Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

şu maçın kırılma anı haluk un kaçırdığı turnikedir ah o bi girse bugün çok farklı olacaktı ...neyse tebrikler aslanlar ...seneye onlara yine baş edemeyecekleri bir savunma yapacağız

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Arma 'nın, formanın hakkını veren bütün aslanlara ve taraftarımıza sonsuz teşekkürler.

seni sevmekte çok haklıyız biz sapına kadar cimbomluyuz biz!!

Arkadaşlar Tutku,Shipp filan ağlaması güzel ama şimdi bu fenerliler bunlarla alay ederler.Kesin birileriyle papaz olacam yüzde yüz.

birak kardes sen onlari büyüklügümüzü bügün yine kanitladik herkese takim yenilmis ama taraftar destek veriyor hala takima

onlarda olsaydi dkda sahayi bosaltirlardi onlar anlamaz böyle seyleri gül gec sadece

Buraya kadar getirdiler emeklerine sağlık biraz şanslı olsaydık maç bizimdi şu ruhu yakalamak çok şampiyonluğa bedel.

bizi bu yetersiz kadromuza rağmen ezdirmeyen , adeta bir onur mücadelesi veren ASLANLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.. İyike galatasaraylıyım.. Onurlu ve Gururluyum...

terketmeyin ulan zorla mı çıkartcaklar kaldıramasınlar kupayı:mad:

böyle duyguyu en son atlet. madrid macinin sonrasinda yasamistim

Seyirci çıkmıyor dışarı.

Takimin en zor doneminde bile final oynayan,kendisinden cok guclu olan rakibine karsi sona kadar savasan ASLANLAR Hepinize helal olsun

helal olsun aslanlarımıza... sizleri seviyruz cesur yürekler...

Herkezden önce SHIPP'in aglamasi benide cok duygulandirdi. Elin amerikalisi ama oda bir aslan :tiphat:

ship biyonik adam yorulma yok mücadeleden kaçmak yok sakatlanma yok hayıflanma yok adam tam aslan ruhu tAşıyor.

5 Milyon euroluk takımın 20 milyon euroluk takımı yusuflatması kadar onurluydu mücadeleniz. Tekrar teşekkúrler Yûrekli Aslanlar..

Oktay hoca Tutku ve Shipp'in birlikte sarılarak ağlaması belki de bu Dünya'nın en güzel görüntüsüydü benim için. Acayip duygulandım yahu. :(

birak kardes sen onlara büyüklügümüzü bügün yine kanitladik herkesi takim yenilmis ama taraftar destek veriyor hala takima

onlarda olsaydi dkda sahayi bosaltirlardi onlar anlamaz böyle seyleri gül gec sadece

İnsanlık yok ki.Yemin ederim yenildiğimizden değil ama bu fenerlilerin bu kadar alçak olmaları beni sinirlendiriyor:mad::mad::mad::mad:

Tüm Teknik Heyetimize

Oktay Mahmuti'ye

Tüm Oyuncularimiza

Tüm Taraftarlarimiza

Hakan Üstünberk'e

Kadro'yu olusturanlara

teker teker

TESEKKÜR ediyorum.

#YENILMEZARMADA#

beyler bişe dicem bu öküz febeliler nie spormaxe saydırıyorlar anlamadım.zaten medya febeli değilmi neymiş efendim spormax bizim tarafımızda maç anlatmış.ne gerizekalı herif ya.bizim medyada hiç bi organımız yok ama maşallah %70i sizin medyanın.bu maçı bilmiyorum ama son 5 maçta hep febe lehine konuştular spormax

Hangi brans olursa olsun, böyle yenilin canimi yiyin anasini satayim. Helal olsun hepinize.

Geri
Üst Alt