Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

Baskan'a buyuk saygisizlik, yaziklar olsun

Cevap: Play-Off Final Serisi | Galatasaray C.C 2-4 FB Ülker | Teşekkürler Aslanlar

basketbol erkek şampiyonluk sayları:

Galatasaray:4

fenerbahçe ULKER:4

yani biz bu sene baskette yokken sponsorluklar yardımıyla bile bu kadar one gecebildiler akıllı bi yonetimle baskebolda her zaman en buyuk GALATASARAY dır bu konuda ciddiyim yani hakikaten boyle düşünüyorum

Fener öne geçti 5-4.

Deminki video'da Ömer kosarak gelirken Spormax'li muhabiri'ne mi 'high five' verdi, ya da yanlis mi gördüm

basketbol erkek şampiyonluk sayları:

Galatasaray:4

fenerbahçe ULKER:4

yani biz bu sene baskette yokken sponsorluklar yardımıyla bile bu kadar one gecebildiler akıllı bi yonetimle baskebolda her zaman en buyuk GALATASARAY dır bu konuda ciddiyim yani hakikaten boyle düşünüyorum

Yanlış zira şampiyon olan fener değil ÜLKER

birleştiler

eğer birleşme olmasaydı böyle kadrolar kuramazlardı

onların şampiyonluğu:0

Kinsey: Öncelikle Galatasaray'ı tebrik etmek istiyorum ve şapka çıkartmak istiyorum. Müthiş bir performans gösterdiler. Sonunda kazanabildik.

Bursa başkanı tutuklanmış bu arada yeri değil ama...

Başkan olayını abartmayın..Başkan kırılmamıştırç.Olur böyle şeyler.

sports tvdeki ezik fenerin zaten 4 -1 yenmesi gerekiyordu diyor. rehavete girmişler. ee bu macta neden ucu ucuna yendiler ezik herif..

Hala cıkmadılar mı arkadaslar

birisi şu may in bu kadar katkı vereceğini söylese ne içtin derlerdi adama gerçekten de kendi sahamızda yenildiğimiz 2 maçtada adam görünmez kahramandı

ntvspor 4 köşe olmuştur nontvspor...

Kaya Peker bişe demedi mi biz 2 kez yenilmeyi planlıyorduk amaç izlenmeyi artırmak felan beklerim o totoştan

ben alkışlasınlar demiyorum ama birinin kafasına bişey atanlara kıl oluyorum arkadaş. versinler agır ceza artık. böyle adamlar bizi desteklemesinler. hadi küfür edersin anlarım ama. birinin kafasına birşey gelse mutlumu olacaksın. kendi takımımız alkışlayacaz herzaman bukadar basit.. bu sports tv deki ezikleri konustuyorsunuz.

Sanmıyorum,Başkan göreve ilk geldiğinde herkesin birlikte maç izlemesini sağlamak istediğini söylüyordu,bu ortamı gördükten sonra böyle birşey yapamayacağını anlamıştır.

Burada başkanın zatına yönelik bir eylem yok Adnan Polat gibi

feneri susturmak maksat

Geri
Üst Alt