Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

Umarim taraftarimiz her halükarda bu Aslanlara gereken ilgi ve sevgiyi gösterir mac sonunda.

Caktirmayin totem yapiyorum :) Gecen mac hep böyle konustum aldik :)

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-3 FB Ülker | 17 Haziran | 20:00

[video=youtube;UL04Nfo3Rqc]https://www.youtube.com/watch?v=UL04Nfo3Rqc[/video]

[video=youtube;jApqVWuHpE8]https://www.youtube.com/watch?v=jApqVWuHpE8[/video]

beyler seneye shumpert türk statüsünde oynıyacak dimi?

Salon dışında 5.000 biletsiz var diyor Tribün Dergi.

Salon dışında 5.000 biletsiz var diyor Tribün Dergi.

Umarım taraftarın basketbola olan bu ilgisi gelecek sene normal sezonda da devam eder.

Açıkçası ben bundan sonra , sıradan maçlarda bile eskisinden cok daha fazla destek göreceğini düşünüyorum bu takımın.

Büyük iş başardılar, taraftara basketbol branşının olduğunu hatırlattılar.

Umarım taraftarın basketbola olan bu ilgisi gelecek sene normal sezonda da devam eder.

Açıkçası ben bundan sonra , sıradan maçlarda bile eskisinden cok daha fazla destek göreceğini düşünüyorum bu takımın.

Büyük iş başardılar, taraftara basketbol branşının olduğunu hatırlattılar.

Kesinlikle eskisi gibi olmayacak. En dandik maça bile gelecek 5-6 bin kişilik kemik bir topluluk oluştu. İddialı olursak Türkiye tarihinde görülmemiş bir ortalama ile oynarız.

Maça hazırlık.. Ah Antalya'da olmayacaktım şu sıra var ya..

[video=youtube;kjsyUnzgpwo]https://www.youtube.com/watch?v=kjsyUnzgpwo[/video]

2 saatten az kaldı, inanılmaz bir heyecan var bende.

3 kere yendik yine yenebiliriz.

İnşallah. Rancik'te son durum nedir biliyor musun Tugay?

Geç uyanmam yüzünden bilet alamadım ve moralim hala bozuk. İnş yeneriz bu gece. Son tapa kadar pes etmeyeceğimize eminim.

3,8 milyonluk GS, 22 milyonluk FB 'yi devirir umarım.

Yenilseniz bile tebriği hakettiniz. Ama yenin de, şunların eli bir titresin son maçta.

kacta mac renktas

altunterim Osman Altunterim

Kinsey tribüne el hareketi yaptı.. Büyük tepki var.. Sahaya atılan maddeler var..

şeref yoksunları başladılar yine ortalığı karıştırmaya

Kinsey'e selam çakacağım maçtan sonra.

Geri
Üst Alt