Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Oktay reis konuşuyor

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 14 Haziran | 20:00

Shipptik

tutku-andric oyunundan kaç sayı yedik hatırlamıyorum‚ mağlubiyetin en büyük nedeni bu..

onun dışında ömer´in rahatsızlığı bizi hücümda etkiledi..

[alıntı yap]

serhat64 - 14.06.2011 21:58

böyle saçma bir maç görmedim ya..............

[alıntı yap]

Merovingian - 14.06.2011 21:58

hakkaten sinirden konusamiyorum cok kotu oynadik cok

[alıntı yap]

türevfb - 14.06.2011 21:58

bu sonucun müsebibi maç oynamadan biz şampiyon ilan edenlerdir

kaç sene geçti hala rehavet hastlığını yenemiyıruz

rakibi küçümseler‚rakip yerine koymamalar.

bu camia iki tan şampiyonluk bıraktı bu yüzden

birde bizde gerçekten seyirci falan yok.

abdi ipekçideki baskı daha fazla

ALLAH rızası için maçlat bitene kadar şampiyonuz lafları yasaklansın.

[alıntı yap]

uguryldrm1907 - 14.06.2011 21:58

müşteriyle kavga ediyordum az daha melihe ezik dediğim için

şunları sevindirttiniz ya hiç bişey demiyorum size!!!

[alıntı yap]

Acıbadem.Lee Berat - 14.06.2011 21:58

Daha maçın başında Oğuz´un bomboş kaçırdığı bir turnike vardı...

İnşallah maç sonunda bu sayıyı aramayız diye düşündüm korktuğum başıma geldi.

[alıntı yap]

SessizYalnızlık - 14.06.2011 21:58

maç da kritik anlarda top bizdeyken iyi kullanamadık.mesela son dakikalarda bir ara dört sayı öne geçtiğimizde emir´in üclük girişimin başarısızlıkla sonuclanınca adamlar dönüp farkı kapattılar.bunun gibi mac icerisinde acemice denenen üclükler macı kaybettirdi bize

[alıntı yap]

ember - 14.06.2011 21:58

Valla Spahia´nın nasıl bir basketbol koçu olduğunu anlamadım anlayamadım. 10 basketbol maçı izleyen insan bugün çok daha iyi yönetirdi bu takımı. Sadece pick-roll´den herhalde 40 sayı yedik. Yok böyle bi şey. 4 kısayla çıkmış sahaya Luksa içeri giriyor atıyor‚ giriyor atıyor bizimki izliyor.

Bu arada seyirciye(taraftar demeye içim elvermiyor) yazıklar olsun. Hayatımda gördüğüm en pasif basketbol seyircisiydi. 100 tane adam gibi taraftar toplansa bunlardan fazla ses çıkarırdı. Rezalet.

Ama her türlü bu kupayı alacağız o başka.

[alıntı yap]

oktayokan - 14.06.2011 21:58

Andric son saniyede 50 NCI KERE potaya ayni sekilde potaya gidiyorken topu kaybetti donen topu kovalicak adam yok. su tutku ile andric e 150 kere ikili oyun yaptirdikya helal olsun bize

AGUTLARDAN ALINTI :)

Maçı buralara getiren LUKSA ANDRİC'dir..

Ermal kendine çeki düzen vermeli..

Şerefsiz ntvspor ya! Bi de renkdaşlar bilet olayı hakkında bilgisi olan :)

Antu'dan alıntılar:

"Felaket sinirliyim!!!"

"Ukiç kesinlikle gitmeli, varlık gösteremiyor baskı uygulayan takımlara karşı!!"

"Nasıl yeniliriz bu mallara!?"

"Hak ettik"

"Şansa bak ya!"

:D

Göndersinler bize hemen

Arkadaşlar maçın yıldızı Andriç mi?

''Her 2 takım da yorgundu. Bazen onlar, bazen biz kazanıyoruz. Maçın içinde kalmaya çalıştık hep. Özellikle son çeyrekte farkı açtık ve sonunda galip geldik. Şimdi kendi sahamızda beraberlik için oynayacağız.'' Oktay Mahmuti

simdi dogru fotoyu yükleyebildimm

nontvspor

malntv1.png
[/URL][/IMG]

Serinin altıncı maçı, 17 Haziran Cuma akşamı, saat 20.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

yazık oldu Şampiyonluk kutlamasına gittiydi kuşlar :p

ntvspor...ne yazmış gördünüz mü; şampiyon fenerbahçe ülker yazmışlarrr

We "Shipped" F7 to Abdi Ipekci.. :D

reyiz shippti attı beyler

TBL play-off final serisi 5. maçında Galatasaray Cafe Crown, deplasmanda Fenerbahçe Ülker'e konuk oldu. Sarı kırmızılı 'Aslanlar' maçı 72-71 kazanarak erken sevinenlere DUR dedi!

Webaslan.com :D

f7 li salaklar çıldırmış.Adeta hepsi dona kalmıs beyınsızlerın antuda.Şu hayattakı en buyuk eylence antudakı salakları okumak bence:D

fenerin sampiyonlugunu görmemek icin maca bakmamistim, aslanlarimizdan özür dilerim

''Yeneceklerini biliyordukta, boyle koyacaklarını tahmin etmemiştik'' - Kaya Peker

:D:D

Geri
Üst Alt