Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Daha önce bir kaç söyledim 70 sayı barajı bizim kazanmamız için gerekli olan sayı barajıdır.Rakipleri 70 sayı civarında tutabilirsek, kazanmamamız için ekstra şeyler yapmamız lazım.Ama 75 sayının üstüne çıkınca rakip takımlar bu sefer kazanmak içine ekstra şeyler yapmak zorunda kalıyoruz.Dünkü maçtaki savunmamızı Abdi İpekçi'de tekrarlarsak daha rahat bir galibiyet alırız.

Play-off 3 uncu mac .. G.Saray 84-84 F.Bahce Ulker

Mac sonucu 97-93 ... Senin teze gore kaybetmemiz lazimdi

Ayrica ..

Play off ceyrek finali

G.Saray 80-80 BJK

Mac sonucu 94-90 ...

Senin tez yine yerle bir

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Bu seri 3-3 e gelecek inşallah..

Play-off 3 uncu mac .. G.Saray 84-84 F.Bahce Ulker

Mac sonucu 97-93 ... Senin teze gore kaybetmemiz lazimdi

Ayrica ..

Play off ceyrek finali

G.Saray 80-80 BJK

Mac sonucu 94-90 ...

Senin tez yine yerle bir

BJK maçını bilmiyorum ama kendi evimizde oynadığımız serinin 3.maçında Jerry Johnson belki kariyerinin en iyi maçlarından birini oynayarak hayatında sokmadığı el üstü üçlükleri soktu.. O maçtada biz çok ekstra oynadık yani..

Cehennem hazır konuklarını bekliyor..

16ultraslan16_cehennem_bekcisi.jpg

Fenerbahçe Ülker Maçının Biletleri Tükenmiştir

Galatasaray Cafe Crown'un Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker ile oynayacağı final serisinin altıncı maçına ait biletler tükenmiştir.

Satışa çıkarıldıktan sonraki ilk saat içinde tamamen tükenen maç biletlerine yoğun ilgi gösteren Galatasaray'ın büyük taraftarına teşekkür ederiz.

Josh Shipp: "Futbol takımının kaleci antrenörü Taffarel maçtan önce gelip bir el verdi, "Bu Tanrı'nın eli" dedi. Gerisini hatırlamıyorum"

BJK maçını bilmiyorum ama kendi evimizde oynadığımız serinin 3.maçında Jerry Johnson belki kariyerinin en iyi maçlarından birini oynayarak hayatında sokmadığı el üstü üçlükleri soktu.. O maçtada biz çok ekstra oynadık yani..

Tamam peki ..

G.Saray 85-76 Mersin Belediye (75 ler yine gecilmis ama kazanmisiz)

G.Saray 84-72 Bornova (70 den fazla yemisiz yine galibiz)

BJK 71-73 G.Saray (Yine 70 ten fazla yiyip kazanmisiz)

G.Saray 87-80 Trabzon (80 yiyip kazanmisiz)

Mersin 76-79 G.Saray (75 in uzerinde yiyip kazanmisiz)

G.Saray 89-80 Aliaga (Yine 80 yiyip kazanmisiz)

G.Saray 81-73 BJK

Bunlar ?

Ayrica ekliyorum

G.Saray 63-70 Olin (70 te tutup yenilmisiz)

Tamam peki ..

G.Saray 81-73 BJK

Bunlar ?

Adam orada kazanmak için ekstra şeyler yapmamız gerekiyor demiş, hep kaybediyoruz dememişki.

Tamam peki ..

G.Saray 81-73 BJK

Bunlar ?

Ben bu seriden bahsediyorum renkdaş.. Bu yazdığın takımların hiçbiri Fenerbahçe Ülker seviyesinde değil.

ulan hala inanamıyorum ya yarım saatte bilet mi tükenir arkadaş :(

arkadaşalr deliricem ya.10buçukta biletler çıktı.11.15te merter migrostaydım bilet kalmamış geri döndüm.millet isyan ediyordu.satış görevlisine sordum ne kadar bilet sattın diye 200 tane fln dedi.yok böyle bi saçmalık.

Ben bu seriden bahsediyorum renkdaş.. Bu yazdığın takımların hiçbiri Fenerbahçe Ülker seviyesinde değil.

O zaman fikrim degisir , dogru derim. fb ulkeri yenmek icin az sayida tutmak zorundasin o dogru. Cunku 80 lerin uzerinde pek yemiyorlar. Yalniz fb ulkeri az sayida tutmak , hele de ligdeki mactaki gibi 56 larda tutmak sadece sana degil onlarin ellerinin ayarina da bakar. fb ulkerde eli yumusak ve attigini cat cat sokan adam kalmadi , i. kutluay ,solomon ve damir mrsic gibi .. ukic , tomas belki bazi isleri bunlardan iyi yapiyolar ama elleri cok duzgun degil. bu yuzden de fb ulker tutturdu mu deplasmanda barcelonalari filan yenip , iceride daha farkli sekilde yenilebiliyor. ya da zalgiris ,cholet gibi takimlara kaybedebiliyor.

[video=youtube;dtWbTZbfkI8]https://www.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8&feature=player_embedded#at=32[/video]

yok böyle bir taraftar bizimde bu şekilde yapmamız lazım tek bir ağızdan şov yaparak bacaklarını titretelim onların ezik çekirdekci taraftarlarına inat

Geri
Üst Alt