katılıyorum.Eğer bu seneki Fener e göre kadro kurarsak yine en fazla final oynarız.Ayrıca Zalgiris maçında ukiç yoktu uzatmada kaybettiler o maçı alsaydılar valenia yerine onlar olacktı.Fotsis efes ile geçiyor,ayrıca savanaoviç de efes ile anılıyor seneye işimiz çok daha zor.Fener de bourusis bogdanoviç papaloukas isimleri geçiyor.Elimizden gelen buydu kadromuz kısıtlı ben taımı kutluyorum.Formalite maçına çıkacağız salı günü...

abı grekenı yaptık ama bence kazanamadık olsun seneye cok daha ıyı bır kadroyla fenerbahceyı yences

Medical Park'la kesin olarak anlasildi mi? seneye sampiyonluk icin oynariz...

Takımımız fazlasıyla alkışı hak ediyor:005::005:

Imkansizi basarabilir miyiz renkdaslar ? :)

Bu olmadi mi olmuyor nasil bir sey bana da bir anlatin. Top elinde , pota karsinda , sen duzgun atarsan girer , salon bu , ruzgar yok , topun potanin uzerinde bir kuvvet yok seni sasirtabilecek. Demek ki duzgun atmiyorsun ki girmiyor.

Wade playoffta boş smac kaçırdı, kardesim müthiş atletsin, hayvan gibi zipliyorsun, eller kollar ayı gibi nasıl smaci kaçırırsın. DefAns yok, kaleci yok.

Ya da novitzki her şutu sokuyorsun ama serbest atış yüzden % 98 neden? Savunma yok stres yok, e potada kaleci de yok, bom bos pota, neden % 98?

Seri daha bitmedi beyler!! Bu akşam Aslanlarımız onları şaşırtabilir.

eminim ki bu maçı alıcağız haluk yıldırım bence damga vurucak maça .. tutkunun en iyi oynadığı maç olcak ve bizim takım hırs küpü bugün sahada göstercekler mücadeleleriyle ve alıcaz bu macı..

bu maci alirsak, abdi ipekcide de aliriz, son maca kalir seri. son macta ülkerin kadro kalitesinin bi önemi kalmaz. sinirlerine hakim olan kazanir, biz kazaniriz!

Galatasaray'ın oldugu yerde umut vardır !

Lig'de onların sahasında oldukça zorlamıştır . Bugün kazanacağız ve seriyi evimizde eşitleyeceğiz

Kimsenin şüphesi olmasın

ismailsenol IsmaiL SenoL

FB'de Ömer Onan iki gecedir yüksek ateşle hastanede yatıyor. Tomas'ın şut elinde ciddi doku zedelenmesi var. Oynamamaları lazım Oynayacaklar

Geri
Üst Alt