Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

böyle işiin içne ediyim yaaa kalmadı bilet alamadım:mad:uyuyakaldım

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Saha ici hep kombine filan sanirim. Ya da bir ihtimal satisa sokmayip klup kendisi dagitiyor oyunculara cok yakin atesli taraftar olmasin diye. Cunku saniyesi saniyesine girdim satisa ciktigi anda , yine de saha ici yoktu

Biletler tükendi.

Saha full dolu olacak herkes Taraftar nasıl olunur görsün

Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın biletleri 35 dakikada bitti.

edit:şu maçlara gidemedim ya yanarım ki ne yaanarım:sad007::sad007:

Maçın sonu nasıldı ya

Cimbom pis koydu,bayağı pis koydu,inanılmaz koydu,inanılmaz koydu,önünü alamadık öyle kötü koydu

Maçın sonu nasıldı ya

Öyle kötü koydu,yani.koydu ,koydu koydu,, bir yerden sonra daha koymaz diye bekledik, daha da,koydu. artık ,koydu dedik, iyice koydu

Maçın sonu nasıldı ya

Artık inanamadık,koydu, koydu gitti yani. "daha nasıl koyulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla koyulmaz herhalde dedim. ben bi yerde duracak bununkoyulması diye bekledim ama gene koydu

Önümde 5 kişi kala biletlerin tükenmesi iğrenç bir duygu.

hakemin bi ara oyunları oldu ama ona rağmen koduk....son çeyrekte o bile kurtaramadı :))

Biletler yarım saatte tükenmiş . taraftarda gaza gelmiş :D

G.Saray Kadın Basketbol Takımı'nın kaptanı Işıl Alben, Cim Bom'un F.Bahçe zaferini Twitter'dan yorumladı. Işıl, F.Bahçe'nin maçtan önceki şampiyonluk kutlama hazırlıklarıyla ilgili olarak Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı reklam filmine gönderme yaptı.

İşte o tweetler...

Fazla soze gore yok... Hepınızın terıne kurban be..

Gumbur gumbur gelıyoruz #yenilmezarmada yok

onlar sımdı kutluyorlardır bence sampıyonlugu :) 2 dakika ;)

Ahahah cok ıyı ya :)

Vay vaaay vaaaayyyy :):):) salon suslerinizi cantaniza geri koyun lutfen...'

[video=youtube;jApqVWuHpE8]https://www.youtube.com/watch?v=jApqVWuHpE8&feature=channel_video_title[/video]

Capitol biletix te ki son bileti almak bana nasip oldu alamasaydım evlat acısı gibi koyardı valla aldım ve rahatladım

Daha önce bir kaç söyledim 70 sayı barajı bizim kazanmamız için gerekli olan sayı barajıdır.Rakipleri 70 sayı civarında tutabilirsek, kazanmamamız için ekstra şeyler yapmamız lazım.Ama 75 sayının üstüne çıkınca rakip takımlar bu sefer kazanmak içine ekstra şeyler yapmak zorunda kalıyoruz.Dünkü maçtaki savunmamızı Abdi İpekçi'de tekrarlarsak daha rahat bir galibiyet alırız.

Daha önce bir kaç söyledim 70 sayı barajı bizim kazanmamız için gerekli olan sayı barajıdır.Rakipleri 70 sayı civarında tutabilirsek, kazanmamamız için ekstra şeyler yapmamız lazım.Ama 75 sayının üstüne çıkınca rakip takımlar bu sefer kazanmak içine ekstra şeyler yapmak zorunda kalıyoruz.Dünkü maçtaki savunmamızı Abdi İpekçi'de tekrarlarsak daha rahat bir galibiyet alırız.

dünki maçta ukic çok fazla boş üçlük kaçırdı. savunmamız iyiydi fakat onlarda iyi değildi. bunu göz ardı etmemek gerek .

beyler biri ne olur şaka desin bilet almak için girdim internete biletler tükenmiş :sad007:

Fırat yine mi gitmiyorsun:sopa:

Geri
Üst Alt